Arama sonuçları: *

• Users: Bahsaidas
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

600 watt PSU Rx 6700 Ekran Kartını Besler Mi?

Arkadaşlar mrb. bende high power 600 watt psu var. Bu psu rx 6700 ü kaldırır mı acaba? Sapphire rx 6700 ün 600 watt lık bir modeli var 7300 lira şuan.. eğer kaldırsa onu alacağım... yorumlarınızı bekliyorum.. sistemde ryzen 5600, 16 gb 2300 corsair ram, msi gaming plus max anakartım var...?
  2. B

Ekran Kartını Şimdi Mi Almalıyım Yoksa Beklemeli Miyim?

Arkadaşlar herkese mrb. Sapphire nitro+ 6600 xt ekran kartı almayı düşünüyorum da şuan fiyatı en uygun 6999 TL n11de. Fiyat düşüşü olur mu beklemeli miyim yoksa şimdi alayım mı kararsız kaldım?
  3. B

Hediye uncharted oyunu hakkında

Arkadaşlar kolay gelsin Ben 8 Kasım tarihinde ryzen 5 5600 işlemci aldım hepsiburada'dan.. 2 hafta sonrasında da hepsiburada üzerinden hediye olarak yanında uncharted oyun kodu hediye verilecek diye biliyorum acaba o tarihlerde işlemciyi alıpta hesabına oyun kodu gelen oldu mu? Yada ne yapmamız...
  4. B

Çözüldü✓ Yeni aldığım anakarttan görüntü alamıyorum...

Arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum.. iki gün önce indirimde b450 m plus II anakart ve ryzen 5 5600 şlemci aldım.. yeni sistemi kurdum power'a bastım bilgisayar çalıştı fakat görüntü gelmedi sonra ekran kartının fanlarına baktım çalışmadığını gördüm Sonra eski sistemi tekrar kasaya monte ettim...
Geri