Arama sonuçları: *

• Users: Byburtlu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Msi Prospect 700R 420 lik sivi sogutma sigar mi

Başlıkta da yazdığım gibi 420mm lik sivi sogutma alır mı içine arkadaşlar bilen varsa yardımcı olsun 1720704056 Kasa modeli MSI Prospect 700R
  2. B

Subaru Impreza Alınir Mı?

https://shbd.io/s/EGqY5a9E arkadaşlar acil bu fiyata bu araç alinir mi akıl verecek araçtan anlayanlar lütfen yardımcı olsun subaru impreza
  3. B

Ekran karti arizali olabilir mi yardim lazim

Arkadaşlar ekran kartımın fanlari çok hızlı çalıştıktan sonra ekranım komple gidiyo monitör hiç göstermiyor ama discord da konuşurken sesler geliyo benim sesim de karşıya gidiyo tabi bi süre sonra tamamen kesiliyor hersey sonra kasadan reset atıyorum ve bu sürekli oluyo oyun oynarken normal dizi...
  4. B

4070 ti ve ryzen 5 5600

4070 TI ile ryzen 5 5600 2k çözünürlükte darboğaz yaparmi ?
  5. B

150bin tl motor onerisi

Arkadaşlar uzun zamandır motor araştırıyorum kredi ile alacağım 100-150 arası motor bakıyorum tercih olarak sifir yada sıfıra yakın bi motor arayisindayim ilk başlarda cf moto 250sr bakiyodum ancak şu sıralar sikayetvarda çok fazla şikayet gördüm eskiden böyle kronik sıkıntıları yoktu yeni...
  6. B

Forza Horizon 4 takılıp kalıyor

Oyunda durduk yere takılıp kalıyor hiçbirşey yapamıyorum msi afterburner açınca oluyo genelde kapalıyken atmamıştı ama emin değilim başka bi sorun olabilir mi oyunum hdd ye kurulu Sistemim Rtx 3070 Ryzen 5 5600 team 500gb m2 ssd 2tb segate hdd
Geri