Arama sonuçları: *

• Users: Trifact
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Trifact

Samsung EVO Plus 128Gb Micro SD Kart kullanan var mı?

4K kayıtta DJI pocket 2'de kullanmak için alayım diyorum. Malumunuz bu cihazlar sd kart seçiyor. Samsung EVO Plus 128Gb micro sd kullanan var mı sorun yaşayan oldu mu 4K video kayıtta?
  2. Trifact

5 Farklı KULETİPİ İşlemci Soğutucu İnceleme ve Detaylı KULETİPİ Rehberi

Satın alımları, testleri, görselleri, içeriği vs derken yaklaşık bir buçuk ayımı alan 5 farklı kule tipi işlemci soğutucu incelemesi ve ''DETAYLI KULETİPİ SOĞUTUCU REHBERİ'' sizce nasıl olmuş. ilk kez bu tarz bir video hazırladım. fikirlerinizi çok merak ediyorum. ryzen 5600 7500f 7600 12400f...
  3. Trifact

Öneri KANAL İÇİ OLMAYAN! Tavsiye Kulakiçi Kulaklık

Tavsiye edebileceğiniz kulak kanalının içine slikon gibi bir zıkkımla girmeyen kulaklık tavsiye edebilirmisiniz? eski airpodlardaki gibi yani. Telefonda değil gaming amaçlı oyun bilgisayarımda kullanacağım bu yüzden kablolu olabilir. Araştırdığımda sürekli tıpa şeklinde slikonu olan kulağınızın...
  4. Trifact

ARGB BEYAZ mı ARGB SİYAH mı fanlar daha kolay alıcı bulur?

İndirim kuponu tanımlandı ihtiyacım olmadığı için kuponla birşeyler alıp satmak istiyorum. kuponada uygun ARGB'li kontrolcülü fan setleri var. sizce beyaz 4lü kasa fan seti mi kolay alıcı bulur yoksa siyah 4lü fan seti mi? kararsız kaldım.
  5. Trifact

MSI RTX 3070 Ventus 3X OC Pad Kalınlığı? Termal Pad Öneri?

MSI RTX 3070 Ventus 3X OC Pad Kalınlığı? 3070 kullanıyorum ısı değerleri normal fakat yakında garantisi biteceği için içini açıp hem bir toz temizliği hemde termal pad ve macun yenilemesi yapmak istiyorum. Kartın pad kalınlığı hakkında net bilgiye ulaşamadım. 2mm olduğunu yazan yerler var 2.5mm...
  6. Trifact

Windows 10 Home Lisans nereden ucuza alınabilir?

windows 10 home lisans satın almak istiyorum. ucuza satın aldığımız güvenilir bir yer tavsiye edebilirmisiniz?
  7. Trifact

Çözüldü✓ Silindi

Silindi.
  8. Trifact

Jonsbo D31 kasa için yurtdışından yardımcı olabilecek var mı?

jonsbo d31 mesh screen kasa almak istiyorum ama birtürlü satıcılar TR'ye gönderim sağlamıyor. Dropshippinçilerde 11K gibi faiş fiyat çakıyor. Yurtdışında yardımcı olabilecek biri var mı? Kasa hem asya hem amerika hemde avrupada satıcıları var ama TR'ye gönderen.
  9. Trifact

İkinci El'de 3070 3070Ti Kaça Alınır?

Hayırlı forumlar; piyasa yine allak bullak olmuş. İkinci el 3070 veya 3070ti almak istiyorum. 1-2 ay öncesine kadar garantisiz olanları 6000-6500 bandında garantili olanlarıda 6500-7000 bandındaydı. Şuan bakıyorum hepsi 7500-8000 bandına çıkmış. ikinci elde bi 3070/3070ti çılgınlığı yaşanıyor...
  10. Trifact

Nvidia RTX 4000 için SUPER serisi iddiaları

Biliyorsunuz çoğu kullanıcı özellikle nvidia severler rtx 4000 serisinde 4090 4080 gibi tepe kartları dışında diğerlerini bir türlü sevememişti. Hani amiyane tabirle kuzu postuna girmiş kurt deyimini nvidia bize kurt postuna girmiş kuzuya çevirmişti. Benim fikrime göre de nvidia ilk başta...
  11. Trifact

❌İndirim Bitti! Akvaryum Kasa Hyte Y60 benzeri Dragos North 2999TL

Takipte olduğum kasaydı dahada fiyatının inmesini bekliyordum ama 3500 küsür bandından 2999'TL'ye düşmüş. İlgilenen varsa buyursun. Showcase bir kasadır büyük lcd ekran takılabiliyor. LCD Ekranlı modelini görmek isteyen atom bilişimin sayfasından inceleyebilir. Fakat indirimli fiyat kendi...
  12. Trifact

Cinebench R23 Ryzen 7500F / 7600 Skoru

Kasım indirimlerinde aldığım Ryzen 7500F / Noctua NH-D15S cinebench R23 skorumu paylaşıyorum. Ryzen 7500F 7600 satın alan kullanan veya cinebench yapan skorlarını paylaşabilir mi? Ortalama değerlerini kıyaslamış oluruz. Değerler hiçbir bios ayarı yapılmadan stok hız değerlerinde yapılmıştır. Ek...
  13. Trifact

her şey indirime girdi Ryzen 7500F indirime giremedi!

HEPSİBURADA'DA a620 b650 kampanyası ucuza aldık harika. ddr5 ramlerde ufaktan indirime girdi onlarda harika. ekran kartıda girdi müthiş. kasa psu zaten trilyon tane var. Ama RYZEN 7500F gibi f/p işlemciler indirime bi giremedi. hala bekleyenler var. @Abdullah Hacıgül kopar bizim için bir indirim?
  14. Trifact

Öneri AMD Ryzen 7500F indirimi gelir mi?

Malumunuz @Abdullah Hacıgül storylerinden de hepsiburadadan a620 b650 anakartları çektik. Ramlerde kampanyaya girdi onlarıda çektik. Bi işlemcimiz eksik 7500F indirime girer mi acaba? Beklesek mi? Sipariş versek mi?
  15. Trifact

Öneri DONANIM ARŞİVİ FORUM İşlemci Anketi İndirimi Olur Mu?

Geçen sene Kasım 2022'de Donanım Arşivi Anketine göre Hepsiburada da istediğimiz işlemci indirime girmişti. Ryzen 5500 5600 gibi güncel işlemci anketinde 5600 en çok oy alarak 2599TL gibi bir fiyata satılmıştı. Bu sene acaba güncel nesilde 7500F 7600 gibi işlemcilerde Donanım Arvişi Anket...
  16. Trifact

❌İndirim Bitti! AM5 için Kingston 2x8 16gb 6000m RGB 2150TL

Kasım indirimlerinde a620 b650 anakart alıp ram arayanlara. 6000mhz rgb hemde kingston. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BRTKL725/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
  17. Trifact

🔥İndirim 2399TL Msi A620M-E Anakart Bu Fiyata AM5

https://www.hepsiburada.com/msi-mb-pro-a620m-e-am5-ddr5-6000mhz-oc-hdmi-vga-1x-m-2-usb3-2-gigabit-lan-matx-pm-HBC00004T3TKW?magaza=Hepsiburada
  18. Trifact

KASIM İNDİRİMLERİNDE HEDEFLERİNİZ veya BEKLENTİLERİNİZ?

Malumunuz Kasım indirimleri dönemine girmek üzereyiz. Çoğumuz pusuya yattık birşeylerin ucuzlamasını bekliyor. Kimimiz alışveriş listelerini yaptılar bile. İndirim beklentileriniz neler veya şu ucuzlasa yapıştırır alır geçerim dediğiniz neler var? Keyfe keder konu olsun. Bir önceki 2022 Kasım...
  19. Trifact

İntel 13100F ve Asus H610M-K kaça satmalıyım?

hazır sistem alınmış sıfır kullanmadığım İntel 13100f işlemci ile Asus Prime H610M K anakartın sıfır fiyatları 5500tl tutuyor. Sizce 4400'den mi satmalıyım yoksa daha mı fazla fiyat gireyim. Garip garip mesajlar gelmeye başladı açıklamayada tane tane yazmama rağmen; niye ucuz satıyorsun bozuk...
  20. Trifact

Msi MPG X570 Gaming Edge Wifi anakartımı kaça satmalıyım?

Msi X570 Gaming Edge Wifi anakartımı ryzen 7000e geçmek için satacağım. 20 küsür ay da garantisi devam ediyor. sarı siteye 4500den koydum. az mı anlamadım ilana koyduğumdan beri mesajlar geliyor. 4500 ucuz değil ama bu kadar mesaj gelmeside normal değil. fikriniz nedir fiyat mı arttırayım yoksa...
Geri