Arama sonuçları: *

1. Berat furkan

Bir yılda tek simle 2 yurt dışı telefonu kullanabilir miyim

merhabalar sormak istediğim şey artık telefonumu yenilemek istiyorum o yüzden İphone 14, 15 lere bakıyorum fakat türkiye cihazı ile yurtdışı cihaz arasında bazen 2 katından fazla fark oluyor bu yüzden 2 yurt dışı telefon alıp sim + e sim 8 ay veriyor bu kullanımım bittiğinde ise 2. telefonu...
  2. Berat furkan

2.el 1080 8gb konusunda yardım

Arkadaşlar 2.el 1080 buldum ve açıklamasında 1 smd kopuktur bu sebepten coil whine yapmaktadır yazıyor fiyatı 2000 tl sizce başka bir sıkıntısı olabilir mi alınır mı teşekkürler
  3. Berat furkan

i7 5820 k mı yoksa i3 10100f mi yayın + oyun için tercih edilebilir

i7 5820 k mı yoksa i3 10100f mi yayın + oyun için tercih edilebilir teşekkürler
  4. Berat furkan

laptopumun sıcaklığı anormal dereceye ulaştı

merhabalar bugün laptopumu açtığımda boşta olmasına rağmen işlemcim 90 dereceleri aştı normalde hiç böyle bir şey olmadı ve sebebini merak ettim 1675588763 .
  5. Berat furkan

laptopa 2. monitörü bağladığımda dc de arkadaşımın sesini duyamıyorum

evet laptopuma bağladığım 2. monitörümden dc den arkadaşımın sesini duyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  6. Berat furkan

1000 tl civarına mikrofonu güzel kulaklık önerisi

ortalama 1000 tl civarına 7.1 olur stereo olur mikrofonu kaliteli kulaklıklar önerirsiniz teşekkürler
  7. Berat furkan

Öneri 600-800 tl ye kablosuz mouse önerisi

Merhabalar maks 800 e kablosuz mouse arıyorum sağ el için teşekkürler
  8. Berat furkan

Öneri Odamı pavyona çevirebilecek klavye önerisi

fazla fazla rgb li klavye arıyorum 100-1000 arası. Aklımda gameboosterg918 var
  9. Berat furkan

Öneri Maks 800 e klavye önerisi

800 e kadar mekanik öncelikli küçük kompakt olan modeller kablolu kablosuz fark etmez sessiz olması taraftarıyım kullandığınız vs önerilere açığım
  10. Berat furkan

100 tl bu traş makinesine değer mi

Merhabalar hepsiburada da gezerken bahsettiğim traş makinesinin 100 tl olduğunu gördüm ne dersiniz sizce alınır mı yoksa fazla bir şey beklememeli miyim DarkCloud 609 Profesyonel Şarjlı Saç Sakal Kesme Tıraş Makinesi Seti...
  11. Berat furkan

🔥İndirim Bim uygulamasında ufak indirimler var

Beyler bim uygulamasında bazı şeyler indirime girmiş bir sürü parfüm falan var ihtiyacınız vardır belki diye paylaştım
  12. Berat furkan

Çözüldü✓ 1000 TL ye kadar klavye önerisi

1000 tl ye kadar kablolu kablosuz klavye önerir misiniz?
Geri