Arama sonuçları: *

• Users: Ette
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım 2 Routerdan birini seçmeme yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar iki router arasında kaldım sizce ve neden hangisini seçmeliyim. 2si haricinde aynı segmentte başka önereceğiniz varsa onuda söyleyebilirsiniz. 1. ASUS RT-AX82U 2. ASUS ROG STRIX-AX3000
  2. E

Yardım 2. monitör senkron sorunu

Merhabalar 2. monitörü dikey şeklinde kullanıyorum şöyle bir durum var windows ayarından mönitörlerin yerlerini kullandığım gibi yaptım fakat monitöler arası geçişlerde sanki monitör daha yukarıdaymış gibi yükselti var bunun nasıl tek bir parça veya uzantısı gibi ayarlayabilirim. Sorunu fotoğraf...
  3. E

Yardım RDR 2 core problemi dolmuyor karakter uykusuz davranıyor

Arkadaşlar resimde kırmızı ile işaretlediğim kısmı nasıl dolduruyoruz ya normelde uyuduktan sonra doluyor ama şuanda ne kadar uyusamda dolmadı sanırsam birşeyleri eksik yapıyorum. Orası sıfır olduğu için karakter koşmuyor yalpalıyor sarhoş gibi davranıyor uykusuz ve yorgun gibi lütfen bilen bir...
  4. E

Sistem Fiyat değerlendirmesi

Kasa değeri Toplam fiyat 29.056 TL sizce iyi mi ? Anakart: GIGABYTE B550M-DS3H, 4xDDR4, 2x M.2, HDMI, DVI, AM4 Soket Anakart İşlemci: AMD Ryzen™ 7 5700X 3.4GHz (Turbo 4.6GHz) 8 Core 16 Threads 32MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Kutulu Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX 3080...
  5. E

30,000 TL Bütçeye Hangi Sistemi Tercih Etmeliyim !!!

Merhaba arkadaşlar aşağıda birbirine benzer hazır sistemler mevcut sizden ricam kontrol edip hangisini gerekliyse ne gibi özelleştirme ve değişim yaparak almak mantıklı olur yardımcı olursanız sevinirim...
Geri