Arama sonuçları: *

• Users: spartaktak
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. spartaktak

Öneri Kablosuz silikonsuz kulak içi kulaklık önerisi

Selamlar, minimal bütçe ile kablosuz kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum. İşe gidip gelirken metroda otobüste kullanacağım genelde. Silikonlu kulaklıklar kulağımda durmuyor ve sürekli düşüyor. Bu yüzden silikonsuz almayı düşünüyorum. Şu an seçeneklerim bunlar...
  2. spartaktak

Youtube 4K video kaydı için program önerisi

BF5 tarzı oyunları 4K olarak video çekmek istiyorum. Fakat istediğim görüntü kalitesini denediğim hiçbir programda yakalayamadım. İlk olarak OBS denedim fakat görüntü benim gördüğümden çok daha farklıydı. Çözünürlüğü, FPS değerini ve Bitrate'yi ayarladığımdan eminim. Fakat beklediğim sonucu...
  3. spartaktak

Twitch OBS Oyun Pencerelerini Siyah Gösteriyor

Arkadaşlar selam, bir süredir yayın açıyorum ve büyük bir sorunum var. Obs ile yayın açıyorum ve oyunları oyun yakalama seçeneği ile veriyorum. Fakat bu oyun yakalama bazı oyunları ekrana vermiyor ve siyah ekranda kalıyor. Örneğin rocket league yayını yaparken hiç bir sorun yok fakat forza...
  4. spartaktak

Sizce 2024 KYK Kredi ve Bursları Kaç TL Olur-Olmalı?

İlk kurşunu atıyorum. Herkes katılırsa sevinirim, iyi forumlar.
  5. spartaktak

Öneri Günümüzde GTX 1080'i 2K Kullanmak Mantıklı mı?

Sorum başlıkta. Açıklama yapabilirsek sevinirim. İyi forumlar.
  6. spartaktak

MSI GTX 1080 Gaming X Sürekli Sıcak Çalışması

Arladaşlar bende bu marka model ekran kartı var. Kart boştayken masaüstünde minimum 55 derece oluyor. Oyunlara girdiğimde 70 derecenin üzerine fix çıkıyor. Oynadığım oyun ekran kartını öldüren bi oyun değil. Rocket league vs. Macununu 2 ay önce değiştirdim. Kartta tecrübesi olan...
  7. spartaktak

Anakartlarda Ram Slotları İle İşlemci Arasındaki Uzaklık Fark Eder mi?

Sorum başlıkta, teşekkürler.
  8. spartaktak

Yardım 12400F İşlemci İçin Soğutucu Önerisi

Merhabalar, 12400F model işlemci kullanıyorum. Üzerinde stok fanı bulunuyor. Şuan rdr gibi oyunlarda 78-79 dereceyi görüyor. Yaz sıcaklarında daha fazla artacağından dolayı şuan bir soğutucu almayı düşünüyorum. Fakat aklımda bir kaç soru var. Araştırdığım kadarıyla hava soğutucu işimi...
  9. spartaktak

Yardım Steamde yüklü olan oyunu tekrar yüklüyor

Gta5 zaten inili durumdaydı. Fakat dosya doğrulama yaptığımda sıfırdan indiriyor. Dosyaları 108 gb olarak görüyorum. Bunun sebebi nedir?
  10. spartaktak

Öneri Numlock Kısmı Olmayan Beyaz Klavye Önerisi

Numlock olmayan red switch klavye arıyorum. Beyaz olması tercihim. Tüm ekipmanlarım beyaz. Şimdiden teşekkürler.
  11. spartaktak

Yardım Corepad adlı site güvenilir mi?

Mouse altı için ürün satın alacağım. Bu site güvenilir mi ve fiyata kargo ve gümrük ücretlerini de dahil ediyorlar mı?
  12. spartaktak

Öneri Uçuş Simülasyonu İçin Giriş Kademe Uçuk Konsolu Önerisi

Uçuk Simülasyonuna yeni başladım. İdare edecek, çok da kötü olmayan bir konsol arıyorum. Bütçe 1000-1500 TL arası.
  13. spartaktak

KYK kredisi kesilmiştir mesajı gelmesine rağmen kredi yatmaya devam ediyor

Ben ders seçimi yapmadığım için pasif öğrenci konumundayım. 2 ay önce pasif öğrenci olduğunuz için krediniz-bursunuz kesilmiştir diye bir mesaj geldi. Fakat 2 aydır yatmaya devam etti. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
  14. spartaktak

Yardım Xbox Gamepass İle Fifa 22 Oynamak

Xbox gamepass'te fifa 22 xbox one var. PC de arkadaşlarım ile oynayabilir miyim, normalden farkı nedir? Aydınlatırsanız sevinirim.
  15. spartaktak

KYK Burs-Kredi Zam Ne Zaman Gelir Ve Kaç TL Olur?

Başlıktaki gibi.
  16. spartaktak

Çözüldü✓ Nvidia GTX 1080 Driver Yükleyememe Sorunu

Nvidia geforce'den güncel driveri her indirdiğimde tekrar indir butonu çıkıyor. Kurulum sekmesi gelmiyor. Bilgisi olan var mı?
  17. spartaktak

Yardım 3.5mm Jak Girişli Kulaklığı USB Dönüştürücü İle Bağlamak

Steelseries Arctis Nova 1 kullanıyorum. Kulaklık çift jak girişi ile pc'ye bağlanıyor. Bunu dönüştürücü ile usb'ye dönüştürsem herhangi bir sorun yaratır mı? Ayrıca ekstra katacağı olumlu bir olay olur mu? Ayrıca usb ile bağlamak yazılım amaçlı program ile kulaklığa işlem yapmamı sağlar mı?
  18. spartaktak

Discord Sesleri Gelmiyor

Bilgisayardaki tüm sesler geliyor. Benim sesim karşıya gidiyor. Fakat discordda konuşanların sesi bana gelmiyor. Giriş-çıkış aygıtını kontrol ettim. Farklı bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim. Ses ve görüntü kısmının en altından ayarları sıfırladığımda düzeldi.
  19. spartaktak

Arctis Nova 1 PC Algılamıyor

Steelseries arctis nova 1 kulaklığını jak ile pc'ye bağladım. Fakat ses alamıyorum. Jakların doğru yerlere takıldığından eminim. Sebebi ne olabilir?
  20. spartaktak

Yardım Nvidia Özel Çözünürlük Ayarı

1080p monitöre sahibim. Amd ekran kartı kullanırken VSR ile özel çözünürlük ayarlıyordum. Fakat kimi yerlerde kasma, takılma sorunları yaşıyordum. Yeni nvidia ekran kartına geçtim. DSR teknolojisi sizce başarılı mı, kullanılabilir mi?
Geri