Arama sonuçları: *

• Users: ibo622
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

20 V adaptöre 19.5 v adaptör alma

chicony adaptörüm ıslandığı için bozuldu adaptörüm 20 v 7.5a 150w yeni baktığım 19.5v 7.74a 150w chicony adaptör sıkıntı yaşatır mı geminiya sorduğumda yaşatmaz dedi ama bilen arkadaşlar varsa
  2. I

LAPTOP GARANTİDEN ORJİNAL ADAPTÖR İSTEME

Erazer laptop adaptörü su içinde kaldı mecbıren yenisini almam lazım piyasada satışı yok muadilide yok hepsi dandik markalar teknik servisten istesem bana fahiş bir fiyat çıkarırmı?
  3. I

Laptop Adaptörü Islandı

Laptop yarıya kadar suya battı içinden su damlıyo kurutup kuruduktan sonra sıkıntı olurmu erazer laptobun adaptörü
  4. I

Oyunlarda %1 low çok düşük

yeni laptop erazer p60i i5 13420h 32 gb ram 4060 75w var sniper ghost warriorda mesela 115 fps se % 1 low 50 60 arası geziyor diğer oyunlardada oran olarak hemen hemen aynı nasıl çözebilirim ?
  5. I

Laptop İçin kablosuz mouse önerisi

agalar çok bütçe ayırmak istemiyorum emanet olarak https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-xiaomi-mi-dual-mode-silent-edition-bluetooth-siyah-kablosuz-lazer-fiyati,1095833544.html bunu kullanıyorum gayet düzgün 1k ya kadar çıkarım bunla oyun oynadım beni üzmedi çok da detaycı değilim wirelles...
  6. I

Erazer Deputy P60 4060 alınır mı?

Normalde 5050 5060 bekliyorum ama üniversite için kullanacağım fırsat geldi çok da üst laptop götürmek istemiyorum i5 12450 h var 100watt bide 13.nesil var oda 75 w 4060 a sahip öneririmisiniz
  7. I

5050 LAPTOP SIZINTI

Dümenden geziyodum denk geldim fiyatları bence öylesine koymamışlardır muhtemelen üretimde sadece duyurulmayı bekliyolar 5050 versiyon 50k denk geliyor muhtemelen oturuncs 40k da gezer
  8. I

Ayt Matematik Denemesiz Olur Mu?

Konuları biliyorum ama denemelerde ösym ayarından çıkartıyolar gibi hissediyorum zor yapmak için yapıyolar gibi ösym tarzı soruları her konuda 20 30 tane olmak üzere hazmedip(Ezber değil ) denemeyi minimum tutup girilir mi ? mesela 5 yıldır tipik gelen trigionometri büyüklük sorusunu adamlar...
  9. I

19 MAYIS 5060 LAPTOP FİYAT TAHMİNİ

5070 laptoplar 90K–80K geziyor. İlk çıkışta köklerler fiyatları. Sizce kaçtan çıkar? Bence bir 65–70K’yı bulur.
  10. I

5050 / 5060 Laptop Beklenmeli Mi ?

Aga Sizce Beklenmeli mi yaz sonuna net almam gerekiyo eğer tatmin etmicekse almışken yaz başı alayım diyorum şuan 4060 4070 laptoplar 38k dan 50 k ya kadar çıkıyo 5050 4060 dan iyi olmayacak deniyor 5060 da en az 55k dan falan getiriceklerine inanıyorum düşünceleriniz neler
  11. I

AYT EDEBİYAT BİTER Mİ ?

Şuanda Divana kadar uyak redif işte nazım biçimi falan onları biliyorum elimde notlarımda var 2 gün tekrarlık iş orası unutsamda hızlıca hatırlarım son hafta bile olur Ama yazar eser içerik 0 a yakın özellikle tanzimat sonrası hiç yok sabah 30 dk akşam 30 dk olmak kaydıyla sınava kadar...
  12. I

Tyt Türkçe Net kaçırma

Aga Toprak yayınları çözüyodum 30 net falan geliyodu bilgi sarmala geçtim 20 ye falan düştü 4 denemedir istisnasız her yanlışımda bariz bi şekilde gözümden kaçtığını fark ediyorum ne yapmalıyım
  13. I

AKÜ JUMPSTARTER POWER BANK

Malum Deprem oluyo dedim bi powerbank alayım hali hazırda akü jumpstarter almayı planlıyodum ikisi aynı anda olsun dedim https://www.oyuncakhobi.com/groove-m01-aku-takviye-cihazi-jump-starter-15800mah-3000a-akilli-kelepce-powerbank-25-inc-ekran...
  14. I

Yks Geometri Sorunsalı

Aga takıldım üçgen içine 6 aydır aynı şekil başlıyorum bi yerde bi zorluk geliyo diğer derslere çalışırken ucu kaçıyo başa dönüyorum baktığıma görede üçgenlerde zor çıkmıyo zor çıkarsada 1 tane falan ekstra olarak baktığımdada katı cisimler çokgenlerin kısa garanti konular olduğunu söyleyen...
  15. I

Ayt Matematik 20 net gelirmi

3 güne türevi bitiriyorum, sonra integrali tamamlayacağım. Konu videolarıyla birlikte bir kitap da çözdüm. İntegral bitince her konuya 3 gün ayırarak AYT'yi soru bankasıyla tekrar etmeyi planlıyorum. Zor soru peşinde değilim, 20 net yeter. Orta-ileri seviye bilgiyle bu net gelir mi ? tüm...
  16. I

Linux Mint bluetooth sorunu

Dedimki pc hızlanır dün kurdum linux mint kullandım Bluetoothla gayette iyyidi sonra bi kaç ley kuruyodum işte steam falan bluetoot gitti bi anda bşuetootha giriyorum açıyorum ama arama kısmına tıklanmıyor baya uğraştım çözemedim
  17. I

Linux Geçilir mi ?

Aga 8 ramli bi laptobum var bu laptobu taş çatlasın 6 ay daha kulanıcam ama windows sömürüyo laptobu linux a geçsem hız artışı olurmu
  18. I

Mekanik Klavye sessızleştırme

Mchose g75 pro var swıtch ı gayet sessız sadece keycap ler plastığe çarparken ortalama bı ses çıkartıyo bunu kısmak ıçın bı malzeme varmı öylesıne peçete yerleştırdım kısıldı daha efektıf bı malzeme ?
  19. I

MCHOSE G75 PRO alınır mı?

klavyenın sesı sızce nasıldır bıde ustunde harfler yok ya sıkıntı yapar mı? alışmada falan blue swıtch gıbı daktılo ıstemıyorum
  20. I

1000 -1500 tl klavye önerısı

Geeky gk 61 alıcaktım ama stoktan çıktı 1500 e kablosuz reddragon k530 pro buldum rgb galıba hotswap kablosuz olmasıda ışıme çok yarar açıkçası ama önerılerınıze açığım
Geri