Arama sonuçları: *

1. A

Anti virüs programı tavsiye

Merhabalar zamanında malesefki korsan oyun oynadım ama şimdi korsan oynadığım oyunları satın alabilecek duruma geldim ama zamanında yüklediğim korsan oyunlardan dolayı PC imde virüs olduğunu düşünüyorum bu virüslerden kurtulmak için hangi uygulamayı önerirsiniz. Paralı olması sorun değil ama...
  2. A

Steam yaz indirimlerin de alına bilecek oyun tavsiyesi arıyorum

Bütçem fazla yüksek değil geçen doom eternal aldım bunun gibi alabilcegim güzel bir indirimde olan oyun arıyorum
  3. A

Kitap yazma hevesim var

Merhabalar ben kitap yazma hevesinde olan biriyim yanlış anlaşılma olmasın Wattpad tarzı bir kitap değil uzun süredir üstünde düşündüğüm bir uzunca senaryo var içinde kendi oluşturdurduğum bir dünya var kendi olusturdugum dünyanın yaratılışından başlayan uzunca bir roman yazmak istiyorum ama...
  4. A

MK 1 konsol calismiyor

PC den MK 1 satın aldım 2 adet ucuz PS kolum var normalde diğer oyunlarda 2 kol birlikte oynaya biliyorum ama nedense Mk1 de x360 programında 2 konsolunda adı ayni gözüktüğü için yada bilmediğim bir nedenden ötürü iki kolu birden calistiramiyorum yardım eder misiniz
  5. A

Üniversitede dd gecermi

Kbu üni öğrencisiyim son senemdeyim ve sadece tek bir dersim dd oda sonuçlandırma da kaldı gözüküyor internetten baktığımda dd DC sorumlu geçer diye gözüküyordu yardım edebilecek varmi
  6. A

Brf Tüfek nişangah sıkışması

Merheba brf marka şarjörlü av tüfeğimiz var arka nisangahi yerleştirmeye çalışırken rayına sıkıştı ve hareket etmiyor yardım edermisisniz
  7. A

GTA 5 görev gelmiyor

GTA 5 yüzde 72 deyim ama hiç bir karaktere görev gelmiyor ne yapmaliyim
  8. A

Küçük boyutlu telefon önerisi

Merheba babam yeni telefon almayı düşünüyor eski telefonu iPhone 6 ve onun boyutunda Samsung veya xiomi telefon almak istiyor tavsiyede bulunurmusunuz
  9. A

Passolig bilet alamama

Merheba babam ve ben Trabzonspor maçına gitmek istiyorum ancak babamda Beşiktaş passoligi var ve maça bilet alamıyor lütfen yardım eder misiniz nasıl bilet alabilirz
  10. A

Laptop bir anda kasmaya başladı

Merheba ben excalibur laptop kullanıyorum şu ana kadar bir sorun görmemistim ama neden bir anda her oyunda kasmaya başladı nedenini bilmiyorum lütfen yardımcı olun
  11. A

1 2 senedir devam eden kalp sancısı

Merheba ben 19 yaşındayım son 1 2 senedir kalp ağrıları ile uğraşıyorum önceden sadece güç uygulumam gerektiginde hissediyordum artık günde arada vuruyor ve korktugumdada oluyor ve nefes darligida başladı doktora gittim ağrı kesici yazdı ama hala devam ediyor özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum...
  12. A

FM 23 oyuna devam edemiyorum

FM 23 te dortmund ile oynuyorum sezon sonuna geldim ve hazırlık maçı yapmam gerek ama oyuncuların hiç birini secemiyorum hepsinde bugün farklı bir maçta oynadı yazısı var yardım edin devam edemiyorum
  13. A

Elden ring ne yapacağımı bilmiyorum

Elden ringte melania kestim ancak şimdi hikayede nasıl ilerlicemi bilmiyorum hikayede nasıl ilerlicem yardım edermisniz
  14. A

Elden ring build yapamiyorum

Merheba elden ringde 124 levelim ve şuan malenia dayım ancak bir türlü düzgün bir build oturtamadim buildimi sürekli değiştirmeme rağmen hala gucsusuzk şuan elimde +9 blasphemous blade, rivers of blood , grafted blade var ama hangisini alıp hangi yeteneklere puan kasicagim yada hangi zırhı...
  15. A

Elden ring ne yapacağımı bilmiyorum

Elden ringte fire giaant ti kestim sonra bir yere isinlandim ordaki god skin duoyuda kestim ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin
  16. A

Elden ring bossu geçemiyorum

Elden ringde 104 levelim ama hala fire giant denen saçmalığı kesemedim ilk hali sorun değil ama 2 haline gecince hasar yemiyor çok hızlı hareket ediyor tek bir hata yapincada oluyorum yardim edin oyuna devam edemiyorum
  17. A

Elden ring blood samuray buildi

Elden ringte şuanda 98 levelim sınıfım samuray normalde str ve vigor ağırlıklı bir buildim vardı ama rivers of blood buldum ve çokça gördüğüm blood samuray buildini yapmak istiyorum nasıl yapabilirim
  18. A

Elden ring silah tavsiye

Merheba elden ringde 66 level im bir bossta takili kaldım silahımı değiştirmek istiyorum ama kararsızım kolay alına bilen güzel bir silah tavsiye edermisniz sınıfım samuray ve vigor ile dextiryt üzerine kurulu buildim var
  19. A

Elden ring yardım devam edemiyorum

Merheba oyunda şu anda 30 cu saatimdeyim ve 59 levelim ama artık oyunda ilerleyemiyorum şu anda tree sentrialin bir değişik haliyle dovusuyorum ama ne hasarım nede canım yetiyor level kasmaya çalışıyorum kasamiyorum ne yapmam gerekiyor samuray sınıfı ve great sword kullanıyorum vigor ve...
  20. A

Rdr 2 ffffff hatası yardım

Merheba rdr 2 yükledim ancak açarken sürekli ffff hatası veriyor Google ve Youtube üzerinden araştırdım ancak çözüm bulamadım lütfen yardım edin
Geri