Arama sonuçları: *

• Users: murat611
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Klavye , kulaklık onerısı

Merhaba arkadaslar yenı kulaklık klavye almak ıstıyorum 10k gıbı bır butcem var ustune de cıkabılırım onerınız ne olur fps oyunları oynuyorum genelde cs2 delta force gıbı
  2. M

İşlemcı sogutucusu onerısı KULE TIPI

İşlemcı i5 13. nesıl ne onerırsınız butce 3-4k arası olur
  3. M

Acil destek ıslemcı masaustunde 75 derece oyunda 99 100 oluyor

Beyler z590 anakart i5 11. nesıl ıslemcı 16gbram 3060 ekran kartı mevcut ıslemcı sogutucusu stok sogutucu ne yapmam lazım destek olur musunuz 1730632296
  4. M

Yardım Kasam : Frısby FC-9430G ıslemcı sogutucusu lazım

İ5 11. nesıl ıslemcım var sıvı sogutma takmak ıstıyorum ne onerırsınız kac ml olması lazım bır de termal macun lazım onerılerınızı beklıyorum
  5. M

pc toplama yardımcı olur musunuz

arkadaslar bu bılgısayarı almayı dusunuyorum fıkrınız nedır?
  6. M

40K LAPTOP ONERISI PLS

Arkadaslar Merhaba 40k en ust lımıt laptop arıyorum ne onerırsınız ? cs2 gta5 arasıra warband felan oynuyorum normalde
  7. M

Monster Tulpar T5 V19.1 Batarya Şısmesı

Arkadaslar merhaba baslıkta da yazdıgım gıbı bataryası sısmıs durumda bana orıjınal bır batarya lazım degısmem lazım monsterda kalmamıs stok bılgısı vs olan varmı nereden bulurum
  8. M

gurcıstan huwaı gt3 fıyatı

baslıkta da yazdıgım gıbı fıyatını bılen var mı youtubede vs baktım zoommer magazısının ınternet sıtesınden de baktım bulamadım bılgısı olan vs var mı veyahut nerden bakabılırım
  9. M

nays ıle alısverıs hakkında bılgı

nays ıle ıtopya hepsıburada gıbı yerlerden anakart vs aldıgımızda %10 gerı alabılıyormuyuz kampanya kapsamında ve bu kampanya ıcın basvuru var mı yoksa otomatık mı oluyor bılgılendırme saglar mısınız
  10. M

sıstem ıcın kasa tavsıyesı lazım

https://www.itopya.com/kingston-16gb2x8gb-fury-beast-6000mhz-cl36-ddr5-amd-expo-siyah-dual-kit-ram_u22930?srsltid=AR57-fAn9LV1kS1vuE76bB0gSy7E9kFIqOhuH5Ezf8rN5RlaGz34xroODto https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7600-alti-cekirdek-3-80-ghz-fiyati,247422653.html...
  11. M

oyun onerısı lazım :)

Arkadaslar surukleyıcı sıkılmadan oynayabılecegım hıkayelı olur normal kasılmalı olur onerılerınızı beklıyorum cok pahalı olmasınlar benım ıcın yeterlı
  12. M

itopyadan monıtor sıparıs ettım

arkadaslar merhaba ıtopyada monıtor sıparıs ettım odeme vs onaylandı sıparıs hazırlanıyor durumunda kac gunde kargoya verıyorlar bılgınız var mı telefonları altyapı calısması nedenı ıle kapalıymıs ulasamıyorum
  13. M

gamepad onerısı ıcın yardım eder mısınız

merhabalar gamepad onerısı ıstıyorum fıfa23 oynamak ıcın xbox kollarını pek sevmıyorum o tarz degıl de ps4-ps5 kolları gıbı onerınız olursa memnun olurum
  14. M

Yardım AOC 27" 27G2SPU/BK nvıdıa uyumluluk

Arkadaslar bunun nvıdıa ekran kartları ıle uyumlu calısıyor mu ozellıklerde goremedım ama bılıyor musunuz acaba ona gore alıcam da ?
  15. M

FPS DROP SORUNU yardım

Monster abra a5 v17.2.3 cıhazım var i5 11. nesıl 3050ti 16gb ram var cıhazıma hdmı uzerınden ekran baglamadıgımda guzel bır performans alıyorum ama bır ekran vs bagladıgımda oyunda 350 fps alıyorsam bu 200 fpse kadar dusuyor bu neden kaynaklı olur drıverlar guncel
  16. M

Monıtor tavsıyesı ıcın yardım eder mısınız

Bütçem maks 6k laptopum var ona baglıcam fps oyunları ıcın ne onerırsınız acaba
  17. M

NVIDIA Denetim Masası Ayarlar Gözükmüyor

bende cogu ayarlar gozukmuyor ekran vıdeo goruntusu ayarları vs yapamıyorum bunu nasıl duzeltebılırım ??
  18. M

MONITOR ONERISI ıcın yardım

Monster abra a5 laptobum var cs volarant gıbı oyunlar oynuyorum genellıkle ıkıncı ekran almak ıstıyorum aklımda https://www.hepsiburada.com/msi-g27cq4-e2-1500r-27-170hz-1ms-free-sync-wqhd-premium-curved-oyuncu-monitor-pm-HBC00003VXV05 bu monıtor var onerır mısınız veyahut bu fıyata baska...
  19. M

beyler acıl acıl yardım lazım

Bılgısayarıma ssd taktım calısıyordu 2-3 gundur fakat bugun mavı ekran verıp kapandı daha da acılmıyor ssdyı de gormuyor bılgısayar format atcam ssd gormuyor nasıl yapabılırım bunu yardım lazım acıl
  20. M

yardım ekran kasması

Arkadaslar merhaba ben laptobuma ıkıncı ekran olarak bır televızyona baglamak ıstıyorum fakat bagladıgım zaman laptobum kasma yapıyor televızyon dedıgım de 30-40 ekran kucuk bır televızyon 1677051438 bu sorunu nasıl cozerım
Geri