Arama sonuçları: *

• Users: Meta8
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Meta8

Televizyon konusunda yardım!

Arkadaşlar merhaba. 20K bütçem var. Televizyon bakıyorum. LG, Vestel, Samsung ve toshiba gibi markaları inceledim. En alınabilir Toshiba duruyor. Önerilerinize açığım. 43 inç veya 50 inç. 4K. Youtube gibi platformlara girebilsin donma ve görüntü problemi olmasın okey benim için. Güzel bir F/P...
  2. Meta8

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ!

Güncel olarak kablolu msi clutch dm07 kullanmaktayım. Kablosuz bir mouse geçiş yapmak istiyorum. 1.5kya kadar bütçem var. Güncel faremin altında kalmadan şarj olarakta yolda bırakmayacak bir mouse önerebilir misiniz ?
  3. Meta8

Çözüldü✓ RX6700 ile 1TB XBOX ONE X takaslanır mı ?

Arkadaşlar kutulu Sapphire AMD RX 6700 10 GB satıyorum. Bir alıcı bana kutusuz 9. nesil tek kollu 3 oyunlu xbox one x 1TB takaslanır mı diye sordu. Sizce mantıklı mı ? Fiyatları neredeyse kafa kafaya geliyor.
  4. Meta8

Vergi Indirimiyle Telefon Alacağım Yardım Lazım

Arkadaşlar selam. Eğer vergi indirimi devam ediyorsa Samsung A21S modelinden Samsung M34'e geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı yoksa başka marka modelleremi bakmalıyım varsa önerilere açığım.
  5. Meta8

Vergi indirimi devam ediyor mu ?

Arkadaşlar selam. Eğer vergi indirimi devam ediyorsa Samsung A21S modelinden Samsung M34'e geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı yoksa başka marka modelleremi bakmalıyım varsa önerilere açığım.
  6. Meta8

Gündelik kullanım için tablet arıyorum.

Arkadaşlar selam. Babama gündelik kullanımı(haber okuma,not tutma vs.) için tablet arıyorum 5-6 bin civarına yardımcı olur musunuz ? Artı olarakda yanına aksesuar alınması gerekir mi daha rahat kullanım için kalem veya klavye gibi ?
  7. Meta8

Çözüldü✓ Ekranım flaş gibi yarım saniyelik patlıyor

Arkadaşlar selam. Tarayıcı olarak google chrome kullanıyorum laptobumda hp victus16. İnternette gezinirken (youtube,forumlar vs) ekran nerdeyse yarım saniyelik beyaz oluyor ardından tekrar normale dönüyor yani flaş gibi patlıyor. Daha önce başına gelen ya da çözümü bilen biri yardımcı olabilirse...
  8. Meta8

Laptoplarda son bir indirim olur mu ?

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Aşağı vereceğim linkteki laptobu almayı düşünüyorum fakat sene bitmeden bir indirim daha gelir mi ona göre beklemeyi düşünüyorum bilgisi olan var mı ...
  9. Meta8

PSU'SUZ KASA ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam geçen sene eski kasamın içine sıfırdan sistem dizdim fakat kasamın havalandırmaya yeterli geldiğini düşünmüyorum. 2k civarı (daha ucuza olursa daha iyi olur) PSU'suz kasa arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (kasanın fan sistemi iyi olursa daha iyi olur. Isınma sorunu...
  10. Meta8

ARABAYA ÇAKMAKLIK GİRİŞLİ BLUETOOTH MODULÜ ÖNERİSİ MÜZİK DİNLEMEK İÇİN

Arkadaşlar merhaba. Arabadaki radyoda aux girişi olmadığından rahat müzik dinleyemiyorum. Çakmaklık girişli bluetooth bağlantısı yapılabilen modüllerden cızırtı yapmayan f/p ürünlerinden önerilerinizi istiyorum. Malum şimdi radyo almaya kalksan çok para ama ondada uygun fiyatlı bildiğiniz varsa...
  11. Meta8

AİRFRYER ÖNERİSİ (3k civarı)

Arkadaşlar piyasayı çokta bilmiyorum. Hediye amaçlı alacağım. Var mı önerebileceğiniz 3k civarlarına
  12. Meta8

Yardım İşlemci stok fan hızı ayarı

Dostlar selam Ryzen 5 5600 işlemcimin üstünde stok fan var ve bunu bios ayarlarından fan hızını nasıl ayarlamalıyım ?
  13. Meta8

BU DEĞERLER NORMAL Mİ ?

FOREST oynuyorum sadece bu değerler fazla gibi sanki ?
  14. Meta8

Öneri HDD önerisi 700-800 tl civarı

Dostlar selam kasamdaki hddyi yenilemeyi düşünüyorum. 1 tb lık alıcam gibi 700 800 civarıda bütçem var. Ne önerebilirsiniz ?
  15. Meta8

Yardım HDD iç

Dostlar selam. Hard diskimin içinde 80 gblik yer kaplayan ayrı bir hdd var ama içindede kendi fotolarım vs var silmek istiyorum silemiyorumda (çünkü aynı fotolar normalde F: dosyasının içinde) hatta bazen çok bakarsam driver çöktü hatası alıyorum çok garip bir şekilde nasıl kaldırabilirim boşuna...
  16. Meta8

Çözüldü✓ Hepsiburada amd ryzen oyun kodumu hala vermedi

Arkadaşlar haberiniz vardır donanım arşivi storysinde ryzen 5 5600 linki paylaşmıştı. Ben de o linkten yararlananlardan birisiyim.Yanında oyun hediye edileceği söylendi 14 gün geçmesinin ardından hespiburadadadan talep oluşturttum fakat geri dönüşü alamadım.Daha sonra şikayetvara ekledim...
  17. Meta8

Çözüldü✓ Youtube görüntüm net değil

Selam dostlar yeni pc topladım youtubede video izleken sanki görüntüm net değil telefondan izlerken aynı kalitede video cam gibiyken pcde nerdeyse pikseller sayılıyor(görüntüsünü ekledim).Bunun bir ayarı var mıdır yardımcı olursanız çok sevinirim. ekran kartım: rx 6700 , monitörüm ektedir.
  18. Meta8

Çözüldü✓ Ekran Kartı Sürücüsü Çöktü Hatası

Selam dostlar daha kendim yeni bir toplama sistem yaptım. İnternet yavaşlığından sadece valorant indirebildim. Konuya geleyim valorantta(internette okudum başka oyunlardada sanırsam alınılıyormuş aynı hata) oyuna girdikten sonra herhangi bir moda giriyorum girdikten birkaç dakika sonra oyunum...
Geri