Arama sonuçları: *

1. Z

Formada iz kaldı acil yardımm

Arkadaşlar bugün baskı yaptırdım ama alt tarafın uçlar tam yapışmamıştı eve geldiğimde farkettim ütüyle tersten basiyim dedim böyle iz kaldı nasıl geçer acaba?
  2. Z

Satılık the callisto protocol

ganing genden pc aldım hediye olarak kod verdiler ilgilenenler teklife göre anlaşabiliriz
  3. Z

Razer blackshark v2x alan yardım edebilir mi

Arkadaşlar alan varsa ulaşabilir mi bana lütfen
  4. Z

Razer blackshark v2x olan yardım edebilir mi

Kulaklığı kutusundan çıkardığımda kulaklıkla kabloyu bağlayan siyah silikon gibi olan kısım oynuyor kökünden garip gibime geldi normalde sabit mi oluyor yoksa böyle mi yardımcı olursanız sevinirim sıkıntı yaratır derseniz garantiye falan yollanırmı bilmiyorum ama bi çözümünü bulurum illaki...
  5. Z

Razer gold kodu olan var mı??

Arkadaşlar razer gold kodu olan varsa yazabilir mi.Razer kualklık vb.bişe alınca yanında kart çıkıyor o kod gold kodu bilmeyenler için.
  6. Z

The callisto ve dead island 2

Amd sistem aldım yanında hediye verdiler oynamayacağım için satıyorum steam hesaba atılıyor direkt key ilgilenenler yazarsa sevinirim
  7. Z

Razer blackshark v2x bu normal midir iade etmeli miyim

Arkadaşlar bu kısım sallanıyor alttaki delikli olan yer değil en dipten her tarafa doğru sallanıyor gevşek gibi hepsinde böyle yoksa bunda mı problem var iade etmeli miyim yoksa bi sorun çıkarmaz mı uzun kullanımda
  8. Z

Snowman t6 oyun yüklerken 46 derece normal mi

Ryzen 5 5600 işlemcim var dün taktım snowman t6 stock fanla 70dercete falan çıkıyodu oyun inerken oyunlarda ise 78-82 derceyi görüyordu snowman oyunlarda 65 dereceyi gördü max ama oyun yüklerken 46 derece normalmi herhangi bir ayar yapmam lazım mı içinden çıkan termal macunu kullandım 6.3w...
  9. Z

Razer blackshark v2x aldım ho,go?

İtopyadan 700₺ ye aldım bu fiyata daha iyi Var mıdır.Ses kartı yokmuş anakartım b550mk sıkıntı yaratır mı yoksa iyi mi çalışır yardım ederseniz sevinirim
  10. Z

Razer blackshark v2x ile v2 nin farkı ne

@ardaaaq reis sen biliyosun galiba bu kulaklığı anlatabilir misin farkları nelerdir hangisi daha iyi alınır diye
  11. Z

Razer blackshark v2 x alınır mı

700₺ fiyatı var şuanda itopyada indirimde.Alınır mı yoksa bu fiyata daha iyileri var mı
  12. Z

Bu kulaklık alınır mı?

https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u11125 Bu fiyata daha iyi var mı yoksa bunu alayım mı tavsiye eder misiniz
  13. Z

Yardım Razer blackshark v2x alınır mı

şuan itopyada 700₺ alınır mı yoksa bu fiyatlarda daha iyi kulaklık var mı yardımcı olursanız sevinirim bugün alıcam
  14. Z

Oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşkar oyuncu kulaklığı arıyorum bütçe 700-900 arası varsa wireless ama bu fiyata yoktur bence yoksa da normal kablolu önerir misiniz itopyada razer blacksharh x v2 700₺ alınır mı o yoksa o fiyatlara daha iyi var mı
  15. Z

Oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşlar oyuncu kulaklığı alıcam 700₺ civarı bakıyorum şuanda Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklık Bu var itopyada 700₺ alınır mı yoksa daha iyi varmıdır bu fiyat bandında belki 100-200₺ daha çıkabilirim
  16. Z

Arkada sadece youtube açık işlemci 67 derece!?

Arkadaşlar ryzen 5 5600 lü sistem aldım geçen hafta ama işlemci arkada sadece youtube açıklen 66-67 derece oyunlar da da 78-80 derece neden böyle acaba birde 3.5ghz yazıyor kutuda ama uygulamada 4.5 ghz kullanıyot gösteriyor bir bilginiz var mı ne yapmam lazım
  17. Z

Snowman t6 aldım ho,go?

https://ty.gl/j5hakv5jpa ryzen 5 5600 için aldım 78-80 derecelere çıkıyo valoda da forzada da falan boştayken 50-55 derece fazla geldiği için aldım başka seçenek var mı bunun performansında varsa iptal edebilirm yardımcı olursanız sevinirim birde bu ne kadar etki eder sıcaklığa
  18. Z

Hangi soğutucuyu almaylıyım?

https://ty.gl/uohaojeqok https://ty.gl/ybrfqy1z35 Hangi soğutucu daha iyi ryzen 5 5600 için alıcam asus prime b550m-k anakart.Bu bütçelerfe daha iyisi var mı. t6 ultra öneriyor çoğu kişi ama bu düz ultra satıcı ulrta yok zaten satıcılar ilgi çeksin diye diyor öyle mi acaba?
  19. Z

Hangi soğutucu daha iyi

Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu mu yoksa snowman t6 mı ryzen 5 5600 için
  20. Z

Darboğaz sorunu bu şekilde çözülür mü

Rx 6800 forzada %80 civarı kullanım oluyor ryzen 5 5600 işlemci ile 1080p de oynuyorum bu sorun 2k monitör alsam çözülür mü %98-100 lere çıkar mı kullanım?Birde 1-2 ay monitör alana kadar böule kullansam bi sorun olur mu
Geri