Arama sonuçları: *

1. A

Laptop HDD'sini PC'ye Taktım Geri Fakat Laptopa Takınca Çalışmıyor

ben pc mde yer yok diye laptopun hdd sini alıp pc ye taktım pc de biçimlendir dedim ve bi süre kullandım sonra laptopa ihtiyacım oldu formatlayayım kullaniym dedim usb hazırladım laptopu açtım ve ne görim an operating system wasn't found try disconnecting hatası sonra biostan olabilir dedim...
  2. A

pc'm kaç tl eder gtx 750 sistem

anakart : gigabyte a320m s2h ekran kartı : gtx 750 oc version işlemci athlon 3000g ram gskill ripjaws 3600 mhz 8 gb power supply : aera cool vx plus 400 w cbox 21 inç 75 hz monitör kasa kendi tasarımım ayrıca 1 hdmı ve 1 vga yanında verilcek ve mic snopy kulaklık sonia x 50 kulak üstü...
  3. A

laptopa harddiski takınca an operating system wasn't found hatası alıyorum

laptopumun hdd sini geçiçi olarak pc mde kullandım biçimlendirip sonra hdd yi laptopa taktım format usb sini de taktım ama an operating system wasn't found hatası aldım hdd yi çıkarıp öyle açtığımda standart windows kurulum yeri geldi sizce neden kaynaklanıyo çözümü nedir acil yazarsanız sevinirim
  4. A

boş yere youtube ve google hesabım kapatıldı

youtube da içerik üretiyordum sabah girdim ve hesabınızda şüpheli etkinlik algılandı diyo ben napıcam tamda gelişiyorum derken böyle oldu yardım edermisiniz
  5. A

bana önü cam yan cam kasa lazım

400 tl param var dolap olursa iyi olur kasa
  6. A

driver güncellemesinden sonra ciddi gecikme oranı ve fps düşüşü

arkadaşlar geforce now ile ekran kartını güncelledim ve ciddi fps düşüşü vr ve gta 5 de render sıkıntısı oluyor gecikme oranı daha önce vardı ama fps düşüşü daha yeni oldu sizce bu durumları nası çözerim
  7. A

premier pro ekranın ortasına zoom yapan efekti bulalmadım yardımcı olurmusunuz

merhabalar premeier proda ekranın ortasına zoom yapan efekti bulamadım yardımcı olurmusunuz
  8. A

sistemimde ciddi darboğaz var

gta 5 oynuyorum bi baktm ekran kartı 100/50 kullanılıyor büyük ihtimal darboğaz ekran kartı gtx 760 tx 780 gücünde işlemci athlon 3000g yakında ryzene geççem eğer oyunun ayarlarını yükseltirsem geçermi yada öneriniz nedir
  9. A

bilgisayarım kaç tl eder

ekran kartı : gtx 760 oc gtx 780 gücünde işlemci athlon 3000g anakrt a320m s2h ram gskill 3600 mhz 8gb aeracool 400w powersupply m2 + sata 3 380 gb deploma 22 inç 144 hz monitör kasa biraz kötü ama 500 tl eder
  10. A

laptop ssd pc ye takılırmı M2

bende bi laptop var kullanmıyorum pc dede yer kalmadı laptop ssd sini pc ye taksam nolur bu arada m2
Geri