Arama sonuçları: *

1. İCARDİİİİ

Yardım Gow 1 quicktime event geçme

Ps3 almıştım içine gow1 hd satın alıp yükledim ancak quicktime event butona ardarda basmam gerekiyor saçma sapan bir şey eklemişler ve daha oyunun başında takılı kaldım hydra bosunda. Bunu geçmenin herhangi bir yolu var mı? Kendimi parçaladım gene yetmiyor basmam.
  2. İCARDİİİİ

Samsung G5 G55C Ps5'de VRR Çalışmıyor

Selamlar, başlıkta da belirttiğim gibi VRR ayarı monitörün menüsünde gözüküyor ve aktif durumda ancak Ps5 de açmaya çalışınca desteklenmiyor uyarısı alıyorum. Monitör de VRR'ı açmak içi freesync'i aktif attim başka ayar yapmadım. Kendi içinden çıkan hdmi ile ps5'in hdmi'ı ile test ettim ancak...
  3. İCARDİİİİ

Max.com niye çalışmıyor? HBO MAX

Max'e dönüşmeden önce blutv'yi rahatça kullanıyordum ancak max'e dönünce platform çoğu dizi yok giremiyorum en basitinden Last of us, Rick and Morty. Hepsiburada premium'un verdiği paket aracılığıyla kullanıyorum sistemi.
  4. İCARDİİİİ

32" Odyssey G5 G55C Alınır mı?

Samsung öğrenci indiriminde tekrar stoğa gelmiş 6.659tl şu an. Alınır mı ya da bu fiyat bandında alabileceğim daha iyi bir 32 inç monitör var mı? Ps5 de kullanmak için alıyorum bu monitörde bildiğim kadarıyla VRR yok. VRR destekli hangi monitörü alabilirim 27-32 olarak. Şu an KOORUi'nin 27E1QA...
  5. İCARDİİİİ

Yardım BU ADAM KONUSUNDA NAPMALIYIM? TİCARET

Selamlar dün akşam macbook air m2 bilgisayarımı sattım çalışmasında hiçbir sorunum yoktu. Adam şimdi bunu diyor; Özet: Hiçbir şey yapamadık adam paşa paşa geldi yaygara kopardı bizimkilerde kılkuyruk hemen parayı verdiler gitti eleman.
  6. İCARDİİİİ

MacBook Pro M1 Pro ile MacBook Air m3 takas?

Aktif olarak kullandığım 14inç m1 pro işlemcili MacBook Pro'ma m3 işlemcili MacBook Air takas teklifi geldi mantıklımıdır? Benim MacBook Pro; 16gb ram 512gb ssd ve m1 pro işlemci var 14inç ekranla birlikte Teklif edilen MacBook Air ise 8gb ram ve 256gb ssd ile m3 işlemci var 13inç ekranlı. 8gb...
  7. İCARDİİİİ

PS5 de Pes 2021 transfer yaması nasıl yapabilirim.

Selamlar başlıkta da belirttiğim gibi ps5 cihazımda ki pes 2021 oyununa yeni transfer yamasını nasıl kurabilirim. Youtube da bazı videolar var ancak onlarda da 1000tl gibi bir ücretten söz ediyorlar. Pes 2021 de ne bulduklarını merak ettiğim için bi kurup denemek istiyorum. Ancak kısa bir deneme...
  8. İCARDİİİİ

MacBook Pro ile 4060 Lenovo Legion Takas?

Kullanmakta olduğum m1 pro işlemcili 16gb ram 512gb ssd'li MacBook Pro 14 ile Rtx 4060 i7 13700hx ddr5 16gb ram 1tb Lenovo legion laptop takas teklifi geldi mantıklımıdır? Piyasası nedir daha hızlı satar mı? Lenovo laptop haziran 2025'e kadar garantisi varmış.
  9. İCARDİİİİ

20.000TL Bandında laptop önerisi?

Arkadaşım laptop alacakmış 20.000tl bandında alınabilecek en iyi laptop hangisidir? Okul ve iş için kullancağını söylüyor. Kendisi Huawei D16 seçmişti daha iyisi bulunabileceğini düşünüyorum.
  10. İCARDİİİİ

PS PLUS BLACK FRİDAY İNDİRİMİ GÖZÜKMÜYOR?

Merhabalar şuan aktif olarak ps plus extra üyeliğim var ancak iptal etmeme rağmen hâla ps plus’ın yıllık paketlere özel olan black friday %30 indirimini görüntüleyemiyorum. Şuan iptal etmeme rağmen ps plus devam ediyorum bunu tamamen iptal etmenin bir yolu var mı?
  11. İCARDİİİİ

Macbook Pro’yu Kaça Satmalıyım

3-4 aydır kullanmakta olduğum Macbook Pro mu satmak istiyorum kaça satmalıyım nasıl bir fiyat koymam lazım hızlı bir satış için. Kutusu şarj aleti falan var faturası maalesef yok. Macbook Pro 14inç: M1 pro 8C Cpu 14C Gpu 16C Neural Engine 16Gb ram 512gb ssd Pil %86 315 devir Hasar yok
  12. İCARDİİİİ

Ps5 Playstation Store'dan bir şey satın alamıyorum

Ea play aboneliği almaya çalışıyorum yarım saattir ancak işlem başarısız oluyor. İlk defa kullandığım için ben mi hata yapıyorum bilmiyorum. Para eklemeyi denedim, direkt aboneliği almayı denedim abonelik olmuyor diye oyun almayı denedim 3 farklı banka hesabından (Ziraat,akbank ve papara). Ps5...
  13. İCARDİİİİ

MacBook Pro M1 Pro ile RTX 4070 12700H Laptop takas?

Merhabalar kullanmış olduğum baz model m1 pro 14inç MacBook promu link de ki 4070 laptopla takas mantıklı olur mu? Satılabilir mi kaçtan satılır? M1 Pro 14inç 8 core cpu , 14core gpu 16gb ram 512gb ssd...
  14. İCARDİİİİ

Sokakta jeneratör çalıştırılabilir mi?

Sabah 7 civarında elektrikler gitmişti saat 8'den beri sokağın ortasın çok sesli jenaratör çalıştırıyor kafe, sesten ne kafa kaldı ne bir şey bunu şikayet edebilirmiyim ya da edebileceğim bir yer var mı? İlgili videoyu linke koyuyorum böyle link koymak bir sorun oluşturur mu bilmiyorum...
  15. İCARDİİİİ

32K’ya M1 PRO MACBOOK PRO ALINIR MI 14inç

İlan linki aşağıda var 32bine param güvende ile alacağım faturası kutusu yok. Alınır mı? Gerektiğinde satılabilir mi? https://shbd.io/s/7CdgvIWW
  16. İCARDİİİİ

Xiaomi Redmi 10S İMEİ’ler silindi

Merhabalar yaklaşık 1-2 yıl önce türkiyeden kuzenim redmi 10s telefon almıştı, şimdide kardeşime hesiye etmek için telefonu sıfırladı kurulumunu yaptım anca sim kartı taktığımda simi görmedi ayarlardan baktığımda da imei1 ve imei2 gözükmüyordu bunu nasıl çözebilirim
  17. İCARDİİİİ

22.000TL’YE BU 4060 Tİ 8GB SİSTEM ALINIR MI?

Selamlar aşağıda özelliklerini belirttiğim sistemi ikinci el olarak 22.000tl’ye almam mantıklı olur mu teşekkürler. Not: Sıvı Soğutucu Hariç Bütün Parçalar Kutulu Faturalı ve Garantilidir. Sıvı Soğutucunun Sadece Kutusu Mevcuttur. * * İSLEMCİ: AMD RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ * İŞLEMCİ SOĞUTUCU...
  18. İCARDİİİİ

REDMİ NOTE 10S KURULUM EKRANI OTURUM AÇILMADI SORUNU

Sorun başlıktaki gibi telefon sıfırlandıktan sonra bu hatayı veriyor ss’ini koyuyorum.
  19. İCARDİİİİ

Tr iPhone 13 ve Yd 14 Pro max Takas

İyi akşamlar kullanmakta olduğum 128gb tr cihazı iphone 13’üm var bugün yd 14 pro max teklifi geldi başa baş takas. 14 pro max çift fiziksel simli modelmiş takasa gerek var mı? Hangisini daha hızlı satabilirim? Çünkü elimde iki tane telefon var bi 12 ve 13 birini satmam gerekiyor normalde.
  20. İCARDİİİİ

iPhone 12 vs 13 hangisinin piyasası daha hızlıdır daha hızlı satılır?

Eylül ayına kadar idarelik telefon alacağım 20k’ya iPhone 12 Mavi renk 256gb 25k’ya iPhone 13 Mavi renk 128gb model Gaziantepte yaşıyorum hangi telefonu daha hızlı ve daha az zararla satabilirim hangisi daha mantıklıdır ikiside kutulu faturalı cihazlar.
Geri