Arama sonuçları: *

• Users: schawed
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Internet altyapım ne zaman gelecek

benim yeni kiraya çıktığım daha yeni yapılan bir binada gerçek fiber altyapısı var ama cadde ile sanırım birleşmemiş Türk Telekom müdürlüğüne gittiğimde basvuruyu yaptı ama dedi ki orada kazı çalışmaları bitmiş herhalde hızlı altyapıya bakarlar. yani kısaca şu binanın yani yapinin altyapısı var...
  2. S

Redmi Note 12 4G Animasyonlar yok.

Tiktokda ve bazı reelslerde kendiminde kullanıyor olduğum Redmi note 12 4g telefonuna orjinal hyperos animasyonlarını ekliyolar normalde bu animasyonlar gelmiyo unlocked olsun uygulama giriş çıkış animasyonları olsun durum çubuğu falan olsun hep yok yani ama bunu yapan oluyo ben root atmayı...
  3. S

Ekran Kartı kullanımımda görüntüm gidiyor.

2 seneyi aşkındır aşağıda yazdığım sistemi kullanıyorum. Son 4-5 gündür bilgisayarım kullanırken birden görüntü gidiyo res atmam gerekiyo yada birden kendini kapatıp restart atıyor. Memtest64 programıyla ilk önce ramleri test ettim 10 dakka boyunca ram stres testi yapınca bir hata almadım error...
  4. S

Sıvı soğutucu fanımdan değişik sürekli ses geliyor.

Öncelikle merhabalar hayırlı günler hocalarım, yaklaşık bir ay önce videoda ki sorun vardı ama tek tük yapıyordu bende çok az bişe fana dokunarak içe doğru iterek çalışırken o sesi kesiyodum ama artık tümden bu ses var ve hiç bi şekilde kesilmiyo netten araştırdığım da yağlanabilir falan...
  5. S

Acil telefon önerisi !!

10-12K Bütçeye göre arayüzü kasmayan sosyal medyada dolaşırken ısınma donma yapmayan, telefon önerir misiniz? ? kamerasıda güzel olabilirse iyi olur.
  6. S

Redmi note 13 pro plus 5G mi ? Poco X6 Pro 5G mi ?

Başlıkta da belirttiğim gibi bütçe 11K civarı zaten alacağım telefonu yd olarak alıcam sonradan direnç attırmaya çalışıcam.
  7. S

Global Redmi Note 13 Pro 5G Alınır mı ?

sarı siteden global redmi note 13 pro 5g alacağım sizce güvenilir mi ? direnç kaydı falan diyolar ve biriside bana işte alırsan 1.5 sene kullanabilirsin sonra kayıt yaptırman gerekiyor falan dedi ama benim dediğim bu kayıt işleri 120 gün falan değil mi ? hayatımda hiç yurt dışı almadım maddi...
  8. S

Gamepower Skadi 120mm Işıkları yanmıyor !

başlıktan gördüğünüz gibi işlemci sıvı soğutucumun ışıkları yaklaşık 5-6 aydan sonra söndü ve çok nadir kendi kendine yanmaya başladı yani şuan da da hiç yanmamaya başladı nasıl çözerim ?
  9. S

Akilli Saat Öneri̇si̇ (Max:1k Bütçe)

Başlıkda bahsedildiği gibi 1000 Lira civarı akıllı saat arıyorum ama bileklik değil direk saat arıyorum şimdiden teşekkürler.
  10. S

OBS Ayarlarım nasıl olmalı acil bakarmısınız ?

Paylaştığım resimde hangi ayarları seçip yayın açmalıyım ? Genellikle Valorant arada sırada başka oyunlar oynanması için. Sistem: AMD Ryzen 5 5600 PNY 3070 Tİ 8 GB 16 GB RAM 500 GB SSD UPLOAD 6 MB's
  11. S

Bilgisayar aldım darboğaz olurmu acaba ???

Ryzen 5 5600 PNY RTX 3070Tİ 16 GB Ram 500gb ssd 1 tb hdd darboğaz olur mu?
  12. S

20.000 TL bandında sistem tavsiyesi lazım.

Sadece kasa olacak şekilde 20.000 TL bandında kasa lazım. Önerilere şuan açığım.
  13. S

Hangi Monitörü Almalıyım.

Aşağıda ki monitörlerden hangisini almalıyım ? ucuz pahalı demeden sadece en iyi performansı bana verecek monitör hangisi ? https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-27-vg279q1a-165hz-1ms-hdmi-dp-elmb-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u15043#bTableUrunDetay...
  14. S

Amd Ryzen 5 3600 W11 sıkıntı çıkarırmı ?

Ryzen 5 3600 / 1050Ti/ 16 gb 3000mhz ram bu donanım windows 11 de sıkıntı yada oyunlarda drop vs. verir mi ?
Geri