Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ F/P Oyuncu mouse önerisi 1300tl

hafif bir oyuncu faresi ariyorum ve birkaç tane buldum ancak cok bilgim olmadigindan hangisini secmeliyim bilemedim lütfen yardımcı olursanız seviniriim başka önerileriniz varsa beklerim bütcem 1300 civari cok yüksege cikamam maksimum 1500e cikabiliyorum. Hyperx Pulsefire Haste 2...
  2. E

Öneri Ofis Koltuğu Önerisi

ofis koltuğu almayı düşünüyorum.(oyuncu koltuğu da olabilir) günde 3-4 saat kullanacagım 4500tl bütcem var önerileriniz var mı
  3. E

Yardım Redragon k568 RGB red switch tuş kırıldı nereden alabilirim

Redragon k568 rgb red switch kullanıyorum switchi kirildi yenisini nereden alabilirim yardimci olursaniz çok ama çok sevinirim.
  4. E

Yardım Valorant Gece Pazarından aldığım kostümleri iade edebiliyor muyum

Gece pazarından 2 adet koştum aldım geliştirmedim. İade sayfasında iade edebileceğin urun yok diyor
  5. E

Öneri Oyuncu Kulaklık Önerisi max 600 TL

Hyperx Cloud Stinger Core bir Kulaklıgım vardı ama aldıgım yer bana bozuk ürün yolladıgı için iade edecegim,yeni bir kulaklık alacagım kasim bindirimleri varken önerilerinizi bekliyorum
  6. E

SteelSeries Arctis 1 alinir mi?

geçen ay Hyperx Cloud Stinger Core Ps4 almıştım ancak mic açma kapatma tuşu bozuk geldiğinden iade etmek zorundayım,internette gezinirken bu sitedeki arctis 1i gördüm,sizce alinir mi https://pckolik.com/urun/steelseries-arctis-1-oyuncu-kulakligi-siyah/
  7. E

Öneri MAX 18K Laptop Önerisi

18 bin tl laptop alacagım çok ağır olmasın hafif olsun
  8. E

HyperX Cloud Stinger Ps4, PC de Çalışır mı

https://www.a101.com.tr/elektronik/hyperx-ps4-cloud-stinger-gaming-kulaklik/ PC de çalışır mı, lütfen yardımcı olun
  9. E

Öneri Oyuncu Kulaklığı Alıcam Bütçe 600 TL

600 TL bandında oyuncu kulaklıgı almak istiyorum buldugum bir kaç tane var; Aorus H5 RGB-HYPERX CLOUD STİNGER CORE-ASUS TUF H7-MSİ GG İMMERSE GH30-JBL QUANTUM 100 Önerilerinizi Bekliyorum Biraz Acelem Var Görenler Cevap Verirse Sevinirim
Geri