Arama sonuçları: *

1. E

Gsb Wifiye Bağlanamıyorum

Daha önceki yıllarda Pc ile bağlanırken hiç sorun yaşamazdım geçen yaz pcye format attım ve ondan beridir beni oturum açma ekranına atmıyor manuel girmeye çalışınca da böyle diyor. Telefondan bağlanıyorum bir sorun olmuyor ama pcden bağlanmak istiyorum çözümü nedir?
  2. E

Öğrenci tableti öneri

Kendim şu anda huawei matepadd 11.5 kullanıyorum ve devletin öğrenci indirimini kullanırsam o çok uygun bir fiyata geliyor ve gayet memnunum. Şu anda kız arkadaşım da dersleri için kullanacağı bir tablet arıyor ve huawei'de google servislerini g box üzerinden kullanabilmek bazen sorun yaratıyor...
  3. E

Retro kamera kullanan var mı?

Kız arkadaşımın çok istemesi üzerine bir retro kamera almayı düşünüyorum ama ne kameralar hakkında bir bilgim var ne de fiyatları. Daha önce almış veya kullananlar yardımcı olabilirse çok sevinirim Instagram reklamlarından alıp paramı çöp etmek istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  4. E

Parolapara açılmıyor

Parolapara cashback kampanyası için uygulamayı indirdim ama uygulama siyah ekranda kalıyor ne yapabilirim?
  5. E

Yardım Bu ürünü nasıl getirtebilirim?

Merhabalar kız arkadaşımın gönderdiği reels sonrası ürün çok hoşuma gitti ona sürpriz olarak almak istedim ama ürünün Türkiye fiyatı 8500 tl kendi sitesinde ise 70 dolar ama sorun şu ki Türkiye'ye kargo seçeneği yok Kıbrıs var sanırım en yakın. Nasıl sipariş verebilirim acaba bunu yapabilecek...
  6. E

Yardım Pedere Telefon Önerisi

Arkadaşlar merhaba pedere geçen sene Xiaomi Türkiye garantili Redmi note 13 pro aldım 1 sene kullandı ve çakma çıktı iade ettim şimdi tekrardan telefon istiyor iş için de kullandığı için batarya ve ses kısmına ekstra önem veriyor ,var mı aklınızda şunu alırsan 13Prodan daha iyi olur diyeceğiniz...
  7. E

Mouse ve klavye alacağım yardım.

Çok aşırı profesyonel oyun oynamıyorum ancak ortalama bir klavye ve mouse istiyorum internette çok fazla çeşit olduğundan kullanan ve fikirlerini paylaşmak isteyen arkadaşlardan yardım istiyorum. Bütçe 1000-1500 tl dediğim gibi profesyonel ekipmanlar aramıyorum fiyat performans olması...
  8. E

Yardım Anker mi Jbl 510 mu ?

Şu anda 1900tl'ye geliyor Anker kulaklık. Bunu mu tercih etmeliyim yoksa muadil jbl ürünlerini mi veya tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?
  9. E

Yardım Spotify öğrenci planına geçmek istiyoruz hata alıyorum.

Daha önce premium öğrenci planı vs kullanmamış olmama rağmen doğrulamayı yaptıktan sonra şöyle bir hata alıyorum nasıl düzeltebilirim acaba?
  10. E

Yardım Üniversite için tablet Tavsiyesi.

Arkadaşlar şu anda Samsung'un öğrenci indirimi ve devletin vergisiz cihaz kampanyaları var .Bende derslerim için bir tablet almak istiyorum. Samsung S9Fe ve Huawei Matepad arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım veyahut önerebileceginiz başka bir cihaz var mı?
  11. E

Çözüldü✓ Laptopa virüs bulaşmış.

Sanırım laptopa virüs bulaşmış açar açmaz ekrana tebrikler telefon kazandınız yazan bir siteye atıyor. Nasıl temizlerim ?
  12. E

Öneri Bluetooth Kulaklık Önerisi

Şu kulaklığı almayı düşünüyorum kullanan vesaire var mı acaba? Veya tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? Bütçem çok yok maksimum 500 tl.
  13. E

Yardım Ps3 kolunu pc'ye nasıl bağlayabilirim?

Arkadaşlar çakma bir ps3 kolu aldım. Laptopa bağlayıp pes oynamayı düşünüyorum nasıl bağlarım yardımcı olur musunuz?
  14. E

Yardım Telefon şifresini unuttum!

Telefonun şifresini yeni değiştirip unuttum. Parmak izi ile açabiliyorum.Verileri sıfırlamadan kurtarmanın bir yolu var mı? Telefon Samsung A11.
  15. E

Yardım Amazon Primedan aldığım Breathedge oyunu kendiliğine kapanıyor.

Amazon prime gaming'den 2-3 ay önce Breathedge almıştım.Şimdi yükledim ve oyuna girdiğim kapanıp kapanıp duruyor. Oyuna başlayamıyorum bile. 1679591502 Türkçenin içinden geçmişim kusura bakmayın:)
  16. E

Çözüldü✓ PC Açılırken Disk Check Uyarısı Çıkıyor

Laptop açılırken böyle bir yazı geliyor.Her açılıp kapandığında diskin taranması hoşuma gitmiyor. Açılma süresini 15 sn geciktiriyor.Nasıl düzeltebilirim ya da düzeltmenin bir zararı olur mu?
  17. E

Öneri Laptobum için kulaklık ve mouse önerisi.

Bütçem 1100 tl civarı. Bütçemi çok arttırabileceğimi düşünmüyorum. Bir mouse bir klavye ve bir kulaklık önerisine ihtiyacım var.
  18. E

Çözüldü✓ 20k Laptop Önerisi

Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum ama eski açılan konuları da okuduğumda kafam iyice karıştı.Kimisi victus serisini öneriyor kimisi alınmaz diyor. Bilgi sahibi kişiler yardımcı olursa sevinirim. Bütçe 15-20k arası. Şimdiden teşekkürler ❤️
  19. E

Çözüldü✓ Bu laptopu almayı düşünüyorum. Oyun ve ders için kullanacağım sizce nasıl?

Bu laptopu almayı düşünüyorum. Oyun ve ders için kullanacağım sizce nasıl...
Geri