Arama sonuçları: *

• Users: Sgdeep43
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sgdeep43

İleriye yönelik(5080 Super) tavsiye sistem için yardımınıza ihtiyacım var

Arkadaşlar selamlar, Uzun zamandır sağlam bir bilgisayar dizmek istiyordum. En son DA-V6 almıştım, artık kenara ayırma zamanı geldi. 5080 super henüz piyasa girmemişken ve black friday indirimlerini kaçırmamak adına taksitli güzel bir WHITE sistem dizmek istiyorum ama parçalar hakkında bir...
  2. Sgdeep43

Toshiba tv alınır mı?

merhaba arkadaşlar instagramda donanım arşivin paylaştığı bu tv https://www.hepsiburada.com/toshiba-70qa5d63dt-70-178-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-qled-tv-p-HBCV00004T4BTR?magaza=Hepsiburada alınır mı? kullanan var mı acaba?
  3. Sgdeep43

30k'ya Uzun ömürlü tv önerisi

Merhabalar arkadaşlar, Aileme tv alacağım hem akıllı hem güzel çözünürlüklü (bildiğim kadarıyla QHD şuan iyi) uzun ömürlü tv tavsiyeniz var mı? lütfen çabuk bozulan yada kötü yorumlu tvleri kenara bırakalım
  4. Sgdeep43

İtopyadan 4070tili sistem alınır mı

Merhaba arkadaşlar https://www.itopya.com/planet-torxamd-ryzen-5-7500fmsi-geforce-rtx-4070-ti-ventus-3x-12gb32gb-ddr5500gb-nvme-m2-ssdge_h24332?p=7581_1-23554_1-23948_1-24238_1-21370_1-23551_1-23750_1-23832_1 Şu şekilde özelleştirdim artısı eksisi nedir iyi mi?
  5. Sgdeep43

Yardım Hawk future mı zio fabric mi?

iki koltuk arasında kaldım kullananlar yardımcı olabilir mi acaba? zio da koltuk pad'i + 4d kol seçeneğini seçiyorum kod kullanınca 4002 liraya geliyor, hawkta 4k kol direkt fiyatın içinde ama pad yok uzun zamandır zio düşünüyordum ama indirim kafamı karıştırdı ayrıca 28'inde zio indirim gelecek...
  6. Sgdeep43

Yardım 3500 TL wireless oyuncu kulaklık önerisi

Merhabalar, 3500 TL'ye kadar kulaklık arıyorum. Fps oyunları çok oynamıyorum daha çok dota2 ve müzik olarak kullanıyorum kulaklıkları ama en önemli kriterlerden biri mikrofon performansı benim için aktif olarak çok konuşuyorum iş ve oyun olarak. steelseries arctis nova 7 ve arctis 9 aklımda var...
  7. Sgdeep43

Steelseries 7 serisi farkını bilen var mı? (7, 7p, 7p+, 7x, nova 7)

arkadaşlar bunların arasındaki farkları anlayamadım bilgisayar için kullanmayı düşünüyorum aynı zamanda günlük telefon vs için. Hangisi daha uygun ve neden? (hangisi f/p ?) resmi sitesindeki modeller: https://steelseries.com/gaming-headsets/bluetooth-wireless?connectivity=wireless
  8. Sgdeep43

Öneri arctis 7p+ alınır mı?

merhabalar hepsiburada da indirime girmiş max 3000e kadar kablosuz mikrofonu kaliteli kulaklık bakıyorum bunu kullanan ya da başka önerisi olan var mı? edit: Pc için...
  9. Sgdeep43

Yardım V6 sistem için monitör+kulaklık+fare+klavye önerisi verebilir misiniz?

Merhabalar, Dün sistem alan şanslı kişilerdendim şimdi diğer parçaları da tamamlamak istiyorum. Genelde dota2 yada mmorpg oyunlar oynuyorum nadiren de fps oyunlar. Kulaklık için kablosuz ve mikrofonu güzel bir kulalık düşünüyorum. Monitör için yukarıda ki yazdığım oyunlar için ne tür bir...
Geri