Arama sonuçları: *

• Users: HarunJKM
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Casper excalibur G915 Alınır mı? Rtx 5060

Hiç bir şekilde inceleme videosu yok. Alınır mı ??? Crossload Paneli hakkında Oyunlardaki fps değerleri Vs vs...
  2. H

Casper Excalibur G915 rtx 5060 olan modeli Alınır mı ???

Detaylı bilgiye sahip biri yardımcı olabilir mi ? İnceleme videosunu çeken yok ve tam F/p Crossload Ms değeri Isı ve oyunlardaki fps Vs...
  3. H

1 Yıl Bedava Hepsiburada Premium Üyelik

Yapıkredi hepsiburda world kartına hepsiburada uygulamasından başvuru yapıp mobil bankacılıktan başvuruyu tamamladıktan sonra kart bilgilerini hepsiburada uygulamasına kaydedikten sonra otomatik 1 yıllık ücretsiz premium üyelik aktif oluyor. Hem bedava üyelik, bir çok üründe peşin fiyatına 9...
  4. H

Hepsiburada hesabımla giriş yapamıyorum.

Hepsiburada ya hiç bir şekilde giremiyorum. Hata oluştu diyor. Ne oldu bilen var mı
  5. H

Asus Rtx 5060ti 16gb ve r7 7700 ANAKART Önerisi

Asus rtx 5060ti 16gb dual R7 7700 Patroit 6000 mhz cl 30 ram ANAKART ÖNERİSİ ????
  6. H

Blue swich klavye önerisi bütçe 800 tl

Bütçe 800 tl Uzun ömürlü kullanabileceğim var mı blue swich
  7. H

Öneri HP victus 16 model numaralarına göre donanım farklılıkları ( s00xxNT )

Hp victus 16 modellerinde o kadar varyant çeşit modeli varki aynı işlemci ram ekrankartı vs. Ama model farklı Hp victus s00xxnt x olan 44 modeli ve 47 modeli aynı işlemci , ram , ekran kartı , panel ve kasa ama farklı teknik özelliklerine bakılınca kullanaılan wi-fi kart biri 6 modeli diğeri...
  8. H

Asus tuf rtx 3060 ti 2. El Alınır mı

KFG tam Herhangi bir işlem yok Etiket üstünde. 7500 tl dip fiyat diyor R5 5600 b550 sistem için alacam alınır mı ?
  9. H

R7 7840hs VS i7 13700h ????

Hp victus 16 modeli diğer donanımsal parçalar aynı arada 2 k fark var hangisini alayım intel mi amd mi ? Ram => 16x2 32 ddr5 Ekran kartı => 120 watt rtx 4060 mux swich Hafıza => M.2 ssd 1 tb
  10. H

Kendim topladım alınır mı ??

Gaming gen tr de olan bu sistem alınır mı 24.800 tl ??
  11. H

35 bin tl bütçe ile sistem alacağım yardım edebilir misiniz ?

Hazır sistem yada kendim toplayacağım uygun yüksek performanlı Nvida ekran kartlı sistem arıyorum.
  12. H

Çözüldü✓ Hp victus ekranın yarısı aniden siyah olup düzeliyor neden ?

Video vs izlerken anlık göz kırpar gibi ekranın yarısı siyah olup düzeliyor Driver olabilir diye güncel ve eski driver yüklendi. Win10 ve win11 yüklendi denendi yine çözüm yok. Hp donanımsal arıza tespit kontrolü yapıldı arıza yok Mux swich devrede iken yapmıyor
  13. H

Anakartta kullandığım ram ve ekran kartın rgb si beraber aynı renk yanıp sönüyo

Anakrt msi b550-p pro gen3 Ekran kartı > asus rog strix rtx 2060 Ram > kingston fruy beast rgb Msi center , fury ctrl , ekran kartın programından hiç bir şekilde müdahale edemiyorum ram ve ekran kartı aynı renk yanıp sönüyor. Sadece ekran kartın uygulamasından aç kapa başka hiç bir...
Geri