Arama sonuçları: *

• Users: da4141
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Monitör tavsiyesi 2k

Hem render Photoshop hem oyun için monitör tavsiyesi arıyorum
  2. D

Monitör tavsiyesi arıyorum

Hem oyun için hem Photoshop render işleri için monitör tavsiyesi arıyorum 8k civarı
  3. D

Tavsiye eder misiniz sizce ?

Dostlar zotac 5060ti 16gb ve kalanları bu listedeki gibi 36 bin sizce nasıl kasayı başka alacağım
  4. D

PC satış sitelerine giremiyorum

Arkadaşlar 1 saattir yaklaşık sitelere giremiyorum bir şey mi var bu vergi muhabbetine bir şey mi oluyor sitelere
  5. D

40k ya alınabilecek en iyi sistem

Hem gamına hem render için ne almalıyım Yoksa haftasonunu beklemelimiyim mümkünse en az 3 taksitli
  6. D

9060xt 16gb mi 5060ti 8gb mı

render Photoshop işleri için ara sırada gaming kullanmak için hangisi daha verimli olur
  7. D

30k ya sadece kasa önerisi

Hem oyun hem grafik işleri için 30k ya PC önerir misiniz
  8. D

Render işleri için hangisi

Render fotoğraf işleri vs için amd ekran kartı olur mu rtx serisi mi bakmak daha mantıklı
  9. D

Monitör Önerisi 7-8k Civarı

7 8 bandında hem oyun hem grafik işlerinde kullanmak için minimum 27 inc monitör tavsiyeniz varmı acaba 30 üstü olursa daha güzel olur
  10. D

Monitör önerisi 27 ve üzeri

Hem gaming amaçlı hem grafik işlerinde kullanabileceğim 7 8 bandımda monitör önerir misiniz 27 inç ve üzeri lütfen
  11. D

Laptop ederi nedir acaba?

Hep victus s0053nt modeli var elimde temiz fazla kullanamadım 4050 li model 1 tb disk var 3/4 ay daha garantisi var ederi nedir acaba masaüstüne geçmek istiyorum
  12. D

Kiwi 4320 mi 4322 mi

Arkadaşlar 4320 modeli 4 bin civarı 4322 ise 2700 e geliyor sizce aradaki farka değer mi
  13. D

8-10 k Bandında tablet önerisi

Arkadaşlar merhaba Ufak tefek işler için 8 10 k arası tablet arıyorum öneriniz varmı
  14. D

15 20 k bandında iş için

Merhaba Kardeşim için word programları vs kullanmak için laptop bakıyorum uygun yollu önerileriniz varmı acaba
  15. D

Fotoğraf makinesi tavsiye

Arkadaşlar merhaba Dış çekim portre vs için 6d ve sigma 35mm kullanıyorum bi tık daha ekipman yükseltmek istiyorum 6d mark 2 mim önerirsiniz yoksa Canon rp ye mi geçmek mantıklı fotoğraf için sadece
  16. D

IPhone 13 halen alınır mı

Dostlar iPhone almak istiyorum fotoğraf işleri yapiyorum ufak tefek reelsler için 13 yeterli olur mu yoksa zorlayıp 15 almaya değer mi
  17. D

Bu fiyata normal mi sizce dostlar

iphone 14 link acıyor mu bılmıyorum arkadaslar 36700 e bu satıcı guvenılır mı sızce dostlar https://www.n11.com/urun/apple-iphone-14-128-gb-apple-turkiye-garantili-22964656?magaza=danaciiletisim
  18. D

Bu fiyata alınır mı sizce iPhone 13

https://www.n11.com/urun/apple-iphone-13-128-gb-apple-turkiye-garantili-2141312?magaza=cihanexpress Arkadaşlar normal mi sizce 30k ya gözüküyor bı anormallik var mı
  19. D

Bu laptopu tavsıye eder mısınız yada onerı

https://www.hepsiburada.com/msi-cyborg-15-a13vf-895xtr-i5-13420h-16gb-gddr6-1tb-8gb-rtx4060-15-6-144hz-freedos-full-hd-notebook-p-HBCV00005T87HX arkadaslar bu modele bakıyoruz bu fıyatlarda tavsıye edermısınız ofıs vs ıslerı kullanımı ıcın
  20. D

30k bandında öneriniz

Dostlar 30k bandında bi arkadaşım için laptop arıyorum ofis için kullancam, hp victus aldım kendime memnunum onada ondan düşünüyorum, varmı bildiğiniz o fiyatta hp victus serisi olabilir
Geri