Arama sonuçları: *

• Users: mert103
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Razer Cobra Pro - Geri Tuşu Problemi

Merhabalar arkadaşlar, forumda pek çok kullanıcı Razer Cobra Pro'yu satın aldı indirimlerdeyken. Alan arkadaşların başına geldi mi bilmiyorum, yandaki 2 tuşun arka tarafa yakın olan, genelde geriye dönme tuşu olarak kullanılan tuşta biraz sıkıntı yaşamaya başladım. Kullanımda herhangi bir...
  2. M

intel i3-12100f 3060ti vs ryzen 5600 6700xt mi hangi sistem?

https://www.gaming.gen.tr/urun/190392/eastergamerstv-intel-intel-i3-12100f-msi-geforce-rtx-3060-ti-ventus-2x-v1-lhr-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ arkadaşlar bu sistem mi? yoksa bu sistem mi...
  3. M

monster aryond a32 aldım mantıklı mı?

Arkadaşlar selamlar, 5398 liraya monster aryond a32 v1.1 modelini aldım. Bu fiyatlara yakın 4 model vardı. Kağıt üstünde monster hepsinden üstün gözüküyor. Marka algısı olarak biraz düşük olduğu için soru işareti var ama alanların çoğu memnun. Samsung modelinde Şikayetvar da 6000 küsur şikayet...
  4. M

tecrübesiz birine tavsiye f/p sistem --- alternatif bu f/p hazır sistem 14.800 TL

arkadaşlar bu konularda tecrübem yok açıkçası okudum kadarıyla kendimce bir şey kurmaya çalıştım. güzel tavsiye verirseniz sevinirim. 15.500-16.100 gibi bir fiyat yapıyor. Şunu da düşünüyorum içerik üreticileri kasa çıkarabilir kasım ayı içerisinde onları da bekleyebilirim. bütçeyi aslında 13...
Geri