Arama sonuçları: *

1. M

Microsoft Store'dan alınan EA Play'i kullanamıyorum

Ms Store'dan Ea PLay aldım ama Ea play oyunlarına giremiyorum, Ea uygulaması ve Xbox uygulamasına aynı hesaptan giriş yaptım. Yardımcı olabilir misiniz?
  2. M

Steam'den indirilen oyunu EA Desktop üzerinde nasıl oynarım?

Steam'den EA Play alıp oradan FIFA23 oynuyordum, steam dolar kuruna geçince EA Play'i direkt ea desktop üzerinden aldım ama tekrardan indirme yapmak istemiyorum. Ea Desktop uygulamasında dosya doğrulama vs. gibi bir seçenek bulamadım oyun dosyalarını EA klasörüne atmama rağmen oyun açılmıyor...
  3. M

Monster Abra A5 V19.2.5 İnceleme

Selamlar dostlar, bugün laptop almak isteyenler için fikir olabileceğini düşündüğüm bir inceleme metni paylaşacağım. Monster Abra A5 v19.2.5: Küsüratsız 19.000TL'ye almıştım, aradan geçen 15 günde 20'ye merdiven dayamış, tatsız bir durum. 1- Kargo & Paketleme & Kutu içeriği 31 Ekim...
  4. M

Yardım Asus TuF A15 alınır mı?

R5 4600h modeli ile ilgili çok bilgi bulamadım ama fiyat güzel ve kriterlerime uyuyor. İşlemci konusunda çok şüpheliyim sadece, alınır mı? https://ty.gl/1272yuobbu
  5. M

Gamegaraj Slayer 5XL alınır mı? + Laptop önerisi

Max 20.000 bütçe ile 16gb ram 3050ti laptop önerisi olan var mı? Bulduğum bazı bilinir markalar var ama Distribütör garantili hep. Gamegaraj Slayer 5 XL düşünüyorum alınır mı? Bugün alacağım dostlar..
  6. M

Laptop önerisi 20 bin TL

Bugün içerisinde bir laptop alacağım, bekleme veya bütçemi artırma şansım pek yok. Almışken de en iyi seçeneği değerlendirmek istiyorum, 16gb ram ve 3050ti kullanan modellerden birini almak istiyorum. Monster'ın bu bütçede sorunlu modelleri olduğundan tercih etmek istemedim. Aşağıda bulduğum...
Geri