Arama sonuçları: *

1. Mehmet Akif

Max 300 TL Gaming Kulaklık Kralı Kim ?

Gamepower Medusa Rampage rgw9 Comfort James Donkey 712 Gamepower mei Ve sizin yorumlarınız Bugün burda bunu kararlaştıralım
  2. Mehmet Akif

Rampage RGW9 Comfort alınır mı?

Şuanda Hepsiburada fiyatı 270 TL Yakın fiyat bandında daha iyi hangi kulaklık modelleri mevcut mu ?
  3. Mehmet Akif

AC Creed Odyssey ve ingilizce Az Bilmek

Geforce Now üzerinden oynamayı düşünüyorum. Hayatım boyunca oyunları Türkçe yama ile oynadım üşengeçlikten dolayı . Maalesef geforce Now da Türkçe yama yapılamıyor. Oyunun hikayesini anlar mıyım sizce ? ( İngilizcem giriş - orta seviye)
  4. Mehmet Akif

Geforce Now Deneyimim

İnternet Turkcell Superonline 100mb/s 10mb/s. 2m/s gecikme Geforce Now sunucusu gecikmesi 3ms Oynadığım oyun : Fornite sebebi PC ile karşılaştırma yapabilmek Sonuç : 1080p grafikler alınabilecek en son ayar alındı tam yük için DLSS açmadım Kayıp hiç yoktu bende hatta farkı bile anlayamadım...
  5. Mehmet Akif

Xbox Series S vs Geforce Now

Evde 100 MB / 10mb / 2ms internet var LG 49 inç 4k TV var . Geforce Now Aylık 75 TL 3 yılda 2700 tl Eskimeyen bir sistem Her yerde kullanılabilir İstenilen zamanda iptal edilebilir (sınav haftası iptal et. Tatile veya köye gidersin iptal et gb.) Dezavantajı oyunlara tek tek para vermek...
  6. Mehmet Akif

Geforce Now mantıklı mı ?

Bende GTX 760 PC var artık çoğu oyunu kaldırmamaya başladı doğal olarak. Şuanda Turkcell Superonline uçuran fiber paketini kullanıyorum . 18.00 dan sonra 100 MB/s 3ms gecikme. Akşam internet uçuyor anlicaniz . İnternet stabil Çok sık oyun oynayanda biri değilim günde 2 saat max sürekli...
  7. Mehmet Akif

Xbox series S mi PC mi ?

Evde genel işlerde rahat kullanılacak PC var bunu satıp 1800tl civarı 5800 TL PC almak mı yoksa satmayıp 3999 TL ye satılan Xbox series S almak mı daha mantıklı olur? Not 49 inch 4k LG TV var
  8. Mehmet Akif

Yazılım mühendisliği için en iyi üniversite ?

Ankara olması daha iyi olur. Hedef koymak adına açılan bir konudur.
  9. Mehmet Akif

Ekran kartı vram teknoloji neden ramlarden çok önde

Ekran kartlarıGDDR6X varken pc lerin ddr5 geçmesi için verilen çaba tek nedeni maliyet mi ? arz talep meselesi mi ?
  10. Mehmet Akif

16gb ram 2021 de sınırlarına dayanıyor

düşünceleriniz nedir bu konuda ?
  11. Mehmet Akif

11. Sınıfa giden birine tavsiyeniz nelerdir ?

11. Sınıf sayısal öğrenciyim Gerek ders gerek yaşam adına önerileriniz nelerdir ?
  12. Mehmet Akif

Çin'den işlemci alınır mı ?

X4 955 BE işlemcim var Am3+ Çin'den FX 8000 serisi alsam gelir mı ? Yorumları iyiydi
  13. Mehmet Akif

Cod black ops 1 mi spec of the line mı ?

Ve neden
  14. Mehmet Akif

Sıkılmadan tekrar tekrar oynadığınız oyun var mı

Oyunu bitirseniz bile tekrar oynayıp aynı zevki yaşatan bir oyun deneyiminiz oldu mu ? Online hariç
  15. Mehmet Akif

Daha önce yarım bırakılmış oyuna baştan başlamak

2 yıl once tomb raider 2013 oyunu oynuyorduk kuzenımle .Yarısına kadar geldik sonra benım işim çıkmıştı eve geldiğimde oyunu bitirmişti . Kaldığım yere geri donememiştim . Oyunu tekrar yuklesem baştan oynasam ılk yarısını bildiğimden sıkar mı ?
  16. Mehmet Akif

Aksiyonu dibine kadar yaşatacak oyun onerisi

Hikaye 10 saat altı olsa mükemmel olur
  17. Mehmet Akif

Max 250 TL 7.1 mikrofonlu kulaklık önerisi

Önerilerinizi bekliyorum
  18. Mehmet Akif

GTX 760+ X4 955 + 12gb ram sistemi kaça satarım ?

Asus tek fan GTX 760. Corsair 4gb ram 1600mhz Kingston 8 gb ram 1600mhz AMD X4 955 black edition Asus am3 anakart Xigmatek kule tipi soğutucu Xigmatek 600w güç kaynağı Ne kadara satılır bu sistem
  19. Mehmet Akif

Battlefield 3 mu COD MW 2 mi

Bf3 mi COD mw2 mi
  20. Mehmet Akif

Max 350 TL hem oyun hem dışarıda kullanmak için kulaklık öneri

Yorumlarınız bekliyorum
Geri