Arama sonuçları: *

• Users: EGPOWER
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EGPOWER

IPHONE11 ŞARJ SIRASINDA HIZLANIYOR

Merhabalar, iphone11 Şarja takılı iken akıcılık yüksek bir şekilde artıyor. Fakat şarj dışı kullanımda telefonun yavaşlığı hissediliyor sebebi nedir?
  2. EGPOWER

8-12K ARASI EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Merhabalar, 8-12K ARASI EKRAN KARTI önerisi istiyorum. Sizce ne almalıyım? Amd tarafı da olur Nvidia tarafı da olur...
  3. EGPOWER

CS2 ALT+TAB YAPINCA PC DONUYOR

Merhabalar, CS2 oynarken ALT+TAB yaptığım surette bilgisayar kendini "KAPALI" konuma alıyor; monitör "No Signal'e" düşüyor, kasanın fanları çalışıyor fakat kendini kapatıyor. Bazen bu giriş ekranlarında da oluyordu, Counter-Strike yazısının göründüğü yerde ekran donuyor, bilgisayar kendini...
  4. EGPOWER

40-50K BANDINDA HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Merhabalar, 40-50K civarında hazır sistem arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...
  5. EGPOWER

Vdsl'den Fi̇bere Geçi̇şte Kapanmayan Vdsl

VDSL'den fibere geçişim onaylandı, evime modem felan döşendi 24 saat içinde açılacağını söylendi fakat açılmadı. Ben de eski modemi takıp deneyeyim dedim... VDSL modemimi taktığımda internetimi "aktif" olarak kullanabildiğimi gördüm, müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda soru tuhaf karşılandı...
  6. EGPOWER

3070 İÇİN MONİTÖR ÖNERİSİ

Herkese merhabalar, 3070 için monitör önerisi arıyorum. Çok pahalı fiyatlara çıkamam fiyat performans ürünler olursa sevinirim. Teşekkürler...
  7. EGPOWER

4-5K ARASI MONİTÖR ÖNERİSİ (11.07)

4-5K ARASI MONİTÖR ARIYORUM, ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.
  8. EGPOWER

İNTEL ARC A750 GTA5 DİRECTX SORUNU

Herkese merhabalar, İntel Arc A750 kart ile GTA5 oynamaya çalışınca kafasına göre oyun açılıyor ya da açılmıyor. Açılsa bile açıldıktan sonra oyunun ortasında left olup Siyah Ekran veriyor, oyunu kapatıp tekrar başlattığımızda ise görseldeki hata ile karşılaşıyoruz. Pc resleyip gelince de hata...
  9. EGPOWER

BU SİSTEM ALINIR MI?

Herkese merhabalar artan dolar kuru malum, şöyle bir sistem buldum sizce alınır mı? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-bering-ryzen-5-5500-16gb-512gb-m2-ssd-rtx2060-oyun-bilgisayari-p-39068
  10. EGPOWER

ULTIMA-12100F Sizce Alınır mı?

Merhabalar, bu sistemi birazdan sipariş vereceğim nasıl sizce, yorumlarınızı bekliyorum... https://www.gaming.gen.tr/urun/68948/ultima-12100f-intel-i3-12100f-intel-i3-12100f-asus-dual-geforce-rtx-3060-oc-8gb-white-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  11. EGPOWER

4000TL BÜTÇE İLE MONİTÖR ÖNERİSİ

Herkese merhabalar, çıkabildiğim max limit 4000TL. Bu fiyata alınabilecek monitör önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler. Monitörün kullanılacağı sistem...
  12. EGPOWER

5K CİVARI MONİTÖR ÖNERİSİ

MERHABALAR, 27 İNÇ, MAKSİMUM 5K CİVARINDA MONİTÖR ARIYORUM. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. (IPS OLMASI DA ÖNEMLİ!)
  13. EGPOWER

Windows Ürün Anahtarı Öneri

Merhabalar, W10 pro ürün anahtarı satın alacağım, 10-20tl civarı olanlardan. Daha önce alıp, uzun süre kullanan kişiler varsa öneri olarak paylaşırsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler...
  14. EGPOWER

Yeni Sistem Windows Açılmıyor

Merhabalar, RX6600 sistemim biraz önce elime ulaştı. Ekran kartını taktım monitör ile görüntüyü aldım fakat Windows yüklenmeye başlarken PC kendiliğinden kapanıyor, no sinyale düşüyor. Fakat şu an BİOS ekranında pc açık ve bir sorun oluşmuyor. Anakart ASUS PRIME H610M-D D4 Bios Vers. olarakta...
  15. EGPOWER

RTX3060 Sistem Önerisi

Merhabalar, RTX3060 Hazır Sistem bakınıyorum, önerilerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler... (Fiyat max: 15.000 TL)
  16. EGPOWER

GamingGen İade Süreci

GamingGen üzerinden hazır sistem aldım, ben aldıktan sonra daha iyileri yayınlandı. Şikayetvar üzerinden değişmek istediğimi felan yazdım, müşteri yetkilisi mail attı. O sırada da kargom yola çıkmıştı, gelen siparişi almadan iade et ben sana istediğin pcyi şifreli olarak satacam dedi. Sistemin...
  17. EGPOWER

Denizbank İadesi Ne Zaman Gelir?

GamingGen üzerinden Denizbank ile sistem satın aldım, para iadesi yaptıklarını söylediler. Banka onayından geçmesi gerektiğini söylediler. Banka ile görüştüm, havuz parasını göremiyoruz dedi. Paranın yatıp yatmadığını nasıl teyit edebilirim? Bir de denizbank kullanıcıları, param ne zaman gelir?
  18. EGPOWER

Gaminggen Alışverişi

Gaminggen üzerinden hazır sistem siparişi vermiştim. Daha iyi sistemler yayınlandığı için Destek Birimi Yetkilisi ile anlaştım ve siparişin kapıma geldiğinde almamamı söyledi. Ben de dediği gibi almadım, ürün şu anda onların elinde. Kargo hareketlerinde "İADE" olarak görünmekte. Onların...
  19. EGPOWER

Aralık Ayı Sistem Piyasası

Kasım ayına göre aralık ayında sistem satın alma işlemleri çok daha durgun. Hem forum üzerinde olsun hem de YT kanalları üzerinde olsun, çok hareketlilik kalmadı. RX6600'ler çok rağbet görürken bir anda çöküşe geçtiler. Şu anki dönemde çoğunluk yüksek fiyatlı pcler aramakta. Sizce bunun sebebi...
  20. EGPOWER

Gaminggen İade Yapılır Mı?

Merhabalar, Gaminggen üzerindeki sistemin siparişini iptal edeceğim, para dönüşü yapılır mı? Yapılırsa ne kadar sürer?
Geri