Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Çözüldü✓ Format Atamıyorum :(

Merhaba sevgili dostlarım, Dünden beri format atmaya çalışıyorum. Sanırım Laptopta sorun var... Özetle: Microsoft'un kendi sitesinden win 10 ve 11'i indirip rufus ile flasha atmak istediğimde ''ISO ayrıştırma hatası'' aldım ve hiçbir türlü flasha atamadım. Kuzenimin bilgisayarından kendi...
  2. enisberberr

Windows 11 Rufus ISO yansısı ayrıştırma hatası nedir? nasıl çözülür?

Merhabalar sevgili dostlarım, Windows 11 yüklemek istedim flasha fakat rufusta ''ISO yansısı ayrıştırma hatası'' alıyorum. (ekran görüntüsünü aşağıya atıyorum) Sorunu nasıl çözebilirim acaba?
  3. enisberberr

Yardım Monster Abra A7 V13.1 Performans ve Ekran Sorunu

Merhabalar sevgili dostlarımi elimde Monster Abra A7 V13.1 laptop var ve yurtdışından gelirken çok sert olmayacak şekilde yere düştü çantasının içindeyken. O gün bugündür (belki düşmeden önce de kasıyordu bilmiyorum çünkü pek oyun oynayamıyordum) çok fazla kasıyor ve webde takılırken ekranda...
  4. enisberberr

Yardım Rampage Miracle K1 vs KB-R77 Palm

Selamın aleyküm dostlarım. Laptop kullandığım için klavyemi satacağım ve çok küçük sadece LOL ve Fall Guys oynamalık klavye bakarken bu mini klavyeye denk geldim. Rampage dışında bir marka bulamadım ve maalesef ki blue switch ama fiyatı çok pahalı olmadığı için almayı da düşünmüyor değilim en...
  5. enisberberr

Yardım Madlions Mad68HE için Shine Through Keycap Önerisi

Merhabalar sevgili dostlarım. Klavyemin tuşlarını görememek (her ne kadar yerlerini ezbere bilsemde bazen saliselik bakmam gerekebiliyor) canımı sıkmaya başlıyor. Zamanında tüm kullandığım klavyeler (Epomaker Th80 Pro hariç) mesela Mk61 ve Corsair k60 red gibi klavyelerde tuşları görebiliyordur...
  6. enisberberr

Yardım 45-50bin ₺ Laptop Önerisi

Selamın aleyküm cümleten. LoL, Stronghold, Fall Guys tarzında ağır olmayan oyunlar oynuyorum ama çok fazla oyun oynadığım söylenemez daha çok webden işlerimi görmek için kullanacağım. Aradığım Özellikler: Ekran min 120hz (mümkünse 144hz olması daha güzel olur) Panel TN veya VA panel olmasın...
  7. enisberberr

Yardım Kasam Ne Kadar Eder?

Merhabalar sevgili dostlarım. Bilgisayarımı satmak istiyorum ve sadece kasanın ne kadar getireceğini merak ediyorum. Sistem özelliklerim detaylıca şöyledir: Kasa: BITFENIX Nova Mesh SE NSM 150 İşlemci: AMDRYZEN 5 3600 Ekran Kartı: MSI Gaming 1660 Super Anakart: GIGABYTE B450M S2H Ram...
  8. enisberberr

Sistemimi Toplu Olarak mı? Parça Parça mı Satmalıyım?

Merhaba sevgili dostlarım. İmzamdaki sistemimi ekipmanlarla birlikte satacağım. Yurtdışına çıkacağım ve artık masaüstü ile işim tamamen bittiği için laptop almaya karar verdim. Önümde çok az zaman kaldığı için (3-5 gün) toplu satmak en iyisi biliyorum ama acaba parça parça mı satsam diye...
  9. enisberberr

Öneri 25-30bin Bandında Laptop Önerisi

Selamın aleyküm arkadaşlar. Acaba 25-30bin bandında bir laptop önerebilir misiniz? 2. el de olabilir bu arada temiz olması kaydıyla... LoL, Stronghold, Fall Guys tarzında ağır olmayan oyunlar oynuyorum ama çok fazla oyun oynadığım söylenemez daha çok webden işlerimi görmek için kullanacağım...
  10. enisberberr

Sistemim Ne Kadar Eder?

Merhabalar sevgili dostlarım. İmzamdaki sistemimi satmak istiyorum. Birkaç ekipmanım tamamen yeni sayılır onlarda şöyle: Kasa: Bitfenix Mesh - 1 Yıllık SSD: Apacer m.2 - 1 Yıllık Mouse: GPX Superlight - 1 Yıllık Stand: Dailylink Vesa Stand - 4 Aylık Mousepad: Wraith Litepad - 4 Aylık Klavye...
  11. enisberberr

Sistemim Ne Kadar Eder?

Merhabalar sevgili dostlarım. İmzamdaki sistemimi satmak istiyorum. Birkaç ekipmanım tamamen yeni sayılır onlarda şöyle: Kasa: Bitfenix Mesh - 1 Yıllık SSD: Apacer m.2 - 1 Yıllık Mouse: GPX Superlight - 1 Yıllık Stand: Dailylink Vesa Stand - 4 Aylık Mousepad: Wraith Litepad - 4 Aylık Klavye...
  12. enisberberr

Elektronik Kitap Okuma Programı ve Kitap Satın Alma Sitesi Önerisi

Selamın aleyküm dostlarım, Bazı kitapların aşırı pahalı olduğunu ve işim gereği seyahat ettiğim için yanımda kitapları bulunduramıyorum. Buna çözüm olarak telefonumdan kitap okuma için program arıyorum. Tüm kitapları bulabileceğim bir program yada pdf'lerini indirebileceğim bir site var mıdır...
  13. enisberberr

Ucuza Lisanslı Adobe Creative Cloud Nasıl Satın Alınır?

Merhabalar sevgili dostlarım, Birkaç hafta önce Onur Naci Öztürkler (Spunkram)'in bir videosunu görmüştüm... Müşteri hizmetleriyle konuşarak fiyatı öldürüp satın alıyordu. Videoyu kaydetmemiştim ve şuanda bulamıyorum ne Youtube'da ne de İnstagramda... Acaba o videoyu bilen var mıdır yada aynı...
  14. enisberberr

Rahat Sneaker Önerisi

Merhabalar sevgili dostlarım, Bana aşırı uçuk olmayacak ve 2000bin ₺ yi geçmeyecek rahat ve birçok kombinle uyumlu olabilecek açık renkte bir Sneaker önerebilir misiniz? Boykotlu olan markaları tercih etmiyorum: Nike, Adidas, Puma, Skechers, Reebook...
  15. enisberberr

Yardım Iphone 14 Pro Max'mi 16 Pro Max'mi (Açıklamayı Okuyun)

Merhabalar sevgili dostlarım, Sosyal Medya işim için Iphone 16 Pro Max almayı planlıyordum fakat şuana kadar hiç Iphone kullanmadığım için direkt olarak 16 Pro Max almak yerine 14 Pro Max almayı düşündüm. Acaba aralarında çok fazla fark var mıdır? En azından Sosyal Medya işi için kullanacağım...
  16. enisberberr

FPS - GPU - CPU - LAT Göstergesi?

Merhabalar sevgili dostlarım. Bir tuşa mı bastım bilmiyorum ama böyle bir gösterge açıldı :D Aslında çok işime yaradı ama nasıl açıldığını bilemediğim için kapatamıyorum da :D Nasıl açılıp kapatılıyor acaba? 1742164571 1742165395 Pc yi kapat aç zaten gider diyecek arkadaşlar için...
  17. enisberberr

Seyahat Sırt Çantası

Merhabalar sevgili dostlarım, Arabistan'a sık sık seyahat eden bir insanım ve bana temu'da satılan seyahat sırt çantası tarzında bir çanta lazım... Temu'dan sipariş etmek istemiyorum çünkü 3-4 gün sonra gideceğim... Aşırı pahalı olmamakla birlikte bu tarz bir çanta önerebilir misiniz...
  18. enisberberr

Rahat Sandalet Önerisi

Merhabalar sevgili dostlar, Uzun süre ayakta kaldığım ve çok uzun süre yürüdüğüm için ayaklarıma zarar vermeyecek ve ayak tabanımı ağrıtmayacak bir sandalet arıyorum... Acaba ne almamı önerirsiniz?
  19. enisberberr

Slazenger mi? Letoon mu? Ayakkabı ve Terlik Önerisi

Merhabalar sevgili dostlarım, İşim gereği ayakta çok duruyorum ve aşırı sıcak bir memlekette yaşıyorum. Bir ayakkabıdan beklediğim 3 temel unsur var: 1- Hafif olacak 2- Nefes alacak 3- Rahat olacak... Fiyat performans markalara bakıyordum ve Slazenger ve Letoon'da güzel modeller gördüm ama...
  20. enisberberr

Mutfak Robotu Seti Önerisi

Merhabalar sevgili dostlarım, Eve bir mutfak robotu seti almak istiyorum. ''Hangi marka daha iyidir, hangi modeli almalıyım'' konusunda sorularıma cevap arıyorum. Bütçem 3500₺ ve Blender Seti değil bu üründeki gibi Mutfak Robotu seti istiyorum. Şimdiden teşekkürler, Hayırlı Ramazanlar...
Geri