Arama sonuçları: *

• Users: Jroog
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Jroog

Oyuncu koltuğu önerisi.

Yeni bi oyuncu koltugu alıcam fıyat bandı 8-9k arası aklımda bi tane var onerilerınızı beklıyorum. https://www.hawkchair.com/fab-v5-kumas-oyuncu-koltugu
  2. Jroog

Lenovo Amd ryzen 5-7235h laptop AutoCAD için uygunmudur?

Arkadaşlar outocad gibi çizim işlemleri içn laptop alıcamda benim gözüme bu laptop çarptı sizce alınır mı? varsa onerileriniz yazarmısınız. https://www.trendyol.com/lenovo/ryzen-5-7235hs-32gb-ddr5-1tb-rtx4050-6gddr6-15-6-ips-144hz-fhd-freedos-83jc00h5tr-321-p-957313816?boutiqueId=61&merchantId=316311
  3. Jroog

Yeni pc toplıcam yardım? Bütçe 45k ya kadar.

Bu bilgisayarı almayı dusunuyorum alınır mı? işlemci ryzen7 7700x olucak bide başka onerınız varsa yazarsanız sevınırım bu arada ben bu pc ıle render blender ue5 gibi programlar kullanıcam...
  4. Jroog

Hawk Gaming Chair FAB V4 alınır mı?

Hawk Gaming Chair FAB V4 ile Xdrive Toryum arasında kaldım sizce hangisi alınır.
  5. Jroog

Acer nitro 5 Alınır mı?

Arkadaşlar aşağıdaki pc yi alicam Alınır mı? başka bir pc tavsiye edersiniz de en fazla 28 bin tlhttps://www.trendyol.com/acer/an515-58-i5-12500h-16gb-512gb-ssd-rtx4050-6gb-15-6-144hz-windows-11-home-p-758366675?boutiqueId=61&merchantId=106198
  6. Jroog

SSD takılma yaparmı?

Şimdi arkadaşlar ben yeni bir pc aldım ondan sonra ilerilere doğru program açarken yavaşlamalar başladı oyun ekran ları fazla bekletiyordu,işlemci amd ryzrn 5 5600 ve ssd kıngston 500 gblık m2 si,sonra baktım ki ssd de 50 gb yer kalmış bende bunu bazı oynamadığım oyunları sılerek 150 ye kadar...
  7. Jroog

Ekran kartı cızırtım coil whıne mı?

Şimdi arkadaşlar ilk başta yuksek ekran kartını kullanan bir oyuna girdim ve bir surekli devam eden yuksek sesli cızırtı sesi geldi sonra araştırdım coil whıne mış.Benim sorum şu şimdi normalde yani boştayken boyle cok az geliyor dedıgım gıbı oyuna girdiğim zaman bu ses artıyor ama furkmark...
  8. Jroog

Xbox game pass nasıl işliyor?

Arkadaşlar şimdiben yeni bir sistem aldım ama oyunlar çok pahalı sonra aklıma xbox game pass geldi şimdi bu game pass nedir içindeki oyunlar uyelik süresünce benimmi oluyor ve bu ultimateile ile pc paketi farkı ne ?
  9. Jroog

Bios dan dogru pc sifirlanirmi

Arkadaşlar bios tan doğru pc yi sıfırlayabilirmiyim cevap evet ise nasil
  10. Jroog

Format atarken bilgisyar beklenmedim bir hata olustu hatası

Arkadaşlar format arıyodum fakat sifirladiktan sonra hazırlanıyor penceresinde bilgisyar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı hatası verdi sadece bios ekranı açılıyor ne yapmalıyım bios dan doğru pc tekrar sifirlanirmi
  11. Jroog

Vneto lasadaki kırmızı ışık nedir?

Arkadaşlar hazır sistem aldım ama kasanın açma kapama tuşu ile reset tuşunun arasında iki tane ışık var biri led ışığı diğeri nin ne olduğunu bilmiyorum ama bi kırmızı ışık yanıp sönüyor (kasa vento vg11a) birde led tuşu çalışmıyor
  12. Jroog

Gaming gen tr guvenilirmi?

Arkadaşlar gaming gen tr den sistem aldım normalde 1ile5 is günü icinde hazır olur dediler bugün zar zor ulaştım ama sonra yoğunluktan dolayı 1ile7 is gününe uzadı diye mesaj attılar. Sonra önüme gaming gen tr den sistem aldım gelmedi gibi yorumlar çıkamaya başladı.sizce sistem gelirmi...
  13. Jroog

Amd wattman sorunu hala varmı

Arkadaslar asus dual rx 6700xt aldim wattman sorunu hala varmı.Birkac forumda ve yorumlarda gördüm de beni tedirgin ettiler.
  14. Jroog

Ssd ideki winsowsu silme

Hocam şimdi ben yeni bir pc aldım m2 var eski pc deki ssdi yi boş durmasını istemiyorum ama o ssd dide de windows kurulu nasıl sıfırlayabilirim?
  15. Jroog

İki anakarttan hangisini almalıyım sizce?

https://www.gaming.gen.tr/urun/279890/frekans-tv-ft3-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Arldaşlar bu sistemi alıcam ama rami 2.si yaptım psu yu 650 watta cıkarttım ama anakartta aklım karıştı şimdi seçeneklerdeki 1.ve 2. anakart arasında...
  16. Jroog

Bu sistemi almalımıyım?

https://www.gaming.gen.tr/urun/279197/monza-6600-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS bu sistemi almak istiyorum sizce nasıl veya şunu al daha iyi diyeceğiniz bir sistem varmi (12 bin liklerden)
  17. Jroog

15bin TL'ye pc öneri

15 k bütçe,ekran kartı nvidia olucak,Önerileriniziz bekliyorum
  18. Jroog

Oyunda yüksesk fps ama monitör düşük olursa ne olur?

Arkadaşlar şimdi ben yeni bir sistem alıcam.Şimdi alıcağiım sistemde apex de 150 fps civarı veriyor ama monitör değişterirecek gücüm olmadığı için 60 hz den devam etmek zorundayım ne gibi bir ekran sorunu yaşayabilirim.(Mesela göz yorma,dalgalanma,aşırı tırtılma...)
  19. Jroog

11 bin tl ye hazır sistemler

Arkadaşlar yeni bir sistem alıcam 12bin tl en fazla 13 bin tl lik masaüstü pc önerilerinizi bekliyorum
  20. Jroog

Sizce rami yukseltmelımıyım

Şimdi arkadaşlar sitemimde gtx 750 ti, i7 860 ,4x2 ddr3 1333mhz ram ve 500w psu var şimdi ben normalde apex oyuncusuyum bu sistemde apexde min50 fps alıyorum yer yer değisyor iste bende dedimki remi ddr3 1600mhzlık 8x2 ayukseltsem sizce sistemde 60 fps sabit yada hani sistem bir değişiklik...
Geri