Arama sonuçları: *

• Users: utkumlk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

❌İndirim Bitti! Excalibur g911 rtx3080 16gb

https://ty.gl/78d86l7pnbiy7 fiyat baya iyi satıcı mediamarkt. edit: mediamarkt mağazasına gittim. insanlar bunları bunları yaşamış ne olur dedim thh ile üstlerine gitsek, hak istesek. ürün farklı gelirse thh falan uğraşmayın beyler mahkemede denk bir ürün isteniyormuş. denk ürün belli bir...
  2. U

BİOS SONRASI ETHERNET GİTTİ!!

Selam, elimde hiç duymadığım DARYUN A520m bir anakart var. Üreticisine ulaşıp bios update yaptım efi_shell ile. Aygıtlarımdan realtek ethernet aygıtı gitti. Format attım ne yaptımsa gelmedi. Üreticiyi arayıp durumu belirttim Şanlıurfa'lı biriymiş. ''Tekniği aramam lazım'' ''Şuan çok yoğunum ben...
  3. U

Yardım Overclock yapamıyorum.

Ryzen3 4100 sahibiyim. Snowman t6 satın aldım. Asus b540m-k II anakarta sahibim. İşlemciye ryzen master programı ile o.c atıyorum ama sistem kapanıyor. Voltaj artırımı yapıyorum fakat işe yaramıyor. En stabil 4.3 ghz 1.5v ayarını uygulaybildim ama stress testinde pc kapanıyor. Neden olabilir...
  4. U

🔥İndirim Anker Soundcord life q10i

Abdullah abi hikayesinde bir alt modeli olan q10'a çökün diye 1500k ya paylaşmış ama almayın beyler sakın kendisine ulaşmaya çalışıyorum bakmıyor. Q10i o kulaklıktan çok sonradan üretilmiş daha gelişmiş bir model. Kendim de kullanıyorum gayet memnunum...
  5. U

Çözüldü✓ Driver sorunu yaşıyorum.

Merhaba, itopyadan 1 sene önce sistem aldım, sistemden bir türlü verim alamıyorum. Ne yaparsam yapayım sisteme uygun driver kuramıyorum. İlk başlarda farkında değildim işlemcinin darboğaz yaptığını düşünüyordum fakat durum hiç de öyle değilmiş. Hadi konuyu daha derinden ele alalım. Ryzen 3 4100...
  6. U

RX6500XT sürücü sorunu

Ne zaman driver kurmaya çalışsam masaüstünde gezerken sık takılmalar yaşıyorum ve Chrome'dan YouTube'a girdiğimde video çok fazla donuyor. Driver kurarken "driver only" seçeneği ile sürücü kurmak zorunda kalıyorum bu da radeon uygulaması yok demek zaten, fully install yapmak istiyorum fakat...
  7. U

Çözüldü✓ Ryzen 4100 o.c olmuyor

İşlemcim Ryzen 3 4100 Anakartım Asus B450M K-II Böyle donanımlara sahip olmama rağmen overclock gerçekleştiremiyorum. Bios'tan işlemci çarpanı 40'ı geçmiyor neden? 41 yapayım sistem boot olmuyor, aslında işlemcim çok serin çalışıyor anlamadım Ryzen master programını da çalıştıramıyorum...
Geri