Arama sonuçları: *

1. C

Çin'den ne getirtmek mantıklı olur?

Çin e seyahate giden arkadaştan gelirken getirmesi için ne istemek mantıklıdır? Elektronik her türlü öneriye açığım.
  2. C

Yardım Scroll tekeri temizlenir mi?

ATK blazing sky X1 ultra mousumun scroll tekeri arızalandı. Baktığımda kedi tüyü dolandığını görüyorum ama çok derinde ulaşılacak gibi değil. Açıp temizlemenin bir yolu var mı? Bilen birisi var mıdır?
  3. C

Fifa 24 Açılmıyor, Driver hatası mıdır?

Merhaba. Bir arkadaşımın EA dan aldığı fifa 24 açılışında şöyle bir hata alıyor. Nasıl bir çözüm bulunabilir?
  4. C

S24 Plus Alınır mı??

Bütçe çok sınırlı değil ancak S24 ultra ile arada ciddi bir fiyat farkı mevcut. Aradaki fiyat farkına değmez diye düşünüyorum, siz ne dersiniz? Ortalama belki ortalama altı bir kullanıcıyım. Telefonda hiç oyun oynamam, nadiren foto çekerim ama sıklıkla video çekiyorum işimle alakalı.
  5. C

Telefon tavsiyesi istiyorum. Bütçe 50k.

s20 fe kullanıyorum ama ekranı kırıldı. Telefon değiştireyim mi bu bütçe ile yoksa yaptırıp kullanayım mı? Telefonumdan memnundum bu arada, öyle acayip beklentilerim yok telefondan.
  6. C

PS 5 Slim Alınır mı?

24 bin TL ye CD li versiyon iki kollu olarak yurtdışı kapalı kutu alınır mı? Ne dersiniz?
  7. C

Kasa fanı tavsiyesi istiyorum

12 cm boyutlu egzoz kasa fanı arıyorum. Mevcut fanım çok ses yapmaya başladı. Sessiz olması ilk tercihim olur. Tavsiye edebilir misiniz? RGB şart değil.
  8. C

Hediye Önerisi İstiyorum

4-5 bin TL dolaylarında olmalı. 30 yaş erkeğe ne alınır? Erkeğe hediye almak çok zor yav yardımcı olun bi. Ne alınsa sevinirsiniz mesela?
  9. C

Kablosuz ve bluetoothlu oyuncu kulaklığı tavsiye

Merhaba. PC de oyun oynarken aynı anda telefonuma da bluetooth ile bağlı olacak, yani hem 2.4 ghz hem bluetooth bağlantısını aynı anda sağlayabilen bir kulaklık arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe: 4-5 bin TL
  10. C

Hangi internet paketini seçmeliyim?

İnternet taahhütüm bitti. Evimde eve kadar türk telekom fiber var. Firma değiştirmeyi düşünmüyorum. İki seçenek arasında kaldım: 1- 200 mbit-----380 TL 2- 500 mbit-----480 TL Bu fiyat farkına değer mi? Fikirlerinizi duymak isterim.
  11. C

Yeni SSD ye sistem klonlama yapmalı mıyım?

Mevcut sisteminde WD570 512 GB gen3 m2 ssd mevcut. Sistem ve tüm programlar da buna kurulu tek disk olduğundan. Yeni 1 tb Kingston KC3000 gen4 m2 ssd aldım. Sorum şu: Yeni ssd ye disk klonlama yapmalı mıyım? İşletim sistemi kullanımında iki ssd arasında fark hissedilir mi? Bu işlemin artı ve...
  12. C

Pckolik 3070ti lı Sistem

Bakınırken denk geldim, fiyatı fena değil. 22k düzeyinde alınabilir olduğunu düşünüyorum. Bu fiyat aralığında arayışta olanlar bi baksın. https://pckolik.com/urun/artemis-oyun-bilgisayari/
  13. C

Warzone 2.0 Düşük fps

Rx 6800 ve r5 5600 ikilisi ile 2k da high-ultra arası ayarlarda 90-100 fps arası alabiliyorum. Bu normal mi? Tavsiye ettiğiniz grafik ayarları var mıdır?
Geri