Arama sonuçları: *

• Users: Dark Date
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dark Date

Kol'u diğer günlerden aynı şekilde yapabilirmiyim?

8 Aydır düzenli olarak gym'e gidiyorum ve belirli bir kas kütlesi ve estetiklik kazandım. Fazla uzatmadan şu anda bulk'tayım ve bir süredir sırt ve göğüs günlerini çok ağır atıyorum. Sırt gününden çıktığında girdiğim ön kolda performansım ve gücüm kalmıyor. Antrenman programım Göğüs Triceps...
  2. Dark Date

Jbl Tune 520bt ses sorunu

Arkadaşlar merhaba dün öğlen saatlerinde sporda kullanmak amacıyla başlıkta bahsettiğim kulaklığı Vatan bilgisayardan aldım. Aldığımda ilk başta çok üstüne düşmedim fakat bugün sporda sesin yeterli olmadığını farkettim. Çok fazla kulaklık tecrübem olmadığı için arada kaldım ve spordaki...
  3. Dark Date

Biceps için yeterli çalışıyormuyum?

Arkadaşlar bir süre önce biceps için 6 7 hareket yaparak kaslarımı tamamen bitiriyordum. Hocamın önerisiyle bicepslerimin overload olmaması için 4 harekete indirdim. 2 Hafta farklı şekilde birisinde güç odaklı (max kilo düşük tekrar) Diğerinde kas odaklı (Düşük-orta kilo max tekrar) Şeklinde...
  4. Dark Date

Kayıt olmadığım siteden Yanlış Fatura Kesimi

Arkadaşlar merhaba bugün maillerimi kontrol ederken bir maile denk geldim. [email protected] diye bir mailden gelmiş. Daha önce shopifya üye olmama rağmen Shopify Entegrasyonu Alışveriş Faturanız başlığıyla gelen maile novoice isimli bir pdf koymuşlar. Pdf'e özellikle tıklamadım. İnternetten...
  5. Dark Date

Monitörde Pikselleşme

Yaklaşık 1 yıl 2 aydır Asus Tuff 144hz 23.8 inc ips panel monitör kullanıyorum. 3-4 ay önce ekranın altının tamamen donması ve bozulması üzerine garantiye gönderdim ve sorunu çözüp yolladılar. O sırada monitördeki birkaç ölü pikselde düzelmişti. Bu 3-4 aylık süreçte hiçbir sorun yoktu fakat...
  6. Dark Date

Logitech g502 mi glorious model o'mu?

Bir süredir Logitech g502 kullanıyorum fakat beklediğimden daha ağır. Daha hafif bir mouse'a geçmeyi düşünüyorum. Dikkatimi glorious model o-I çekti. Sizce hangisi daha iyi?
  7. Dark Date

Mousepad kaymama sorunu

Logitech g502 kullanıyorum. Eski mousepad'imin eskimesinden dolayı Steelseries qck+ aldım ve yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Bu mousepadi almamın sebebi speed olmasıydı fakat elim oyun oynarken çok terlediği için mousepad kaymıyor ve yıkamak zorunda kalıyorum. Yıkadıktan bir süre sonra tekrar...
  8. Dark Date

Valorant oynarken reset atan pc

Ekran kartı : Asus Dual Rx580 4gb OC İşlemci : AMD ryzen 5 2600 Yaklaşık 1 ay önce pc'yi açtığımda birden çok şiddetli garip bir ses çıkmaya başladı. Fan sesi olup olmadığını ayırt edemedim direk pc'yi kapattım. Arkadan gücünü kesip bir süre bekledim ve tekrar açtım. Sorun çözülmüştü o şekilde...
  9. Dark Date

Bilgisayarı Açınca açılan program

1 Yıla yakın süredir bilgisayarı açtığımda görev yöneticisinin başlangıç kısmında olmamasına rağmen origin açılıyordu. Kapatabildiğim için bu zamana kadar sorun etmedim fakat bu gün originin güncel olan halini yüklemek için sildiğimde bilgisayarı açtığımda blizzard açılmaya başladı. Aynı şekilde...
Geri