Arama sonuçları: *

1. Davy_Jones1

50k bütçe laptop önerisi

üniversite ve oyun için kullanılacak
  2. Davy_Jones1

Kediyle Muhabbet kuşu aynı evde yaşar mı?

Kendim muhabbet kuşu bakıyorum,teyzem british cins kedisini sahiplendiricek bana teklif etti bende kuş bakıyorum diye mantıken kabul ettimedim aynı ortamda birbirlerine zarar vermeden yaşayabilirler mi ?
  3. Davy_Jones1

Redmi Note 12 Pro 5G Rom atma

Hindstan sürümü Redmi Note 12 Pro 5G var elimde nfc özelliği yok romla kullanılabilirmiş, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  4. Davy_Jones1

Geceye bir şarkı bırak

https://open.spotify.com/intl-tr/track/53n0KcBZip2whfvZAeuZmU?si=9f11a6a4c89d4cf7
  5. Davy_Jones1

Yardım Modemim 5 ghz destekliyor ama interneti görmüyor

İyi forumlar öncelikle zte hgw model Modem arayüzünde açık görünüyor modemin üstünde ışığı yanıyor fakat wifi bağlantısında görünmüyor 5ghz , ne yaptıysam açamadım Türk Telekom ile görüştüm 1 saat boyunca uğraştılar onlarda yapamadı. Çözümü biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden...
  6. Davy_Jones1

Yardım Excalibur g900 laptop ısınma sorunu

Arkadaşım excalibur g900 cihaza sahip soğutcuyula beraber oyunlarda ekran kartı 86, işlemcisi ise 85 90 derecelerde gidip geliyor bu da oyunlardan tam performans alamamasına neden oluyor kendisi şu soğutucuyu aldı https://www.trendyol.com/dexim/frigus-gaming-notebook-sogutucu-p-61839920. Kendisi...
  7. Davy_Jones1

Öneri 10k ofis laptop önerisi

Dizi film gündelik işler için laptop lazım önerileri bekliyorum
  8. Davy_Jones1

GameSatis güvenilir mi ?

Steam hesabı almaya karar verdim çoğu yerde gamesatisi önerdiler daha önce hesap satın alan var mı?
  9. Davy_Jones1

Gündelik işler için 2.el sistem önerisi

Ev içi aile bireylerinin kullanımı için 2.el sistem toplamaya karar verdim 2. el piyasası piyasa hakkında çok fazla bilgim yok bütçe 3.5k 4k ya kadar çıkabilirim özel isteğim rekabetçi oyunlarda stabil ve akıcı bir oyun sunması @MuratTheFounderOfGariban @omer_34
  10. Davy_Jones1

Donanım Arşivi Yeni Sistem Geliyor

Ekran kartı Rog Strixmiş tahminleri alalım 1686156909 bence rx6600 veya rx6600xt ryzen 5 5600 kombinasyonu olucak
  11. Davy_Jones1

Sınavlarınız nasıl gidiyor ?

Kötü bir sınav dönemi geçirdim ortalamam 75 civarı sizin durumlar nasıl ?
  12. Davy_Jones1

Dosya indirirken böyle bir hata alıyorum

nostalji olsun diye extreme 13 indiriyim dedim ilk indirmemde bu hatayı verdi tekrar yükledim indirmenin sonunda aynı hatayı verdi çözümünü bilen var mı ? Not : antivirüs programı devre dışı
  13. Davy_Jones1

Öneri Dramli 500 gb sata ssd önerisi

Dramli 500 gb sata ssd arıyorum bütçe sıkıntı değil şimdiden teşekkürler.
  14. Davy_Jones1

Pinawiew nedir ve nasıl kaldırılır ?

laptopumda böyle bir uygulama var bana trojan gibi geldi 2 kere kaldırdım tekrar geldi format dışında çözümü var mı ?
  15. Davy_Jones1

Eski win 7 keyi win10 da kullanılır mı ?

Elimde eski bir laptop var orjinal win7 ultimate key var arkasında cihazı windows 10 a yükseltirsem keyi tekrardan kullanabilir miyim ?
  16. Davy_Jones1

gymin yaşı olur mu

çözüldü
  17. Davy_Jones1

Crack oyunlarda dlss veya fsr çalışıyor mu ?

Sorum başlıkta
  18. Davy_Jones1

uTorrent Error occured hatası

torrentte böyle bir hata alıyorum çözümü var mı ?
  19. Davy_Jones1

Cs go için görüntü ayarı önerir misiniz ?

ayarlarım bu şekilde 150 170 fps civarı alıyorum önerebileceğiniz ayar var mı ?
Geri