Arama sonuçları: *

• Users: okuryazmaz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Yardım Kasa fanları RGB kapatamıyorum

Merhabala, kasanın rgbsini kapatamıyorum. Kasaya nasıl müdahalede bulunabilirim. Fanlardaki bu şeffaf kabloları kesmek işe yarar mı ;) 1693657580
  2. O

Öneri 20 bin tl'ye kadar f/p laptop önerisi

Dostlar 20k'ya kadar sıfır laptop arıyoruz. Genel olarak ofiste kullanılacak ama oyun da açsın istiyoruz. Bu skalada önerebileceğiniz laptop var mı?
  3. O

Yardım KASA FAN AYDINLATMALARI NASIL KAPATILIR

Merhabalar, yeni almış olduğum da-c4 sistemim elime ulaştı. Kasa olarak: Everest FLAT MESH Rainbow Fanlı ATX Oyuncu Kasası Kasa üzerinde aydınlatma düğmesi bulunmamakta. Ben bu aydınlatmaları manuel olarak kapatabilir miyim?
  4. O

Boot Device Hatası

Donanım arşivi C4 sistemim geldi. Pcyi açtığımda bu ekran geliyor. BIOS'a giremiyorum ne yapmalıyım yardım lütfen
  5. O

Yardım SIFIR KUTULU XL2411K MONİTÖR ALINIR MI? 2800TL

MERHABA dostlar. Genelde fps oyunları oynamaktayım. hiç kullanılmamış kapalı kutu bu monitör alınır mı? dyac teknolojisi için almayı düşünüyorum. alacağım fiyat 2800tl
  6. O

Öneri F/P Mekanik Klavye Tavsiyesi Arıyorum

Merhaba hayırlı bayramlar dostlar. 1000tl'ye kadar mekanik klavye arıyorum. Sıfır veya ikinci el farketmeksizin tavsiye ettiğiniz model nedir?
  7. O

Yardım DİZİ FİLM İZLEMELİK IPS EKRAN LAPTOP ÖNERİSİ LÜTFEN

teknoloji cahili biri olarak dizi film izlemelik. google ve youtube'da takılmalık bir laptop arıyorum. sıfır ve ikinci el olarak uygun fiyata marka model ne alabilirim?
  8. O

Yardım 10bin tl'ye kadar akıllı televizyon önerisi

Dostlar televizyon arayışındayım. paneli kaliteli ve kasma donma yapmayacak 10bin'e kadar tv önerisi arıyorum.
  9. O

Yardım 5000 TL BÜTÇE İLE SIFIR TELEFON ÖNERİSİ

Arkadaşlar 5000 tl ile sıfır telefon arıyorum. Fiyat performans olarak şuan redmi 10 2022 4600tlye düşmüş. nays ile 250 tl iade alıyorum. 4350ye gelmiş oluyor. sizce alternatifi var mı?
  10. O

DP ile HDMI arasında ghosting farkı varmı?

sorum bu arkadaşlar. ikinci el bir yıllık kutu fatura garantisi mevcut olan lg 27gl650f-b monitör aldım. hdmi kablosu ile birlikte kullanıyorum. display'e geçsem fark yaratır mı? ghosting anlamında katkısı olur mu?
  11. O

Yardım Deği̇şi̇mden Gelen Ürünün Cayma Süresi̇ Yeni̇leni̇r Mi̇?

Merhabalar, itopyadan 8 kasımda bir monitör aldım. ölü pikselden dolay değişime yolladım ve değişim yapılıp 21 kasımda yeni monitörü teslim aldım. fakat bu monitörde de ölü piksel ve sıkışmış piksel mevcut. benim cayma hakkım fatura tarihindeki 8 kasımda mı başlar yoksa 21 kasımda değişimden...
  12. O

Sıkışmış piksel nasıl düzeltilir

Merhaba dostlar, monitörümde 1 adet yeşil renk sıkışmış piksel bulunuyor. Google’da arattığımda jscreen ile düzelebileceğini gördüm. Uyguladım ama düzelme yok. Tavsiyesi veya deneyimi olan var mı?
  13. O

İtopya iade/değişim politikası

merhabalar. itopyadan g24f-2 monitör aldım. monitörde ölü pikselden farklı ama ölü piksel testlerinde göze batan 5 tane sorunlu piksel mevcuttu. ayrıca sol üst kısımda bir leke vardı. değişim için itopyaya kargoladım. itopya iade ve değişim konusunda müşterilerine nasıl yaklaşıyor acaba?
  14. O

etiketi ve jelatini sökülmüş ürün iadede sorun olur mu

yeni aldığım monitörde ölü pikseller mevcut. etiketini ve jelatinlerini söktüm. iadede sorun olur mu?
  15. O

G24F-2 ölü piksel için değişim talep etsem?

merhabalar. ürünü itopyadan 3 gün önce aldım. ölü piksel testi için baktığımda siyahta hiç belli olmayan ama diğer renklerde siyah gözüken 4-5 tane piksel var. ürünü kampanyalı fiyattan almıştım. 3400tlye. değişim talep etsem değiştirirler mi? yoksa iade mi etmeliyim? ayrıca bazı jelatinlerini...
  16. O

monitörde ölü piksel var mı?

dos
  17. O

DA-V6 ramler 2133 mhz çalışıyor

merhabalar. da-v6 elime ulaştı ancak ramler 2133mhz çalışıyor. bunları 3200e nasıl çekerim. teknoloji cahiliyim tane tane anlatırsanız sevinirim :)
  18. O

Ekran Kartı Güç Bağlantısı Nasıl Yapılır?

dostlar psu güç girişini ekran kartına bağlamayı bilmiyorum. hangi kabloyu ekran kartı soketine sokacağım?
  19. O

MAX 500TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhabalar. max 500tlye 7.1 kulaklık arıyorum. aklımda gamepower mei ve gamepower mihawk var. sizce bu iki kulaklık genel anlamda yeterli midir? parasının hakkını verir mi? https://www.hepsiburada.com/gamepower-mei-rgb-7-1-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000NH1E6...
  20. O

Monitör tavsiyesi istiyorum.

Arkadaşlar merhaba herkese. Az önce DA-V6 almış bulunmaktayım :). 144 hz monitör almayı planlıyorum. Genel olarak fps oyunları oynamaktayım. P/F diyebileceğiniz monitör tavsiyesi var mı? Sizce bu monitör nasıl fiyatına göre...
Geri