Arama sonuçları: *

• Users: Semow-
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Öneri GTA 6 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ HAKKINDA !!!!!!!!

Merhabalar malum oyun fragman yayınladı fakat PC geç çıkacak şuan topladığımız üst sistemler bile oyun için zorlayıcı olabilir. RTX 4070 taban ekran kartı ve Ryzen 7 5800x3d işlemci ile 32 gb ram bir sistem kaldırırım sizce yoksa 2 3 sene sonra Nvidia 6 serisi mi almak düzgün olur sonuç olarak...
  2. S

Yardım ANAKART YÜKSELTME VİDASI OLMADAN MONTAJ YARDIM

Merhabalar eski kasamdan yeni kasaya montaj gerçekleştirdim fakat bir şey atladım. Anakart yükseltme vidaları kullanmadan anakart montaj yaptım bunun bir zararı olurmu konu hakkında bilgilendirme yaparmısınız sizden ricam ...
  3. S

Yardım ASUS 240 HZ MONİTÖR DP KABLO SORUNU

Merhabalar şöyle bir problemim var daha önceden kullandığım 144 hz monitörün dp kablosu var ben bu kabloyu 240 hz monitörde kullanıyorum sorunsuz. Sorum şu bu kablo dp 1.1 sürümü olabilir ve araştırmalarımda 1.1 240 hz desteklemediğini söylüyorlar.Fakat monitörüm dp 1.2 port çıkışlı kablom 1.1...
  4. S

VIEWSONIC 27 240 HZ 5.199 TL VATAN COMPUTER KAÇIRMAYIN

https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-27-vx2719-pc-mhd-1ms-240hz-fhd-hdmi-dp-curved-gaming-monitor.html 1686162387 KAÇIRMAYIN BEYLERRRRRRRRRRRRRRRRR (y):eek:
  5. S

Yardım Dead Island™ 2 - Epic Games AMD SİSTEMİ KOD VERECEĞİM

Merhabalar ekran kartı aldım oyun kodu verecek bedeva 2023-04-21 tarihinde uygun fiyata bırakacağım düşünen olursa yardımcı olacağım fiyatta dönüş yapınız.
  6. S

Yardım KASA TAKASI ÜSTE NAKİT MANTIKLIMI YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN ??????

Merhabalar benim kasam; RYZEN 3700X(GARANTİLİ) 16 GB 3000 MHZ RAM(GARANTİSİZ) ASUS DUAL RX 6750 XT EKRAN KARTI(GARANTİLİ)...
  7. S

İşe Gi̇di̇p Gelmek İçi̇n Dağ Bi̇si̇kleti̇mi̇ Şehi̇r Bi̇si̇kleti̇mi̇

Merhaba 10 km lik yokuşlu inişli vs yol var dağ bisikletimi almak mantıklı şehir bisikletimi acaba ?
  8. S

275 ADET OYUNLU STEAM HESABI NASIL SATARIM GÜVENİLİR YOLDAN EN UYGUNA BIRAKICAM

275 ADET OYUNLU STEAM HESABI NASIL SATARIM GÜVENİLİR YOLDAN EN UYGUNA BIRAKICAM ? Hesap bu https://steamcommunity.com/id/kadere61
  9. S

Sapphire RX 6700 ₺4.999,00 TL SON DURUM

Beyler son durum nedir varmı gelişme ?
  10. S

ASUS DUAL RX 6750 XT EKRAN KARTI GÜÇ TÜKETİMİ BOŞTA 100 DE 100 YARDIM LÜTFEN?

Merhabalar asus dual rx 6750 xt ekran kartı masaüstünde boştayken güç tüketimi 100 de 100 kullanıyor neden olabilir acaba yardım edebilecek fikri olan varmı acaba ?
  11. S

Asus Dual 6750 Xt Sıfır Ekran Kartı Coi̇l Whi̇ne Ve Wattman Hatası Alıyorum

Merhaba sıfır almış olduğum 6750 xt ekran kartı masaüstünde gezinirken ve oyun oynarken wattman hatası alıyorum.Bunun yanı sıra coil whine seside farkettim oyuna girerken. Araştırmalarım sonucu ve asus ile iletişime geçtim coil whine problem yaratmıyormuş.Fps problemi olursa dönüş sağlayın...
Geri