Arama sonuçları: *

• Users: egemen6099
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

IPhone 16 pro mu Samsung s25 plus mı

iPhone 11 kullanıyorum yurtdışına gidicem. Yurt dışından telefon alıcam ama hangisini veya ne almalıyım? Önem verdiğim şeyler kamera , tasarım ve yapay zeka. Fotoğrsf olarak hangisi daha iyi bilemedim. Ikiside çok iyi duruyor. Tasarımlarını seviyorum. Bu diğer android telefonlarda kamera...
  2. E

IPhone 13 23.000tl (iPhone 11 takaslı)

Elimde iPhone 11 128gb 84 pil sağlığı telefon var. Bu nu verip 13 almak mantıklı mı?
  3. E

60-75k tl e laptop önerisi

Arkadaşım laptop ariyor bu fiyata ne önerirsiniz oyun oynicak genelde
  4. E

Ortalama 5000tl e kulaklık önerisi oyun film için

başlıktaki gibi ortalama 5000 tl bütçem var. mümkünse kablosuz kulaklık olsun. tavsiyelerinizi bekliyorum
  5. E

16k Poco x6 pro değermi

Poco X6 Pro 5g 8 GB Ram 256 GB Sarı Cep Telefonu https://app.hb.biz/gV1h3Qt73fKg Kardeşime almayı düşünüyorum. Kendisi oyun oynuyor baya. PUBG de akıcı bir şekilde oynamak istiyor. Bu telefon iyi midir? 16.5k
  6. E

14000tl oyun için telefon önerisi

Arkadaşlar kardeşime telefon alıcam. PUBG oynuyor. Realme 10 pro plus ı almayı düşünüyorum önerir misiniz??
  7. E

Fpp telefon önerisi (pubg mobile oynicak)

Kardeşime telefon alıcam. Oyun oynuyor baya.Pubg mobili 60fps sabit oynayabilceği fiyat performans telefon önerileri yaparmısınız
  8. E

Mi band 7 ve mi band 8 arasındaki fark nedir?

Hangisini almalıyım aralarındaki fark nedir
  9. E

Enpara kullanılırmı?

arkadaşlar enpara kullanmayı düşünüyorum. bionluk ta iş ilanı vericem. banka kartı olarak kullanmak istiyorum sizce nasıl?
  10. E

RTX 3060 Tİ li sistem iyi mi??

https://www.komplett.dk/product/1175810/gaming/gaming-pc/stationaer-gaming-pc/komplett-a140-epic-gaming-pc-rtx-3060-ti-edition# arkadaşlar bu sistem nasıl? kardeşim danimarkada yaşıyor. danimarkadan pc alcak. bu sistem iyi mi? sizce?
  11. E

CS:GO da 3.parti yazılımlara izin verirsem ban yermiyim?

arkadaşlar cs go da geforce experience üzerinden renk ayarı yapıcam ama 3.parti yazılımlar kapalı olduğu için yapamıyorum sanırım. eğer oyuna 3.parti yazılımları kullanmasına izin verdirtirsem ban yeme ihtimalim felan olurmu
  12. E

Gaming gen tr den pc aldım ne zaman gelir?

Gaming gen tr den pc + monitör aldım 8 şubat ve bugün 14 şubat hala kargoya felan verilmedi. Bişi yapmalımıyım? Yoksa beklim mi biraz daha?
  13. E

Gaming gen den pc aldım para çekilmedi?

arkadaşlar gaming gen den sistem aldım. Sipariş verdim ama karttan para çekilmedi. Sipariş verdim mi ben şuan. Anlamadım. Durum beklemede yazıyor. Napmam lazım?
  14. E

Asus TUF VG27AQ nası?

bu monitör ü alcam nasıl sizce
  15. E

2k 27 inç monitör önerisi

Arkadaşlar 2k çözünürlüklü hz i yüksek monitör önerir misiniz?? Hem hikaye li oyunlar oynicam hemde cs valo. Çok ta pahalı olmasın lütfen.
  16. E

3070ti ryzen 5 5600 dar boğaz yaparmı?

Sorum belli. Başlıkta gördüğünüz gibi ryzen 5 5600 +rtx 3070 ti darboğaz yaparmı?
  17. E

2k monitör önerisi yaparmısınız?

Arkadaşlar 1ms 2k 165hz. Olursa ıps olmassa va panel bir monitör önerir misiniz?? Çok pahalı olmasın
  18. E

3070 ti sistem gaming gen alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/99998/ultima-3070ti-amd-ryzen-5-5600-asus-tuf-gaming-geforce-rtx-3070-ti-oc-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ ssdi 1tb yapıp almayı düşünüyorum nasıl? 2k oyunlar oynicam.
  19. E

2k 165hz mi? 1k 240hzmi?

Arkadaşlar monitör alcam ama hangisini almalıyım kararsızım. Hikayeli oyunlarda oynicam. Fps oyunlarıda oynicam. Başlıkta gördüğünüz gibi 1k 240hzmi? 2k 165hz mi almak daha mantıklı?
  20. E

25k 3070 sistem itopya

https://www.itopya.com/jahrein-titan_h18363 arkadaşlar bu sistem nasıl almayı düşünüyorum. 1080p maks 2k oyunlar oynicam. Evet biliyorum gaming gen tr ede 3080 alınıyor ama araştırdım çok şikayet olduğu için gaming gen tr den almicam. İtopya veya vatan almak istiyorum bu sistem nasıl?
Geri