Arama sonuçları: *

• Users: Berkkkkk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Magic Keyboard alınır mı

7000tlye amazon depoda buldum ipad pro 13 kullanıyorum klavyenin tek sıkıntısı arapça düzen olması sizce bu fiyata alınır mı?
  2. B

İPAD PRO M5 13” + APPLE PENCİL PRO 68999TL

Yeni çıkan m5 ipad pro 21 Ekime kadar eğitim mağazasına eklendi normal fiyatı 75000 tablet 7000 kalemken şuan 68999a tablet yanına kalem ya da airpods 4 alabiliyorsunuz. m5 ipad almak isteyenler kaçırmasın...
  3. B

CORE ULTRA 9 285 + RTX 5070Tİ HAZIR SİSTEM 74412TL

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u7-265kf-rtx-5070-ti-b860m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html Özelleştirmelerden işlemciyi core ultra 9 285 yapın. İsteğe bağlı rami gskill yapabilirsiniz ya da aldıktan sonra 16 ram ekleyin. kasayı atx 3.1 takıntısı olanlar cooler master yapabilir. gece 22.00dan...
  4. B

Cinebench Puanim 3 gundur cok dusuk

Selamlar baslikta da yazdigim gibi cinebench puanim 7600x islemcimde basta 15300ken suan 14400e dustu oyunlarda da bariz fps dususleri var nasil cozebilirim ne yapmami tavsiye edersiniz. anakartim b650 edge wifi derecelerim ise normal kaldi undervolt ile kullaniyorum islemciyi ortalama 77...
  5. B

1tb yedek ssd önerisi

merhabalar elimde şuan 1tb fury renegade ssd var 500gb yeri kaldı zamlardan önce 1tb daha almak istiyorum bütçe sınırım yok ama yedek ssdyi de fury renegade gibi üst seviye mi tercih etmeliyim yoksa 500 600tl daha ucuz p3 plus mı almalıyım deneyim farkı yaşar mıyım ?
  6. B

❌İndirim Bitti! Anakartıma f_panel konektörünü nasıl takabilirim?

Anakartım AMD normalde NZXT'de AMD için f_panel konektöründe breakout cable (ayırıcı kablo) çıkması gerekiyor ama bende çıkmadı sisteme direkt Intel'lerdeki gibi taksam problem olur mu? ayırıcı kablo dediğim kablo h kablosu redditte baktım da böyle kullananlar varmış detaylı bilgisi olan...
  7. B

360mm aio destekli beyaz kasa önerisi

Başlıkta yazdığım gibi 360mm AiO destekleyecek kasa arıyorum AiO olarak LS720 white seçtim bütçem 3500TL önerilerinize açığım stokta olması önemli.
  8. B

İşlemciyi Anakarta düşürdüm ve anakart pinlerini yamultum

Daha yeni aldığım b650 Edge wifi anakartımı işlemcimi takarken elimde düştüğü için anakart pinlerini yamulttum sizce bu durumda nasıl yol izlemeliyim kendim halletim büyük bir kısmını lakin 3 tanesi baktım da pek becerebilecek gibi değilim o yüzden risk almak istemedim başından böyle bir olay...
  9. B

Beyaz Kasa ve Sıvı Soğutma Önerisi

kasa bütçem 3k sıvı soğutma bütçem 4k ikisini de beyaz olması şart . soğutucu 7600x için olucak ekran kartı 4070ti düşünüyorum sığabilcek bir kasa lazım bütçemi esnetebilirim indirimde gördüğünüz yakın fiyatlarda kasalar varsa atabilirsiniz.
Geri