Arama sonuçları: *

• Users: Zultia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Zultia

klavye swıtch anahtar önerisi

merhaba k580 vata klavyem var biraz rahat büyük olsada güzel klavye swıtchlerı bıraz daha sessız swıtchlerle değişmeye düşünüyorum önerebiliceğini bişey varmı ve hissiyatta çok fark olurmu acaba klavyenın yanında farklı renk swıtchler vardı ama kaybettım malesef sizce swıtcmı alıyım yoksa dırek...
  2. Zultia

F/p Çamaşır Makinesi Önerir mİsiniz?

Bütçe 12k mümkünse 10 kiloluk fp bi çamaşır makinesi önerir misiniz lütfen
  3. Zultia

steam hesabımı satmayı düşünüyorum ne kadar eder?

başlıktanda gördüğünüz gibi hesabı elden çıkarmayı dusunuyorum lvl felan dusuk ama buyuk ıhtımal satmadan once yukseltıp ayarlamalar yaparım sızden tahmını bı fıyat ıstıyorum kalıtelı oyunlar var çunkı arkdaşlık kodum bu bakarsanız sevınırım ve aşşağıya steamdb fıyatınıda katıcam bakabılırsınız...
  4. Zultia

Yardım Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Önerisi Lütfen

Sporda Kullanmak Için Ve Dizi film Izlemek Icin Bi kulaklık bakıyorüm genelde anker q10i life önermişsiniz bütçemede uygun geldi bunu düşünüyorum bu fiyata sizce nasıl kalitelimi deri olduğu için biraz terletie diuorlar ama çok rahatsız etmez diyorsanız alıcağım veya daha iyi önerisi olan varmı...
  5. Zultia

Yemek Seperi Kapıda Ödeme Seçeneği Kalktımı?

Konuyu Başlıktan Görüyorsunuz Seçenekler Sadece Aşşağıdakiler Tüm restorantlarda aynı Acaba Kapıda Kartla Ödemeyi Seçip Nakip Versem sorun Olurmu?
  6. Zultia

Diş Macunu ÖnerisiLütfen

Dişlerim Biraz Sızlıyor Ve Ilerde Durumu daha Kötü Olsun Istemiyorum Ve Beyazlaması Için Kaliteli Bir Diş Macunu Almak Istiyorum Genelde İki Ürün Öneriyorlar Marvis Veya OpalScence Önerilmiş Sizce Hangisi Daha Iyi Olur Ve Bunlar Günlük Kullanım Içinmi? Bu Arada Marvis In Hangi Modeli Bana Daha...
  7. Zultia

Kişisel Bakım Ürünleri Önerin Lütfen

Arkadaşlar Ise Yaradığını Düşündüğünüz Kişisel Bakım Urünleri Öneriniz Varsa Yazın Lütfen Mesela Hangi Ağız Bakım suyunu Önerirsiniz Veya Kampanyalı Paketi Varmı Veya İsilik Gibi Sivilceler Için Ne Önerirsiniz Yardım edij Lütfen
  8. Zultia

🔥İndirim TrendYol Unilever Deodarant V.b Ürünlerde Büyük Indirim

Özellikle Axe Xl Ve Normal Deodarantlar İndirime Girmiş Ve Ayriyeten 250 Ye 50 tl İndirim Kuponuda Var Ihtiyacı Olan Veya Stok Yapmayı Sevenler Kaçırmasın
  9. Zultia

Neden Kilo Veremiyorum?

Arkadaşlar 2 Haftadır Spor Yapıyorum Nerdeyse Son 5 Gündür De Sağlam diyet Yapıyorum Ama Nedense Hiç Kilo Veremiyorum Daha Öncedende Spor Yaomıştım Deneyimim Var 2020 de Kötü Beslenmeme Rağmen en az Hergün 200-300 Gram Veriyodum ama kilom Şuan Sabit Ne Düşüyor Ne Artıyor Bazen 100 Grm Alıyorum...
  10. Zultia

Nasıl Beslenmem Gerek

Uzun Zaman sonra Spora Geri Başladım fazla Kilo aldım diye Amacım kilo verip vucut geliştirmek gene ortalama ne yapılması gerekiyorsa yapıyorum bu akşam lapa pilav ve tavuk yiyeğim dedim tavuk cacıkla güzel gitti sıkıntı yok ama lapa pilav 3 4 kaşık sonra çok mide bulandırdı tadı yok ve...
  11. Zultia

Hepsi Burada Xbox Game Pad Orjinalmi

Uzun Zamandır Bekliyordum sonunda HepsiBurada Yetkili Satıcıya Xbox GamePad Geldi Bi arkadaşıma Yurt Disından Kupon aldirip Üstünü Ben Tamamlayarak alıcam o yüzden burdan almam gerek ama önce size sormak istedim bu kollar kesin orjinal midir çünki konsolplus felan yazıyor ve garantisi felan...
  12. Zultia

Game pad alcam yardım edın

uzun zamadnır hepsı buradaya bekledığım xbox gamepad hepsıburada yetkılı satıcısına gelmış sevınme nedenım yurt dısından bı arkadasım bana hepsıburada kuponu alabilir bu sayede gamepadı ucuza alabılırım acaba paypal ıle hepsıburada kuponu nerden alabılırım normalde g2a dan alıyodum ama 40 dolara...
  13. Zultia

max 12k telefon önerisi

max 12k telefon önerisi akrabam alıcak hızlı öneririrseniz sevınırıım samsung s20fe dıyenler var
  14. Zultia

Oyun Önerisi Lütfen.

Artık Yeni Birşeyler Denemek Istiyorum Acaba Hitman Gibi sağlam Suikast Oyunu Varmı Veya Kılıç Felan Kullanarak savaşabiliceğimiz Sağlam Animasyonları Olan Samuray Oyunu tarzı bir şey Varmı Silah Kullanmak Sıktı Biraz Kılıç Ile Adam Kesebiliceğim Bir Oyun Arıyorum
  15. Zultia

Msu Gc20 V2 alınır mı?

Bir Arkadasim HepsiBurada Kuponu aldı Onunla Üstüne Para ekleyip Gamepad alıcam ama Sadece Hepsiburadanin Kendi Sattigi Urunlerde Gecerli Orda Butceme Uygun Duzgun Modeller Arasinda Msi gc20 Modeli Var Sizce Alınır mı? Monster Pusat Clutch Yada Xboxb 9.nesil Istiyordum Ama Malesef Yok Veya Yakin...
  16. Zultia

hepsiburada cüzdan kodu nasıl kullanılır

bi arkadaşım g2a dan 500 tl lik kod satın aldı bunu nasıl hesabıma yatırabılırım veya kullanabılırım ?? 1692467188 s
  17. Zultia

aliexpress orjinal xbox kolu

https://tr.aliexpress.com/item/1005005721853084.html?spm=a2g0o.productlist.main.5.48d16c37pR9lfa&algo_pvid=ecaa7cc2-1d28-458e-a766-4fccbf708ac9&aem_p4p_detail=202308171220478389879515297280001485917&algo_exp_id=ecaa7cc2-1d28-458e-a766-4fccbf708ac9-2&pdp_npi=4%40dis%21TRY%212171.69%211303.01%21%21...
  18. Zultia

Doom Eternal Oynayamıyorum

Merhaba Doom Eternal Satın Aldım Oyunla Ilgili Pek Bilgim Yok Kafa dagıtmak Için oynicağım indirim döneminde 87 tl lik paketi aldım ama campaing yani story moduna giremiyorum diğer modlars girincede direk elimde silahla başlıyorum acaba yanlış birşeymi aldım yardımcı olur musunuz 1691623580...
  19. Zultia

Güvenilir Gift Card Alınabilicek Siteler

Arkadaşımın Paypalında dolarım.Var O Dolar Ile Kendime Steam Veya Valorant Gibi Yerlerden gift Card Almak istiyorum En Uyguna Nere Satiyor Nere Güvenilir Ve Mesela 200 250 tl Lik steam gift Card i 10 dolara Fln Satan Yerler Varmi cunki 10 dolara 100 Tl Bakiye Baya Düşük önerilerinizi Bekliyorum
  20. Zultia

G2a Steam Kod Aldım nasıl kullanabilirim

Başlıkta Yazan siteden steam Kod Aldık Ilk Alışım Ama Sanırsam dolar Kod aldım Bunu Nasıl Kullanabilir Veya Iade Edebilirim tl Kodlar Varmış ama Onlarda aşırı Pahalı 100 tl lik Kod 10 dolar Yani 250 tl https://www.g2a.com/steam-gift-card-10-usd-steam-key-global-i10000000258127 ürün bu bunu tr...
Geri