Arama sonuçları: *

• Users: Mayblack
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Öneri Fiyat Performans Mikrofon Önerisi

Arkadaşlar fiyat performans bir mikrofon arıyorum bütce 1000 1200 ek standıda olursa yayıncılarınki gibi ağzımın soluna gelicek şekilde olursa sevinirim Mikrofon + Stand 2000 e kadar çıkabilir teşekkürler
  2. M

Çözüldü✓ mouse Pad Önerisi Bütce 1500

Arkadaşlar hem oyun oynayan birisiyim hemde proje yapan birisiyim bir mouse pad e ihtiyacım var önerilerize açığım speedmi almalıyım yoksa kontrolmu bilmiyorum genelde oyun oynayan bir insanım her türlü tavsiyenize önerinize açığım bütçe 1500 u geçmesse sevinirim
  3. M

Çözüldü✓ lenovo E-gpu önerisi

Merhaba arkadaşlar lenovo Yoga 7 14ARB7 bir laptopum var Apu sistem ekran kartı yok ve bazı oyunlarda yetersiz kalmaya başladı istediğim işlevleri yapamıyor fps düşüklüğü yaşıyorum bu yüzden e-gpu olayı varmış bilgisayarda fazladan type-c var buna e-gpu takılabilirmi ve hangi parçayaı egpuyu...
  4. M

Çözüldü✓ Format atarken ekran kartımda sorun oluşuyor

Merhaba amd r7 240 kullanıyorum ve format attıktan sonra windows 10 kurulduktan sonra bilgisayar 10 dk içinde ekran kartından kaynaklı bir sorundan diye düşünüyorum ekranım otomatik gidiyor ve bir daha geri gelmiyor bu sorunu nasıl düzelte bilirim bilgisayarı formatlamak istiyorum
  5. M

Sizce sistemde bir hata varmı?

https://www.incehesap.com/oyun-bilgisayari-toplama/?gaming=1&p=55381,1_60769,1_50238,2_65601,1_49057,1_56796,1_66233,1_56312,1 böyle bir sistem topladım sisteme ne gider nerde hatam var bi bakabilirmisiniz çok güzel olur
  6. M

Çözüldü✓ Bu sisteme bu anakart?

https://www.incehesap.com/oyun-bilgisayari-toplama/?gaming=1&p=55381,1_60769,1_50238,2_65601,1_49057,1_56796,1_66233,1_56312,1 böyle bir toplama sistem yaptım hazır sistem alsam daha iyi olur biliyorum ama bu sistemdeki hatalar nelerdir sistemdeki anakart iyi mi? kötümü hiç bir fikrim yok hardım...
  7. M

Çözüldü✓ Ekran kartı görüntü vermiyor

Merhaba arkadaşım gt 630 kullanıyor çok fazla ısındığından dolayı bi bakmak istedi içini açtığında termal macun yoktu yeni bir temal macun sürüp fanı temizledikten sonra bilgisayarı çalıştırdı ve monitöre hiç görüntü gelmedi kabloya falan herşeyi kontrol ettik bi sonuç yok yardım edebilirmisiniz?
  8. M

Çözüldü✓ i7-4770 Isınma sorunu

Merhaba arkadaşım i7-4770 kullanıyor işlemci boşta 60 derece falan oluyor bana fazla geldi her hangi bir oyuna girince çok fazla ısındığından bilgisayar kendini kapatıyor ne yapabiliriz tavsiyelerinize açığım
  9. M

Amd r7 5800X Nzxt Kraken x53 240mm sıvı soğutma sizce nasıl?

Bir bilgisayar topladım amd r7 5800x var içerisinde Nzxt kraken 240mmle nasıl gider bilemedim render almayı düşüyorum hem oyun hem iş amaçlı kullanmayı düşünüyorum sizce güzel bir ikilimi
  10. M

Gb-2428ff alınır mı? ölü pixel yaparmı?

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2428ff-238-280hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-ss-ips-flat-gaming-monitor_u21274 uygun fiyatlı almayı düşünüyorum sizinde bi tavsiyenize bakmak istedim
  11. M

Gamebooster monitör alınır mı? ölü pixel yaparmı?

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2428ff-238-280hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-ss-ips-flat-gaming-monitor_u21274 arkadaşlar şöyle bir monitör buldum ölü pixel yaparmı bilemiyorum bilen varsa yazabilirse sevinirim
  12. M

Fiyat Performans 500 ve 600 tl mouse önerisi

Arkadaşlar uygulaması olan güzel bir mouse arıyorum tavisyeleriniz varsa açığım fiyat çok abartı olmasın yani 600 500 gibi olursa iyi olur fazlada olabilir ama olmassa daha iyi olur şimdiden teşekkürler
  13. M

Çözüldü✓ Ramlerde gördüğümüz cl nedir?

Arkadaşlar ramlere falan bakıyorum cl 16 cl 18 falan yazıyor bu ne yani nası desem düşükmü olması daha iyi yüksekmi olması daha iyi birisi beni aydınlatırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
  14. M

Çözüldü✓ R 5600 r5600x arasında ne var?

Arkadaşlar yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum ve Ryzen 5600 R5600X in arasında ne fark var bilemedim baktım biraz çözemedim yardımcı olabilirseniz sevinirim bu işlemciye hangi ekran kartı gider onuda yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  15. M

Valonrat yeni oyun modu

burdan izleyebilirsiniz valorant türkiyenin yeni paylaştığı bir video 1 nisan a özel olarak yapılmış olabilir emin değilim 1680356529 8 nisan a kadar girenlere özel sprey veriliyor
  16. M

Çözüldü✓ Bilgisayarıma m.2 ssd takmak istiyorum ama yuvam yok

Arkadaşlar malesefki harddiskim yavaş yavaş ölüyor ve ssd ye geçmek istiyorum ama m.2 ssdlere bakıyorum 600 tl sata ssdlere bakıyorum 550 tl 600 tl civarında 530 tl en düşüğüı youtube kanalında eski bir videoda Abdullah abi m.2 slotu olmayan kişiler için bir video yapmış ve orda m.2 için...
  17. M

Geçici Ücretsiz Steam Geçici Ücretsiz Oyunlar

dead by daylight frostpunk totel war warhammer 3 dungeon defenders awakened warhammer vermintide 2 Bu oyunlar steamda şuanda ücretsiz arama yerine yazınca paralı gözüküyor ama girip bakarsanız kütüphaneye ekle diyor ordan ekleyebilirsiniz 13 mart 21:00 a kadar alabilirsiniz ( Kütüphanenizde...
  18. M

Çözüldü✓ Ddr3 Ekran kartı üst seviye bir anakarta uyarmı?

Arkadaşlar araştırıyorum bulamadım buraya yazmak istedim bende amd r7 240 2 gb var çok kötü bıktırdı ve yeni bir sisteme geçmek istiyorum şuanda ama anakart sıkıntı yapıyor yeni işlemci yeni ram ve yeni anakart almam lazım bunlarda 4700 tl yaptı bütcemde çok yok öğrenciyim şuanki amd r7 240...
  19. M

Monitör Panel Tavsiyesi Sorusu

Arkadaşlar monitör alıcam ama ıps panel tavsiye edeliyor ama pıyasadaki monitörlere bakılınca birisi tn birisi va birisi ıps falan oluyor tn panel ile ıps panelin arasında çok büyük bir fark olurmu?
  20. M

Asus Tuf Gaming Vg247Q1A Monitöru sizce iyi mi??

Arkadaşlar malesefki monitörüm bozuldu ve yakın zamanda yeni bir tane alcam bilgisayarım çokda iyi değil değil yeterli olucağını düşündüm ama sizinde bir yorumuzu alayim dedim monitör bu...
Geri