Arama sonuçları: *

• Users: winthell
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

İşlemci 96 dereceyi gördü yardım

r5 5600 stok fan ile kullanıyorum boşta sıcaklık 60-65 arasında seyrederken rdr2 girdiğimde 88leri hatta 96 dereceyi gördü. Anakartım microatx b450m s2h bu anakarta uygun sıvı soğutucu önerisi yapabilecek var mıdır? Veya ne yapmam gerekiyor yardım lütfen
  2. W

Overclock ve ısınma sorunu

Merhabalar, dün bilgisayarımı termal değişimi için bilgisayarcıya götürdüm muhabbet ederken ram frekanslarımın tam değerini kullanamadığından bahsettim ve adam bios üzerinden birşeyler yaptı sonrasında eve geldiğimde sıcaklık değeri eski haline oranla 5 derece düşmüştü. 85 görüyordu değişim...
  3. W

Ekran kartı hata veriyor

powercolor red devil 6700xt ekran kartım dün bir anda görüntüyü kesti ve amd sistem hatası uyarısı aldım akabinde ekran kartı tamamen gitti aygıt yöneticisinde gözüküyor fakat üzerinde ünlem işareti var aktif değil sizce sorun yazılımsal mı donanımsal mı veya neyden kaynaklı ? Not: overclock...
  4. W

Rx6700xt wattman hatası

Selamlar,2 gün önce rust oynarken birden ekran gitti geri geldiğinde ise wattman hatası verdi. Dün yine rust oynuyordum aynı siyah ekran sorunu oldu PC’yi kapatıp açınca düzeldi bu sefer wattman uyarısını vermedi. Sorun neyden kaynaklı olabilir ekran kartımdan mı yoksa başka donanımlardan mi...
  5. W

iPhone 11 alınır mı?

Selamlar, sizce iPhone 11 alınır mı ileride fiyatları çok artar mı
  6. W

rx6700xt 85 derece sıcaklık

god of war oynarken sıcaklık değerinin 85 dereceyi gördüğünü farkettim sizce normal bir değer mi böyle bir oyun için?
  7. W

freesync açıkken ekranın kararması

freesync açınca sekmeler arası gezerken ekran kararıyor kendi kendine geri geliyor ne yapmam lazım?
  8. W

Twitch açınca tüm ekran siyah oluyor

selamlar, tarayıcı üzerinden yayın izlemek için twitch'e girdiğimde herhangi bir yayına tıkladığım an tüm ekran siyah oluyor ctrl+alt+del tuşu ile görev yöneticisine ulaşıp tarayıcı kapatınca düzeliyor. Sizce neden böyle oluyor çözümünü bilen var mı
  9. W

Gpu kullanım düşmesi

Selamlar, Sistemim; Ryzen 5 5600 Powercolor red devil amd rx 6700xt 2x8 3600 MHz ram Sorunum şu arkadaşlar cyberpunk oynarken ekran kartı kullanımının bir anda 99 seviyesinden 80lere düştüğünü farkettim bu normal bir şey midir yoksa bir sıkıntı veya sorun mudur?
  10. W

-ACİL-çift monitör sorunu

selamlar, ana monitör olarak asus tuf gaming vg249q1a 165hz monitörünü kullanmaktayım. İkinci monitör olarakta eskiden kalma lg marka 60hz bir monitörüm mevcut. Benim şöyle bir sorunum var ara sıra ana monitörüm 1-2 saniyelik siyah ekrana düşüyor onun dışında twitch izlerken ekranım kasıyor...
  11. W

Çift monitör saniyelik karanlık ekran

Selamlar, 2 tane 60hz monitör ile çift ekran yapıyordum sonradan kasım indirimlerinden uyguna 144hz monitör aldım ve monitörlerimden biri 144hz diğeri 60hz oldu fakat ara sıra ana monitörümde anlık siyah ekrana düşüyorum ve bazı videolarda ekranım kasıyor bunun sebebi hz uyumsuzluğu olabilir mi...
  12. W

Rust düşük gpu kullanımı

R5 5600 ve rx6700xt ile %70 gpu kullanıyor rust ayarları yükseltsem dahi kullanım aynı sorun ne acaba
  13. W

ekran kartına yük bindiremiyorum

selamlar, rust oynarken %70 civarı gpu kullanımı mevcut ayarlar lowda oynuyordum sonra ekran kartına yük bindirmek istedim fakat ultraya aldığımda yine hala aynı kullanım söz konusu oluyor ne yapmalıyım? sistem ; amd rx6700xt ryzen 5 5600 8x2 3600mhz ram 500ssd
  14. W

r5 5600 sıcaklık değerleri ve öneri

selamlar r5 5600 kullanıyorum boştayken 48-50 arasında iken sıcaklık değerleri oyun esnasında 73-74 dereceleri görüyor. Değerler normal midir yoksa soğutucu almalı mıyım? almalıysam eğer f/p soğutucu önerebilir misiniz? 200-300 lira arasında
  15. W

144hz f/p önerisi yapabilir misiniz?

60hz monitör kullanıyordum yıllardır ve yavaş yavaş emekli oluyor o yüzden f/p monitör önerisi yaparsanız sevinirim
  16. W

işlemci sıcaklık değerlerim normal mi?

ryzen 5 5600 işlemcimin 2-3 saatlik kullanım ardından verdiği değerler görseldeki gibidir. Değerler normal midir? (75 dereceyi oyun esnasında gördü boşta 52 derece şuan)
  17. W

B450M S2H RAM OVERCLOCK

Merhabalar herkese, anakartım overclocksuz olarak 2666mhz ram desteği sağlıyor fakat kullandığım ramler 3600mhz Ram frekansımı nasıl arttırırım anakart üzerinden ve herhangi dikkat etmem gereken bir durum var mıdır?
  18. W

r5 5600 için soğutma önerisi

5600 işlemci aldım bugün boştayken ısı değerleri 45-50 arasında iken oyunlarda 75 civarına çıkıyor sıcaklık değerleri stock soğutucusu ile acaba değerler normal mi değilse de soğutucu önerebilir misiniz?
  19. W

Rx6700xt için işlemci önerisi

R5 2600 Rx6700xt 2x8 3600mhz Sistemim malum darboğaz yapıyor o yüzden 1080p’de darboğaz yapmayacak işlemci arıyorum
  20. W

r5 2600 rx6700xt ile valorant düşük fps sorunu

selamlar herkese, başlıkta belirttiğim gibi bu sistem ile valorantta 150-200 fps arası alıyorum internetten izlediğim videolarda ise minimum 350fps alıyor bu ekran kartı acaba sorun işlemciden mi kaynaklı biri beni aydınlatabilir mi? (bu arada sistemde darboğaz olduğunu biliyorum fakat darboğaz...
Geri