Arama sonuçları: *

• Users: cheleby
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cheleby

Depolama için SSD tavsiyesi

Merhaba. Elimde kc3000 var. Bunu C diski olarak kullanıyorum. Şu günlerde uygun fiyatli depolama olarak kullanacağım uygun fiyatlı,uzmeyen nvm ssd var mı ?
  2. cheleby

Çözüldü✓ Ekran kartı fanı sürekli çalışıyor

Merhabalar Kartım gigabyte gaming oc 4070 super anakartim MSI b650 tomahawk. 1 hafta oldu sistemi kuralı. Ekran kartım belli bir yüke bindiğinde fanlarını çalıştırması gerekmiyor mu ?
  3. cheleby

Kule tipi soğutma montajı

Merhabalar. Frost commander montaji yaptım fakat aklıma takılan bir nokta var.2 adet vidayı nekadar sıkmak gerekiyor ?
  4. cheleby

Sadece depolama için SSD tavsiyesi

Arkadaşlar kc3000 var elimde ve bunu sadece C diski olarak kullanacağım. D diski olarak kullanabileceğim uygun fiyatlı bir nvm SSD tavsiye eder misiniz ?
  5. cheleby

Yardım MSI b650 tomahawk,gskill ram uyumlu mu?

Arkadaşlar merhaba. Corsair ram takibimdeydi ama bayağı zam gelmiş. Linkini attığım ram MSI anakart uyumluluk listesinde bulamadım. İşlemcim 7500f. Sorun yaşar mıyım , alayım mı ...
  6. cheleby

Ekran kartları neden indirime girmiyor ?

Merhaba arkadaşlar. Hemen hemen tüm bileşenlerde güzel indirimler oldu ama ekran kartlarında güzel indirimlere rastlayamadım. İndirim gelme ihtimali nedir ?
  7. cheleby

Sistemim için güç kaynağı önerisi

Merhaba. Şu an topladığım sistem için indirimlerden dolayı PSU konusunda kararsız kaldım 3 model arasında yardımcı olur musunuz? Sistemim: MSI B650 Tomahawk. Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD. RTX 4070 Super. Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz CL30. Raijintek...
  8. cheleby

MSI 27" G274QPF E2 bu fiyata alınmalı mı ?

Merhaba. Hangisi iyi hangisi kötü diye araştırmaktan ürünlere zam geldi. Şuan taksit olarak ve satıcı olarak kafama yatan bir ürün var. Bu ürünü alayım mı yoksa Kasım ayını mi bekleyeyim? Her türden oyun oynuyorum...
  9. cheleby

55 bin TL monitör dahil sistem tavsiyesi

Merhaba. Arkadaşlar ekte 4 adet bilgisayar var ve 2k da monitör alınacak. Tavsiyeleriniz nelerdir.
  10. cheleby

50.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba. En fazla 50 bin TL olacak şekilde monitör ve kasa sistemi önerir misiniz? Soğutucu olarak Thermalright frozen commander, kasada mesh olsun. Yardımcı olursanız sevinirim. RGB takıntım yoktur.
  11. cheleby

Öneri 30.000 TL'ye kadar Gaming ve yazılım için laptop tavsiyesi

Merhaba. Hepsiburada'da taksit ve ödeme kampanyası var. Konuda bahsettiğim civarda bir laptop önerebilir misiniz?
  12. cheleby

Ofis için bilgisayar tavsiye

Arkadaşlar maksimum 10 bin TL ye ofis bilgisayarı almak istiyorum.Bir 10 yıl götürsün bizi İstediğim özellikler Ram 16 GB 500 GB SSD Intel i5 işlemci Klavye mouse Monitör Kasa Cihazi aşırı yoracak bir işlem yapılmayacak Yardımcı olabilir misiniz ?
Geri