Selamlar, minimal bütçe ile kablosuz kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum. İşe gidip gelirken metroda otobüste kullanacağım genelde. Silikonlu kulaklıklar kulağımda durmuyor ve sürekli düşüyor. Bu yüzden silikonsuz almayı düşünüyorum. Şu an seçeneklerim bunlar...
BF5 tarzı oyunları 4K olarak video çekmek istiyorum. Fakat istediğim görüntü kalitesini denediğim hiçbir programda yakalayamadım. İlk olarak OBS denedim fakat görüntü benim gördüğümden çok daha farklıydı. Çözünürlüğü, FPS değerini ve Bitrate'yi ayarladığımdan eminim. Fakat beklediğim sonucu...
Arkadaşlar selam, bir süredir yayın açıyorum ve büyük bir sorunum var. Obs ile yayın açıyorum ve oyunları oyun yakalama seçeneği ile veriyorum. Fakat bu oyun yakalama bazı oyunları ekrana vermiyor ve siyah ekranda kalıyor. Örneğin rocket league yayını yaparken hiç bir sorun yok fakat forza...
Arladaşlar bende bu marka model ekran kartı var. Kart boştayken masaüstünde minimum 55 derece oluyor. Oyunlara girdiğimde 70 derecenin üzerine fix çıkıyor. Oynadığım oyun ekran kartını öldüren bi oyun değil. Rocket league vs. Macununu 2 ay önce değiştirdim. Kartta tecrübesi olan...
Merhabalar, 12400F model işlemci kullanıyorum. Üzerinde stok fanı bulunuyor. Şuan rdr gibi oyunlarda 78-79 dereceyi görüyor. Yaz sıcaklarında daha fazla artacağından dolayı şuan bir soğutucu almayı düşünüyorum. Fakat aklımda bir kaç soru var. Araştırdığım kadarıyla hava soğutucu işimi...
Ben ders seçimi yapmadığım için pasif öğrenci konumundayım. 2 ay önce pasif öğrenci olduğunuz için krediniz-bursunuz kesilmiştir diye bir mesaj geldi. Fakat 2 aydır yatmaya devam etti. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
Steelseries Arctis Nova 1 kullanıyorum. Kulaklık çift jak girişi ile pc'ye bağlanıyor. Bunu dönüştürücü ile usb'ye dönüştürsem herhangi bir sorun yaratır mı? Ayrıca ekstra katacağı olumlu bir olay olur mu?
Ayrıca usb ile bağlamak yazılım amaçlı program ile kulaklığa işlem yapmamı sağlar mı?
Bilgisayardaki tüm sesler geliyor. Benim sesim karşıya gidiyor. Fakat discordda konuşanların sesi bana gelmiyor. Giriş-çıkış aygıtını kontrol ettim. Farklı bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.
Ses ve görüntü kısmının en altından ayarları sıfırladığımda düzeldi.
1080p monitöre sahibim. Amd ekran kartı kullanırken VSR ile özel çözünürlük ayarlıyordum. Fakat kimi yerlerde kasma, takılma sorunları yaşıyordum. Yeni nvidia ekran kartına geçtim. DSR teknolojisi sizce başarılı mı, kullanılabilir mi?