Arama sonuçları: *

• Users: eftasge54
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Androıd tablete uygulama ındırmeyı engellemek ıstıyorum

merhabalar . bır tandııgım cocugu ıcın tablet aldı ancak cok fazla uygulama ıdnırıyor ve aralarında zararlı uygulamalrda var . bu tablete apk veya play storeden uygulama ındırmeyo nasıl engelleyeblrıız . kullanan cocuk bunun bu yasaklamanın farkında olsun veya ookm asın onemlı degıl ama sonuc...
  2. E

Yurtdısından oyuncu kulaklıgı getırtmek ıstıyorum

oncelıkle merhabalar . uzun zaman sonra tekrardan oyun oynamaya baslamak ıstıyorum . sıstemı kurdum ve kablosus oyuncu kulaklıgı almak ıstıyorum . kuzenım gelecek ay sonunda yurtdusundan ve kullaklık getırtmesını ısteyecem . orada fıyatlar yuzde 35/50 oranında daha uygun . ama ne getırtsem...
  3. E

Köy arazısını kıralamak

Köy halkına ait yerin kıralanması ıçın neler yapmamın gerekıyor ? ben bı hobı bahcesı tarszıda yer acmak ıstıyorum ve aklımdakı en guzel yer koyümüze aıt bos arazı . yol kenarında duran arazı yıllardır boş duruyor ve kıralamk ıstıyorum . bunun ıcın neler yapmamız gerkeıyor kımlere ne sekılde...
  4. E

Laptop ekranım kırıldi değiştircem

Merhabalar arkadaşlar . Arkadaşımın ekranı kırıldı. Lenovo g505 . Bende ikinci el ekran ile değişiriz dedim . Ancak değiştirirkej daha büyük bir ekran ile degistirsem yani 15.6 ile değilde atıyorum 17 inç falan taksak uyum sağlarmi bunu nasıl anlarız ve kendim takarken nelere dikkat etmem gerekiyor
  5. E

Öneri Alınırmi bu ekran . Uyguna geliyor

Yanımda uygulamasından taksitli . Akakceden balıkca en az 5 k gösteriyor. Takisitli 3.5 k ya geliyor. 200 hz 1 MS . ALİNİRMI . NOT : 72 hz 23.5 inç curved ekran kullanıyorum
  6. E

Sistemim ne kadar eder ?

Merhabalar , özenle ve hevesle süslediğim sistemimi yükseltmeye karara verdim . -asus m5a97 r2 Evo anakart -16 GB DDR3 1866 MHz ram -240 GB SSD -2 tb hardisk -msr RX 550 ekran kartı - 500 watt PSU -fx6100 işlemci -gametechh bakır borulu soğutucu -aerocoll çift camlı argb fanli oyuncu kasası...
Geri