Arama sonuçları: *

• Users: HjRO
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. HjRO

Öneri Project zomboid gökdelen kordinatları!

Zomboid oynuyorsunuz ve gökdelenlerde doğmak mı istiyorsunuz? internetteki forumlarda verilen kordinatların çoğu yanlış, oyunun en yüksek binasının kordinatları ise tam olarak şöyle: 12783 1521 26 gökdelende doğma modu var ama multide çalışmıyor. multiplayerde buraya gelmek için oyun başı...
  2. HjRO

Evil bank manager başarım save dosyası

bunu da tamamlarsam full başarım yapacağım, hazır save dosyası olan var mı?
  3. HjRO

War thunder kapalı beta aldım, nereden giriliyor?

kapalı betayı verdi bana, ama oyuna girince nereden oynayacağımı bulamadım. ana menüde hiçbir şekilde bulamadım, nereden giriliyor bu piyade oynadığımız sunucuya?
  4. HjRO

Dark freezer x127 tavsiye etmem

anakartım a520m-a pro, bu kule tipi soğutucuyu r5 5600 ve şu fiyat performans olan termal macunla birlikte aldım. işlemciyi taktım, sonra sıra soğutucuya geldi, ve ilk sorun da burada başladı. bloğa yan ayaklarını takarken ayakların metalinin hafif yamuk olması sebebi ile vida deliği ile...
  5. HjRO

Yardım Ramlarimden biri çalışmıyor(sanırım)

Bilgisayar kapanmıştı açılmıyordu ben de ramlerden birini çıkarıp pc açtığımda açılıyordu. Ramlerin yerlerini değiştirdim şimdi de ramlarin ikisini de görüyor ama şöyle bir sorun var: sadece bir ram kullanılabiliyor. Biostan ramlarti tekrar configure ettim sonuç aynı.
  6. HjRO

Çözüldü✓ 1k paraya mikrofonsuz oyuncu kulaklığı alacağım.

Kartta 1134 tl var. kargo parasıyla birlikte max bütçe bu. mikrofonsuz olsun isterdim ama 1k ya mikrofonsuz kulaklık yok gibi. Ben göremedim veya. Mecbur mikrofonlu olacak sanırım...
  7. HjRO

Yardım ekran kartının bir fanı dönmüyor

Ekran kartının macunu değiştirdim taktım bir fanı dönmüyor artık. parmağımla çevirdim düzelmedi tekrar içini açıp pinlerini çıkarttım taktım yine düzelmedi. yük altına girince de dönmüyor diğer fanı daha güçlü çalışmaya başlıyor ama bozulanda tık yok. 3 gündür böyle kullanıyorum performansta...
  8. HjRO

Çözüldü✓ amazondan işlemci set topladım sizce nasıl? uyumlu mu?

koyduğum soğutucu işlemciye yeter mi acaba? çok baktım forumlara da bu fiyat bandında en iyi bunu buldum sanırım. bir de benim güç kaynağım 600w cooler master. ekran kartı işlemci soğutucu falan derken bunlara yeter mi gücü? (imzamda sistemim yazıyor)
  9. HjRO

Çözüldü✓ LENOVO LEGION R25I-30 sürücü kurulumu nasıl yapılır?

kullanım kılavuzunu okudum bişey anlamadım videosunu çeken de olmamış bu monitörün sürücüsü nasıl kuruluyor bilen biri yardım edebilir mi ?
  10. HjRO

Öneri toplayacağım sisteme uygun anakart önerisi lazım( ve kasa)

anakart(önerilere açığım sıfır ve 2k yı çok geçmeyecek şekilde) ram gpu 2k yı çok geçmeyecek şekilde önerilere açığım bunda da cpu= bana r5 5600 alacak ben de 1600 af yi verecem ona kasa= gram filrim yok ucuz yollu 1k yı geçmeyecek 2. el veya sıfır fark etmez bir öneriniz varsa iyi olur...
  11. HjRO

Bot basan mağazalar var

Son zamanlarda bir şey fark ettim. Bunu başkaları da fark etmiştir eminim. Özellikle ''uğurböceği simgeli'' sitede bu tarz mağazalardan çok fazla var. Bu ismini vermeyeceğim sitede mesela bu kadar fazla 5 puan olmasının sebebi çok feci bot basılmış olması. Yorumların Neredeyse hepsi böyle...
  12. HjRO

Yardım macbook 2013 mid güncelleştirme yaparken şarjı bitti açılmıyor

abim dün gece güncelleştirmeye başlamış bilgisayarı. uyuya kalmış güncelleştirme yaparken şarjı bitmiş. güç düğmesine basınca açılıyor parola kısmına kadar geliyor parolayı yazınca bir bar dolmaya başlıyor yarısına gelince ekran siyah oluyor geri geliyor bar dolmaya baştan başlıyor.çözümü nedir...
  13. HjRO

Çözüldü✓ 5500 tl monitör önerisi

nolmalde 4500 idi planlar değişti bütçe arttı bu fiyata asus marka güzel bir oyuncu monitörü bilen var mıdır? birkaç tane baktım ama benden daha iyisini bilen çıkar. 1704833049 bir de r5 5600 için 1k ya soğutucu fan önerebilecek var mıdır acaba?
  14. HjRO

3 monitör arasında kaldım

https://www.trendyol.com/casper/excalibur-m-e238fhd-g-23-8-200hz-1ms-300nit-hdmi-display-curved-freesync-g-sync-fhd-led-monitor-p-375186975 bunu alacam parasına değer mi?
  15. HjRO

Yardım eskiden izlediğim güzel filmi bulabilecek var mı?

4 sene önce(?) bir film izlemiştim. Bir balkan ülkesinde geçiyordu. birkaç tane mahkumu başka bir hapishaneye götüren bir zırhlı araca çocuğu ölmüş bir adam saldırıyordu. ana karakter olan gardiyan ise adamla çatışıyordu falan. bilen çıkar mı merak ettim.
  16. HjRO

softexen lisans anahtarı aldım ama gelmedi

windows 10 pro key alırken hesapta oturum açmayı unutmuşum. bu geldi ama key gelmedi ne yapacağım? (düzeltme ürün geldi)
  17. HjRO

Öneri Max 3000 tl oyun için MONİTÖR önerisi

abim bana monitör hediye edecek bütçesini çok zorlamak istemiyorum illa 300 tl sınırında olmasına gerek yok. daha ucuz da olabilir.( sıfır alacağım) özellikleri= 1-en az 22 inç olursa güzel olur 2-kare hızı en az 75 olursa güzel olur (oyun oynamak için kullanacağım monitörü) 3- bu fiyata olur mu...
  18. HjRO

Öneri casper nirvana nb f650 ssd önerisi

bi arkadaş dizüstü bilgisayarına ssd alacak. 1400 liraya kadar yolu varmış. bir ssd önerebilir misiniz ben laptop dan anlamadığım için bişey diyemedim.
  19. HjRO

bu siteden windows 10 key almak güvenilir mi?

https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-lisans-key-satin-al/?gclid=CjwKCAiAmsurBhBvEiwA6e-WPOOom5I3y1HfIIGqifZ8cVSDR1SqrJ1drjGSyWNkQ7AwbJei19HUExoCq1sQAvD_BwE windows lisansını güncelle diye uyarı veriyor şimdi 2 sorum var 1- 90 liradan daha ucuza çalışması garanti key biyerden...
  20. HjRO

windows 10 lisans güncelleme istedi?

pc yi açtım windows lisansınız yakında bitiyor lisans güncelleyin dedi ne yapmam lazım? yeni lisans mı almalıyım>? nerden alabilirim?
Geri