Arama sonuçları: *

• Users: Caesar.x
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Caesar.x

YBS için Laptop önerisi

arkadaş için 25 30k arası YBS için laptop önerisi lazım oyun oynamıyor sadece üniversite için alıcak
  2. Caesar.x

Mühendislik için laptop önerisi

Endüstri mühendisliği için laptop arıyorum. Solidworks gibi uygulamaları kaldıracak oyun oynattıracak 25-26k civarı bir laptop arıyorum. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQTKTLYF?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 bu laptop iş görür mü?
  3. Caesar.x

Çözüldü✓ Acer nitro 5 no bootable device hatası

Youtubeda gezimirken bir anda kapandı ve karşıma No Bootable Device yazısı geldi laptop kapanmıyor bile ne yapmam lazım Laptop Acer nitro 5 an515-45 r25z 3050ti r5 6600h
  4. Caesar.x

Düşük fiyat gamepad önerisi verir misiniz?

Çok nadir arada bir tekken ve fifa giriyorum ve klavyede oynamak aşırı can sıkıcı gelmeye başladı. Haftada 1 ayda 1 girdiğim oyun içinde kola 1.5 2k vermek saçma geliyor. Böyle beni götürecek çakma gamepad önerileri verir misiniz? 2. ele de açığım.
  5. Caesar.x

Windows grafik aygıtınızda olası sorun algılandı

Oyun dondu ve bir anda kasmaya başladı driverlara bakayım dedim karşıma böyle bir şey geldi. Ne yapmam gerekiyor?Ekran kartım 3050ti işlemcim AMD 6600h
  6. Caesar.x

Modem Kurulumu Sonrası İnternet Bağlantısı Yok Sorunu

Modemi kurdum fakat internete bağlanınca İnternet Yok, Güvenli yazısı çıkıyor. İnternet sağlayıcım Türk Telekom
  7. Caesar.x

Max 1400TL modem önerisi

TP-LİNK'in TD-W9970v3 model modemine sahibim ve artık değiştirmek istiyorum. 1400tl ye kadar modem önerisi yapabilir misiniz?
  8. Caesar.x

Laptop bir anda kasmaya başladı.

Ekrandaki her şey anlamadığım bir şekilde büyümüştü ve opera bile kasmaya başladı anlamadığım bir şekilde. Neyden kaynaklı olabilir?
  9. Caesar.x

Kitapçığa isim tc falan yazmadım ama imzaladım sorun olur mu?

Başlıkta dediğim gibi yaptım bir eşeklik iptal olma gibi bir ihtimali var mı?
  10. Caesar.x

Çözüldü✓ Acer laptop servise nasıl gönderilir?

İnternetten acer marka bir laptop aldım ve garantisi hala sürmekte. Fakat 8GB ram yetmediği için ram yükseltmesi yapmak istiyorum. Laptopu nasıl ve nereye yollamam gerekiyor?
  11. Caesar.x

Bu apu sistem iyi midir?

İşlemci : Ryzen 3 3200g PSU : Aerocool 500W RAM : Kingston 2x8 3200mhz Anakart : ASUS B450M-KII İşlemci Soğutucu : Dark Freezer x123 SSD : Samsung 500gb SATA 3 SSD İlk defa bilgisayar topluyorum çok bi bilgim yok değişilmesi gereken bi parça var mı?
Geri