Arama sonuçları: *

• Users: giray_1907
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

İki monitör arasından hangisi

Selamun aleyküm arkadaşlar iki monitör arasında çok kaldım hem fps oyunları hem de hikaye oyunları oynayan birisiyim.Monitörlerimizden birisi asus vg27aq1a Diğeri ise viewsonic elite xg270 27 inç (asus 2k ve oc ile 170hz ye çıkabiliyor normalde 144hz) Viewsonic ise 240hz pivot özelliği var...
  2. G

Egzoz fanlı Uzun ömürlü Kasa önerisi istiyorum

Selamun aleyküm arkadaşlar Kasam için uzun ömürlü egzoz fanı bulunan 3090ti ekran kartının sığacağı geniş bi kasa önerisi istiyorım sizden
  3. G

Ekran kartı için uygun boyutlarda kasa önerisi istiyorum

Arkadaşlar selamun aleyküm 3090ti ekran kartım için bir kasa arıyorum sıvı soğutucu olarak da msi k240 var COOLER MASTER MASTERBOX MB520 cooler master markasını daha önce kullananınız var mı varsa nasıl bir performans sunduğunu yazabilir mi bir diğer alternatifim ise CORSAIR 470T Hangisinin...
  4. G

Ekran kartının sığabileceği ölçülerde Kasa

Arkadaşlar Selamun aleyküm ekran kartım 3090ti ve sisteme uygun bir kasa bulamadım öyle çok aman aman uçuk fiyatlı gösterişli kasalardan hoşlanmıyorum ekran kartının sığabileceği görüntüsü de hoş olan,geniş bir kasa önerisi istiyorum sizden fiyatı da çok olmamak şartıyla
  5. G

Sisteme Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar Selamun aleyküm bir sistem topladım ama monitör konusunda kararsızım elimde yeni aldığım Asus VG27AQ1A 27" 170Hz 1ms hakkındaki bazı yorumları okudum ama sizin bu monitör hakkında görüşleriniz nedir monitör 2k bu arada asusun 8 bin TL lik monitörleriyle kıyasla arada Hertz farkı...
  6. G

Amd anakart önerisi ve ram önerisi

Arkadaşlar selamlar 3070ti veya 3080+ryzen 7 5800x3d almayı düşünüyorum 5 k bütçeli sağlam anakart önerisi istiyorum sizden ayrıca bildiğiniz sağlam ramleri de yazabilirsiniz
Geri