Arama sonuçları: *

1. Burak sagdc

RAM Fiyatları artıyor PlayStation Zamlandı sırada ne var ?

teknolojiye ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor açıkçası ram fiyatları zaten yükselmişti şimdi playstationa da zam gelince insan ister istemez düşünüyor şimdi mi alsam yoksa beklesem mi diye ama asıl düşündüren kısım şu bu daha başlangıç olabilir mi çünkü gidişata bakınca olay sadece ram ya da...
  2. Burak sagdc

Oyun Monitörü Tavsiyesi lazım ?

Merhaba arkadaşlar, 30 000 TL’ye kadar oyun için monitör almayı planlıyorum. Çevremdekiler çoğunlukla OLED al diyor ama emin olamıyorum 😅. Bu bütçede hangi monitör daha mantıklı olur? Samsung Odyssey G6 27'' 0.03 ms OLED 2K Pivot 360 Hz BU MARKAYI ÖNERDİLER birde size sormak istedim FORUMDA...
  3. Burak sagdc

Çözüldü✓ Kulak içi kulaklık önerisi *

kulak üstü kulaklıklardan kulak içi modele geçmeyi düşünüyorum çünkü uzun oyun seanslarında kulak üstü modeller artık yoruyor. Özellikle Escape from Tarkov ve Arena Breakout gibi oyunlarda oynuyorum Oyuna odaklı ses olsun istiyorum Bütçe: 8.000–10.000 TL arası Bu bütçeye ve oyun tarzıma en...
  4. Burak sagdc

Kasa fanları bir anda durdu

bilgisayarı açtım gezinirken fanların hepsi durdu sıvı soğutma harıç ledleri de yanıyor fanlar dönmüyor ama kapatıp açıyorum dönüyor bir zaman sonra duruyor yine neden oluyor
  5. Burak sagdc

❌İndirim Bitti! 💥 Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming OC - Premium Özel Fiyat! 💥24,499 💸

Hepsiburada Premium kullanıcılarına özel fırsat! Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming OC 16GB GDDR6 ekran kartı şu anda sadece 24.499 TL Forumda var mı bilmiyorum bu indirim konusu açayım dedim isteyeni varsa :) https://app.hb.biz/9pnmDR9DbfOt
  6. Burak sagdc

RX 9070 XT için monitör tavsiyesi (oyun + renk doğruluğu)

dostlar RX 9070 XT ekran kartım var. Oyun ağırlıklı kullanıyorum ama renk doğruluğu da benim için önemli Darboğaz yaratmayacak, en iyi görüntü kalitesini alabileceğim monitör önerilerinizi bekliyorum. 1440p veya 4K düşünüyorum, 144 Hz üzeri olursa güzel olur.
  7. Burak sagdc

Çözüldü✓ PSU ve ekran kartı bağlantı sorunu

MSI a850gl pcie5 850w bir güç kaynağı almıştım bugün çıkardım içinden 2 işlemci güç kablosu anakart kablosu ve PCI 8 pin 6+2 pin kablosu çıktı 9070xt ise 24 pinli ne yapmam lazım
  8. Burak sagdc

Anakkartta işlemci ışığı yanıyor bir türlü olmadı ?

Arkadaşlar akşam PC yi sıkıntı olmadan kapattim sabah açarken de PC ye görüntü gelmedi tabi ben o ara bir fan değiştirdim sabah açmadan önce işlemci sök tak tak yaptım hala bir şey yok anakarttta işlemci ışığı yanıyor hala iki ram den birinde LED ışığı yanıyor du ve şimdi ikiside yanmıyor ne...
  9. Burak sagdc

Gigabyte 9070xt (OC) Furmark sonucu !

2 sefer yaptım ilki 15 dakikaydi 2. 10 dakika ikinciyi ss alabildim sadece
  10. Burak sagdc

DDR 5 e geçtim,DDR 4 sistem parçaları kaç para eder ?

Ekran Kartı:MSI 3060ti 2 fanlı Ram(Duo)16x2:Trident Z Neo RGB 32 GB 3600mhz cl16 Ana kart:MSI b 550 A pro (OC) İşlemci:ryzen 5 5600
  11. Burak sagdc

9070 xt için DDR 5 ekipman önerisi

9070 XT İÇİN DDR 5 için bilgisayar parça önerisi yaparmısınız- BÜTÇE MAX 25 K anakart-ram-işlemci-güç kaynağı
  12. Burak sagdc

GIGABYTE Radeon RX 9070 XT Gaming aldım

GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING bu modeli aldım sizce doğru bir karar mi vermisim 1741276130
  13. Burak sagdc

❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX4070Ti Süper 32.951₺

Dönemin en düşük fiyatı alinabilinir diye düşünüyorum https://www.gamemar.com/gigabyte-rtx4070ti-super-oc-16gd-16gb-gv-n407tsgaming-gaming-oc-gddr6x-dx12-dlss3-256-bit-ekran-karti-pmu16320?ref=akakce&v=1.83.3
  14. Burak sagdc

Çözüldü✓ 25 k bütçeye ekran kartı önerisi

Rtx4070 var aklımda ama linkli bir öneri atarmisiniz
  15. Burak sagdc

Yeni kasada reboot and select proper boot device hatası aliyorum

reboot and select proper boot device hatası alıyorum yeni kasada Asus boot menü den de bakıyorum ssdyi görüyor ssd yeni almistim başka depolama aracıda yok ama hala açılmıyor ne yapmam lazım
  16. Burak sagdc

Çözüldü✓ Anakart üzerinde bulunan vida tutucular yok ?

Arkadaşlar kule tipi soğutucu takacaktim yan PC ye AMD uyumlu aparatlarini takarken kasada vida tutucusu yok bunları nerden bulurum ? 4 tarafında da yok
  17. Burak sagdc

Toplama bilgisayar yapıyorum eksik parçalar için uygun fiyatlı öneriniz var mi?

LED'li fanlı bir kasa, M2 ssd Monitör İhtiyacım var bunlara fp ürünleri olması şart Bütçem 12 bin TL İçine koyacağım eski parçalar var Asus prime b450 m k2 ana kart Ryzen 5 3500x 2x8 16 GB ram xpg 500 w PSU Ekran kartı Asus 1650oc
  18. Burak sagdc

3d printer için tasarım nasıl yaparım ?

3d printer için kendim tasarım yapmak istiyorum,blender 3d tasarımı önerdiler ama çok karışık geldi, free eğitim verebilecek yerler var mı veya bu işle uğraşan yardım ederseniz sevinirim.saygilar
  19. Burak sagdc

Çözüldü✓ Kasaya Fan kontrolcüsü nasıl takılır ?

Kasaya Fan kontrolcusu aldım herşeyi taktım ama RGB fanlari kumandadan kontrol edemiyorum kasa üstündeki tuş ile yapıyorum nasıl yapacağım
  20. Burak sagdc

Sosyal medya için isim hakkı

Sosyal medyada içerik üretiyoruz kendi çapımızda studyomuz var,şirket değiliz kişisel olarak yapiyoruz bunun için isim hakkı alabiliyor muyuz (TV de yayın yapmıyoruz) konuya vakıf biri bilgi gecebilir mi
Geri