Arama sonuçları: *

• Users: Sametony
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sametony

MSI A520M-A PRO Cpu Işığı Yanıyor

Bugün arkadaşım PC'sini temizliyordu bizide çağırmıştı. Temizledi etti çalıştırdı sistemi ama CPU ışığı yanmaya başladı. RAM'leri denedik zaten RGBli bir model çalıştığı anlaşılıyor ramlerde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. BİOS pilini söktük 5 dk bekledik tekrar taktık yine olmadı. CPU güç...
  2. Sametony

Hesabımı kurtarmaya çalışırken bu hesaptan olucam galiba

Arkadaşımın hesabının supercell idsini bilmiyorduk o yüzden hesabı kurtarmaya çalıştık. Daha sonrasında resmini yükleyeceğim şekilde bi yazı göndermişler. Hesap teyzemin valla banlanırsa sıçarım bir sürü skin falan var hesapta. Hiç cevap vermesem ne olur?
  3. Sametony

Discord Yayın Sorunu

Discordda yayın açtığım zaman ekran piksel piksel oluyor, siyah beyaz oluyor. Acaba aranızda yaşayıpta çözebilen var mı? Yeni monitör aldım acaba ondan mı diyeceğim ama bir ihtimal. Monitör Monster Aryond A24 144Hz. Yardımcı olursanız sevinirim. RTX 2060 Super ekran kartım var.
  4. Sametony

Windows Search Çalışmıyor

Windows Search uzun zamandır çalışmıyor bugün anca hizmetlerden bir şeyler yapmak aklıma geldi ama bir hata verdi. Bu hata diğer Search çalışmayan kişilerin yaşamadığını gördüm ve sizden bilgi almak istedim. Bu tam olarak ne demek acaba? Search kısmını açtığım zamanda böyle oluyor. Bir şey...
  5. Sametony

RX 6600 ve R5 5500lü sistem

İlk defa kendime PC alacağım. Gaming Gen TR'den 11800ye RX 6600 ve R5 5500lü sistem buldum ama Abdullah abi dün attığı storyde bu cumartesi sistem çıkartacağının haberini verdi. Acaba nasıl bir fiyat bandında olur çok merak ediyorum çünkü 12 binden fazla bir bütçem yok. Sizce ne yapmalıyım...
Geri