Arama sonuçları: *

• Users: lMuratHanl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lMuratHanl

Çözüldü✓ Üniversite için Laptop önerebilir misiniz??

sunum yapmak dizi film izlemek aradada ufak tefek oyun oynatıcak bi laptop arıyorum bütçem 10-15k arası
  2. lMuratHanl

Çözüldü✓ A101 asus laptop alınır mı ?

https://www.a101.com.tr/elektronik/asus-vivobook-15-m1502qa-ej140-amd-ryzen-5-5600h-8-gb-512-gb-ssd-15-6-full-hd-freedos-notebook_p-26050719?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw28W2BhC7ARIsAPerrcI9nU0ohoICgCohZmenNTssUBlE4RutFoSpcqwnwyfhYKLsSUyCoigaAmK8EALw_wcB arkadaşlar üniversite için alıcam ders...
  3. lMuratHanl

Yardım hangi interneti bağlatmalıyım ?

yeni ev interneti bağlatmak istiyorumda hangi sağlayıcı daha iyi önerileriniz varmı alt yapım türknete göre 65 download 8 upload veriyor vdsl alt yapısına sahibim fiber gibi bir şansımda yok taahüt felan önemli değil geforce now felan kullanmak içinde yeterli olun istiyorum yardımıc...
  4. lMuratHanl

Yardım Logitech sevisine nasıl ulaşabilirim kulaklığım arızalandıda

logitech g435 lightspeed kullanıyorum ve kulaklık adaptörüne bağlanmıyor servise nasıl ulaşabilirim
  5. lMuratHanl

Öneri g435 lightspeed için adaptör önerebilir misiniz?

g435 light speed kulaklığım var ama adaptörü bozuldu laptopta kullanıyorum ama kasada kullanmak için adaptör önerebilir misiniz?
  6. lMuratHanl

Çözüldü✓ Power Suplyım kıvılcım attı yenisi için akım korumalı priz kullanmalımıyım

arkadaşlar power suplyım kıvılcım attı bende kapattım kasada başka sorun yok yeni power alıcam bunu korumak için akım korumalı priz almalımıym önerileriniz varmı (evim yeni topraklama mevcut ama yinede gerekirmi) (power arabadaki rolanti dalgalanması gibi titreşim yapıyordu ve bir anda kıvılcım...
  7. lMuratHanl

Çözüldü✓ power suply kıvılcım atıyor

arkadaşlar valorant oynarken kasadan elektrik sesi geldi sonra kıvılcım attı bende korkudan kapattım. sizce bu büyük bir sorunmu diğer parçalar da sıkıntı çıkarırmı
  8. lMuratHanl

Çözüldü✓ Psu dan aşırı ses geliyor ve masayı titretiyor

selam arkadaşlar psu dan başlıkta bahsettiğim gibi aşırı ses geliyor gamepowerın hazır kasalarda verdiği 550w psu dan bunu nasıl çözebilirim yadaa bana ileriye dönük upgrade yapmak için 600-650w psu önerebilir misiniz?. sistem özelliklerim ryzen5 3500x Asus Dual rx 580 oc 8GB 32 GB 3200 mhz ram...
  9. lMuratHanl

Yardım tekno deposu güvenlimi

https://www.teknodeposu.com/microsoft-xbox-series-wireless-robot-siyah-controller-9.nesil-siyah-oyun-kolu?ref=akakce&v=1.13.9 bu gamepadi alıcam en uygun fiyat bu sitede daha önce aranızdan bu sitede alış veriş yapan varsa yardımcı olabilirmi
  10. lMuratHanl

Öneri Üniversite İçin Laptop önerebilir misiniz?

arkadaşlar müzik öğretmenliği okuyorum hem oyun hemde müzik programlarını kaldırıcak bir laptop önerebilir misiniz? max bütçem 35k
  11. lMuratHanl

Yurt dışından ps 5 getirme

selam arkadaşlar yurt dışından ps 5 almayı düşünüyorum gümrükte felan ne gibi sorun çıkartır(teyzem getirecek avrupa vatandaşı) benim için garanti sorunu felan yok sadece uyguna getirmeye çalışıyorum
  12. lMuratHanl

Öneri Pc de oyun oynamak için gamepad önerebilir misiniz?

hikayeli oyunları oynamak için gamepad arıyorum bütçem max 1k kablolu kablosuz fark etmez önerilerinizi bekliyorum
  13. lMuratHanl

Çözüldü✓ aşırı ısınan işlemcim için soğutucu önerebilir misiniz? ?

kullandığım işlemci ryzen 5 3500x saçma sapan ısılara ulaşıyor basit bir oyun oynarkende ısınıyor AAA oyun oynarkende ısınıyor güzel bir soğutucu ve orijinal bir mx 4 termal macun önerebilir misiniz?
  14. lMuratHanl

Öneri 4k civarında oyuncu koltuğu önerebilir misiniz?

boy 1.83 kilo 90. duruma göre çok az bütçeyi arttırabilirim. kumaş olursada sevinirim
  15. lMuratHanl

70-80k arası motosiklet önerebilir misiniz?

araba ehliyetim var yakında motor ehliyetine yazılmayı düşünüyorum yaza motor almayı planlıyorum max 70-80k arası bütçem var. sevdiğim tarzlar chopper ve bobber motorlar önerilerinizi bekliyorum 1686162307 ve araba ehliyeti ile 125 cc motor alabilirmiyim
  16. lMuratHanl

Çözüldü✓ Bu Ekran Kartı Beni Daha Ne Kadar Götürür

Sistem özelliklerim: Ryzen 5 3500x Rx 580 8gb oc 32 gb 3200mhz ram asus prime b450m-a 550w 80+ psu nerdeyse her tür oyunu oynuyorum ama daha çok aaa oyunları oynuyorum iyi kötü idare ediyor ama bu sisteme nasıl upgrade yapabilirim önerileriniz nelerdir Not: anakartım 5. nesil amd işlemci...
  17. lMuratHanl

Çözüldü✓ 5300 tl ye amd radeon rx 6700xt

https://www.trendyol.com/powercolor/kutusu-acik-amd-radeon-rx-6700-xt-fighter-axrx-6700xt-12gbd6-3dh-12-gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-p-675457192 rc 6600 araştırırken bu kart karşıma çıktı sizce nasıl bir kart bu markayı bilen varmı ?
  18. lMuratHanl

Çözüldü✓ Kingstone a400 ssd bu fiyata alınır mı?

https://www.trendyol.com/kingston/a400-ssdnow-480gb-2-5-500mb-450mb-s-sata3-ssd-disk-sa400s37-480g-p-2573149 bu ssd yi almayı düşünüyorum önerileirniz nelerdir
  19. lMuratHanl

Çözüldü✓ termal macunu çok koyarsak ne olur

işlemci ve ekran kartımın macunlarını yenilemek istiyorum. macunu çok ince mi sıkmalıyım, fazla sıkarsam ne olur, çok ince işçilik yapmam gerekirmi ?
  20. lMuratHanl

Öneri Bana Arıza Çıkartmayacak Kablosuz Kulaklık önerebilir misiniz?

1-2 ay önce logitech g435 light speed aldım alıcısı bozuldu ondan sonra bir türlü kulaklık düzeni oturtamadım. max bütçem 3k kabloluda olur mümkünse kumaş pad olsun. şimdiden teşekkür ederim
Geri