Arama sonuçları: *

• Users: Galvatron
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Yardım Xcom 1 oyunu için düzgün yama lazım

bir kaç tane denedim. Bir tanesi yazıların bazıları kare var yada tam çeviri yapılmamış. düzgün çeviri bilen var mı
  2. G

Yardım Ethernet kablosu lazım

Biraz dağınık kusura bakmayın . Ethernet kablosuna geçtiğim için yere koymak zorunda kaldım. uzun kablo önerebilir misiniz . kasayı monitörün yanına koyucam. kabloyu arkadan dolaştırmak istiyorum. ne kadar uzunluk lazım olduğunu bilmediğim için yardım da lazım
  3. G

Yardım Wifi operatör sorunlari

Şuan Turknet deyim. 1000 MB yarısından çoğunu alıyorum ama arkadaşlar ile oyuna girince ya onların oyunu benim yüzümden bozuluyor yada bende sürekli karakter hareket etmek yerine ışınlanıyor gibi oluyor. O yüzden yeni bir operatör bakıyorum önerebilir misiniz yada bunun çözümü var mı
  4. G

XBOX game pass ile alakalı soru

şuan game pass e zam gelicek. birden fazla alınabiliyor mu
  5. G

Yardım Crysis 1 steam oyunu kayıt olmuyor

Arkadaşlar yeni pc de steam de crysis 1 oyununu indirdim biraz ilerledim sonra tekrar girdiğimde oyun kaydı yok. Bir de ayarlar sürekli tekrar yapmak zorunda kalıyorum. Bu oyun bozuk mu yada bir çözümü var mı 1735221122 ayarları çerçevesiz yaptım ama sorun bu
  6. G

Yardım Msi anakart da boot ışığı yanıyor YARDIM

Arkadaşlar bugün kasayı kendim birilerinden biraz yardım alarak kurdum. Ama şuan sistem görüntü vermiyor. BOOT ışığı yanıyor.
  7. G

Sistemime göre Akım korumalı priz lazım

Ryzen 7600 / Galax 4070 Süper / MSİ B650M Gaming Plus / XPG Caster RGB 32 GB 2x16 / Kioxia 1TB m2 ssd / MLD M300 500GB SSD / XPG Valor Mesh 750W 80+ Gold Philips Evnia 27M2N5500 2K Mönitör bu sisteme göre bir akım korumalı priz önerebilir misiniz
  8. G

Bu kasa nasıl ve amazon dalga mı geçiyor

Biri sahibinden Diğer fotoğraflar ise amazon fiyat bu diyor basıyorum farklı bir fotoğraf gösteriyor
  9. G

Öneri Ryzen 7500f 2.el mi yoksa sıfır almak daha mantıklı

Şuan işlemci almayı düşünüyorum. Sıfırı şuan n11 de 5600 tl . İstanbulkart plus kartı ile 300 tl iade ediyorlar. 2. El ise 4300-4600 arası . Ben bunu sahibinden param güvende ile alsam 4800-5100 yapıyor . Sahibinden 512 tl ekliyor. Yada 2.el 7600 arada 5500 tl ye koyuyorlar. Biraz pazarlık ile...
  10. G

Ryzen 7 7000 serisi hakkında bilgisi olan yazabilir mi ?

merhaba arkadaşlar ben merak ettiğim konu için forumu yazıyorum. 7500f vs 7600 vs 7600x . performans olarak birbirlerimne çok yakın ama yinede 7500f ve diğerleri arasındaki detaylı bilsi olan kişiler yaza bilir mi ? Bir arkaş demiştiki ilerde eğer çoklu çekirdekli oyunlar çıkarsa diye 7600...
  11. G

Yardım Xcom enemy oyunu çalışmıyor

Steam den aldığım oyun çalışmıyor. Yardımcı olabilecek birileri var mı ? İnternetten baktım ama tam olarak çözüm bulamadım
  12. G

Yardım Yurtdışı 4070 super alınır mı

Merhaba arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum. Galax 4070 super fiyat 18750tl sizce değer mi
  13. G

e posta ve şifre mi biliyorum ama doğrulama kod gelmiyor

merhaba arkadaşlar telefonda 1 e postada kod gelimiyor. farklı bir telefondan girdiğimde doğrulama kodu gönderildi diyor ama kod yada e posta gelmiyor. başka hesaplarda bu sorun yok. Yardımcı olabilir misiniz ?
  14. G

Epic hesabım çalındı ne yapmam lazım

Facebook hesabı ile giriş yapıyordum. Sonra epic sıkıntı çıkardı. E posta hesabı ile giriş yapmaya başladım . Şimdi ise hesabım çalındı. Outlook hesabına bir kaç kod geldi ondan sonra hesap e posta değisti dedi. Giriş yapamıyorum. Şimdi ise outlook uygulaması yanıt vermiyor. Bir türlü giremedim...
  15. G

Mavi Ekran A javaScript eror veriyor YARDIM LAZIM

Laptop a format attım. Win10 . Steam i indirdim steam i ssd ye kurdum . Oyunu da boş hdd ye yükledim ama hata verdi. Tekrar format atttım yine aynı sorun . Lütfen yardım edin
  16. G

4060ti 16 gb 1080 mi Qhd mi tercih edilmeli

Almak istediğim sistem 5 7500f 4060ti 16gb kombinli sistem almayı düşünüyorum ama ben önceden monitör hava soğut vb. Parçalar aldım. Monitör lenovo r25i-30 daha kutusu açılmadı. Bunu satıp 2k mı alsam daha iyi olur yoksa kartın değeri 1080p mi
  17. G

🔥İndirim Ubisoft indirimi (sadece sitede)

Merhaba arkadaşlar bunu gördüm ve paylaşayım dedim.2 ürün ekleyince sepette %40 indirim oluyor. Birde bu fiyata alınır mı black flag
  18. G

Pc için gamepad önerebilir misiniz

Ben biraz baktım. Bide nays %20 indirimi var 16 şubata kadar . Onu kullanayım diyorum. https://www.hepsiburada.com/crk-teknoloji-ps4-dualshock-windowsiosandroidps4ps5kismi-uyumlu-gamepad-p-HBCV000038ECQR?magaza=CRKTECH&url_src=and-product-detail https://ty.gl/tv4lpr4t0v
  19. G

E pin satan siteden alışveriş yapılır mı

En ucuz e pin diye bi site
Geri