Arama sonuçları: *

• Users: ARDACD
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ARDACD

Hangi MIUI Rom kurulmalı?

Selam. Bende kaçak Redmi Note 9 (merlin) var şu an MIUI 13.0.3 EEA Global kurulu. Ben bu telefonu tekrar Fastboot olarak MIUI 12.5 yapacağım ama ufak bir sorum var. Aşağıdaki programların değişmesini istiyorum hangi ülke için olanı kurmalıyım? Google Discovery (ana ekrandan sola çekince gelen...
  2. ARDACD

Mue tab hızlı linkler ana ekranda yok

Demin Microsoft Edge tarayıcısına geçtim ve şimdilik güzel. Bazı kaynaklarda Mue Tab isimli yeni sekme eklentisini gördüm ve kurdum. Bu da epey performanslı ama eklediğim hızlı linkler ana sayfada gözükmüyor. Ayarlarım;
  3. ARDACD

LS-i18T kulaklık Çince oldu

Bugün PttAVM'den sipariş ettiğim kulaklık geldi ve gayet güzelce çalışıyor henüz tam çalışma mantığını keşfedemedim ama onu da zamanla çözerim. Fakat şu anda farklı bir sorunum var. Kulaklık kutudan çıkardığımda İngilizce idi ve anlıyordum ne dediğini. Fakat nasıl başardım bilmiyorum ama...
  4. ARDACD

Windows 10 istenilen programı normalin üstü öncelikte nasıl çalıştırırım?

Selam. Bu yöntemi ben internet tarayıcımda deneyeceğim şimdilik Thorium'da deneyeceğim daha sonra diğerlerin de de belki denerim. Ben demin öylesine denemek için Thorium'a normalin üstünde (yüksek değil direkt normalin üstünde yazan) öncelik verdim ve tarayıcının büyük ölçüde rahatladığını fark...
  5. ARDACD

Yavaş indirme için IDM vs XDM?

Selam. Ben bu archive.org vb. yavaş indirme hızlarına sahip siteler için bir indirme yöneticisi yüklemek istiyorum Windows bilgisayarıma ama ne kursam emin olamadım. Benim için ücretsiz ve kasmayan bir şey olması yeterli. Ne önerirsiziniz?
  6. ARDACD

75'lik duvar kağıdı arşivim.

https://www.mediafire.com/file/iwwd7qmofie12q1/ARCADE34-DuvarKagidi.rar/file Bu arşivde tam 75 adet duvar kâğıdı var. Kendi telefonumun kamerasından çektiğim, ekran görüntüsü olarak kaydettiğim, internetten bulduğum, ve bazı işletim sistemlerinden aldığım tam 75 adet duvar kâğıdı olabilecek...
  7. ARDACD

Modifiye edilmiş sürümde UAC nasıl açılır?

Selam. Ben bugün sistemime modifiye edilmiş Windows 10 2016 LTSB kurdum ve kendime özgü birkaç ayar sonrasında aşırı güzel çalışıyor. Ama ufak bir sorun var. Bu modifiye edilmiş sürümde UAC kapalı ve açılmıyor. Çalıştır'a useraccountcontrolsettings.exe yazıp çalıştırıp gelen ekranda aşağıdaki...
  8. ARDACD

Windows 10 vs Windows 8.1

Intel Celeron N2820 2.13GHz 2C/2T 6. nesil 1MB Intel HD Graphics 1.7GB iGPU 8GB DDR3L 1066MHz CL7 Tek kanal WD Black 500GB 7200RPM Selam. Sistemimin hem yukarıda hem de bilgisayardan okuyanlarda aşağıda özelliklerini görebilirsiniz. Şimdi ben bu bilgisayarda Windows 10 1903 Home SL'mi kullanayım...
  9. ARDACD

Windows 10 VC Redist kurulmuyor.

Selam. Ben bugün Windows 8.1'i öylesine bir anımsamak için VMware'e kurmak istedim. Ve ilk önce Microsoft'un sitesinden Windows 8.1 Türkçe 64 Bit ISO dosyasını, sonra ise VMware Player 17.5 kurulum dosyasını indirdim. Ve VMware'i kurmaya çalıştığımda vc Redist 2022 ile alakalı bir hata verdi...
  10. ARDACD

PttAVM'den alınan kulaklık ne kadar sürede gelir?

Selam. Ben bugün PttAVM'den bir adet Bluetooth kulaklık sipariş ettim. Bu kulaklık ne kadar sürede gelir acaba?
  11. ARDACD

Windows 10 Bluetooth ayarları açılmıyor

Selam. Ben bugün PttAVM'den kendime oldukça uygun bir fiyata Bluetooth kulaklık aldım. Ve bende şimdiden bilgisayarın Bluetooth'unu ayarlamak istedim. Laptopum için Windows 10 uyumlu yazılımı indirip kurdum ama Bluetooth ayarlarına girdiğimde Ayarlar'dan geri atılıyorum nasıl düzeltebilirim...
  12. ARDACD

J6+ TWRP kuramıyorum

Selam. Babamın eski telefonu olan Samsung j6+ (SM-J610F) modeline Custom ROM kuracağım. Gerekli ROM dosyalarını ve TWRP dosyasını edindim. Sonra Odin 3 ile Samsung USB drivers programlarını bilgisayarıma kurdum. Ve hemen ardından telefonun OEM kilidini ve USB hata ayıklamasını açıp download moda...
  13. ARDACD

GTA 5 dokular geç yükleniyor

Selam. Maalesef şu an oyun WD Black 500GB 7200RPM 2.5" HDD'ye kurulu fakat yakında SSD almayı düşünüyorum (kesin değil yüksek ihtimalle alamayacağım). Ve ben kendi bilgisayarımda çok nadir drop ile 15-25 FPS GTA V oynayabiliyorum. Fakat bütün oyun zevkimi elimden alan bir sorun var. Dokular geç...
  14. ARDACD

YouTube kasıyor ama kasmıyor

Selam. Ben (bilgisayarda) direkt YouTube sayfasından video izlerken bazen 720P60 da bile fazla kasabiliyor. Fakat Google'da yapılan arama sonucu olarak çıkan videoları YouTube üzerinden değil Google üzerinden izlediğimde 1080P60 da bile en ufak takılma olmadan izleniyor. Brave kullanıyorum...
  15. ARDACD

Telefonumda RAM'e yük bindiren programı nasıl bulurum?

Selam. Bende Redmi Note 9 128+4 var. Bu telefonda normalde RAM belleğimin en az 1.8 ila 2.1 GB'ı boş oluyordu. Ama son zamanlarda telefonun RAM'ine yük bindiren bir program var ve onu bulamıyorum. Şu anda 4 GB belleğin en fazla 1.6 GB'ı boş oluyor. Bu bazen kendiliğinden 900 MB-1GB'a düşüyor. Ve...
  16. ARDACD

Doki Doki Plus Türkçe Yama sonrası açılmıyor.

Selam. Kısa süre önce çoğu Doki Doki hayranının sabırla beklediği Doki Doki Plus Türkçe yaması passionplus tarafından ücretsiz olarak yayınlandı. Hatta animevizyon adlı YouTube kanalı bunun bir videosunu çekti. Ben de oynamak istedim ve ilk önce Doki Doki Plus'ı sonra Türkçe Yama'yı kurdum. Oyun...
  17. ARDACD

GT-I8200Q için ROM önerisi

Selam. Şimdi ben demin eski telefonlarımdan S3 mini (GT-I8200Q) telefonuma öyle keyfine custom ROM zor bela bulup kurdum. Ve bu ROM cyanogenmod 12 (Android 5.0.1). Ama niyeyse bunu kullanırken telefon elimde patlayacakmış gibi hissediyorum çünkü ROM çok dengesiz. Tıpkı çakma telefon...
  18. ARDACD

S4 Mini GT-i9190 ile Home tuşu olmadan recovery moda nasıl girilir?

Selam. Benim elimde bir adet S4 mini (GT-i9190) var ve ben bu sabah LineageOS'tan Odin yardımıyla telefonumla tam uyumlu stock ROM kurdum. Fakat unutup formatsız kurulum yaptığımdan dolayı telefon açılmıyor Samsung yazısında uzunca kalıp belki denk getirirsem telefonu formatlamam gerektiği...
  19. ARDACD

MIUI 13 Global telefonda Discovery yerine uygulama kasası nasıl koyulur?

Selam. Konunun en altına telefon hakkında kısmının resmini koyacağım. Telefonum Redmi Note 9 128 GB MIUI13. Ve ben bu telefonda ana ekrandan sola kaydırdığımda Google Discovery açılıyor fakat ben bunu uygulama kasası ile değiştirmek istiyorum. Babamın Redmi 12 MIUI 14 telefonunda var arkadaşımın...
  20. ARDACD

Konudaki RAM ile uyumlu ek RAM önerisi

Selam. Arkadaşımın ASUS X552l diye bir dizüstü bilgisayarı varmış ondan CPU-Z Memory ve SPD sekmelerinin ekran resimlerini istedim ve yukarıya attığı ekran resimlerini bıraktım. Bu bilgisayar DDR3L imiş ve şu an boş bir RAM slotu olduğunu söylüyor. Şu anki takılı RAM'i gömülü 4 GB. İşlemcisi en...
Geri