Arama sonuçları: *

• Users: NanoSuit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NanoSuit

30K PC Toplama Önerisi

Arkadaşlar merhaba, 30 bin lirayı geçmeyecek şekilde sistem toplayacağım. Sadece kasa olacak şekilde. AM5 soket, DDR5 bir sistem olsun istiyorum. Ayrıca Frame Generation'dan dolayı RTX 4000 serisi olsun istiyorum. Hazır sistem istemiyorum. Siz olsaydınız hangi parçaları kullanırdınız, parça...
  2. NanoSuit

30K İş İçin Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar 30K civarı çok aşmayacak şekilde, f/p bir laptop öneriniz varsa alırım. Laptop iş için kullanılacak oyun veya ağır program çalıştırılmayacak, öğretmen için.
  3. NanoSuit

15K PC Önerisi ( Toplama veya Hazır)

Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı gibi 15K bütçem var. Dolayısıyla hazır sistem mi toplama sistem mi toplama ise 2. el mi sıfır mı, önerilerinizi bekliyorum.
  4. NanoSuit

Öneri 200 TL Civarı Kablosuz Mouse Önerisi

Dostlar başlıkdan da anlayacağınız üzere 200 TL civarı, beni uzun süreler götürecek kaliteli bir kablosuz mouse arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum :)
  5. NanoSuit

Öneri 30.000 TL Gaming Laptop Önerisi

Dostlar 30.000 TL civarında bir bütçe için çoğunlukla gaming'de kullanılacak; bu bütçeye alınabilecek en iyi laptop önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
  6. NanoSuit

YKS-2023 Soruları Satılmıyor!..

Arkadaşlar bu başlığın tam tersi altında bi konum olmuştu. O zamanlar satıldığını düşünüyordum. Fakat yeni arkadaşların bilgilendirmeleri sayesinden yeni bilgilere ulaştım. Ve bir açıklama videosu yaptım. Sorular çok büyük ihtimalle satılmıyor içiniz rahat olsun. Açıklama yaptığım video aşağıda...
  7. NanoSuit

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Arkadaşlar dark web'de YSK 2023 soruları satılıyor. Bu haberi yayın, sınavın iptal olması veya ertelenmesi için çaba gösterin. Yoksa hiç de eşit olmayan bir yarışa girmiş olacağız. Video bana ait aklınızda herhangi bir soru varsa sorabilirsiniz.
  8. NanoSuit

Mavi Ekran Chrome ve Discord çöküyor, Mavi Ekran yiyorum

RAM: Forza CL15 3000 MHZ (2666 da çalışıyor XMP ile) 8 GB X 2 SSD veya HDD modeli: Western blue 250 GB m2, Kioxia 250 GB sata, ve 500 GB Samsung hdd Ekran kartı: Gigabyte rx570 4gb Anakart: H410 m-a pro İşlemci: i3 10100f Son günlerde iyice şiddetini arttırdı. Arkada bir şey açık olsun olmasın...
  9. NanoSuit

Öneri 13.000 TL Laptop Önerisi (İş İçin)

Arkadaşlar 12.500-13.000 TL civarında alınabilecek en iyi Laptoplar için önerinizi bekliyorum. İş için kullanılacak, oyun oynanmayacak veya aşırı ağır programlar çalıştırılmayacak. Dolar 23 falan oldu daha fazla artmadan seçimden önce bitirmemiz lazım bu işi, bileğinize kuvvet :).
  10. NanoSuit

Öneri Gaming Laptop Önerisi

20.000 lira civarına kadar bütçe var, ömür boyu kullanabileceğim, performanslı ve kaliteli, sıcaklıkların düşük olduğu f/p gaming laptop önerirseniz sevinirim :)
  11. NanoSuit

Yardım Rocket Legue Online Oynama Sorunu (Epic Games)

Merhaba, eskiden beri epic games'den indirdiğim Rocket League oynayan birisiydim... 32 level'a kadar sıkıntısız oynadım online arkadaşlarla filan ama yeni sezondan beri kaç aydır uğraşıyorum ama oyuna hem eskisinden aşırı geç giriyor, girdikten sonra da sanki crack indirilmiş gibi kullanıcı adım...
  12. NanoSuit

6500 tl ye rx570 li sistem satmak mantıklımı

Agalar şimdi rx570 ve i310100f li monitörü 1080 p ama hoş olmayan bir sistemim var. Bir alıcı çıktı ve 6500 tl ye sadece kasayı istiyor. Sizce satmak mantıklı olur mu eğer satarsam elime geçen 6500 tl ve monitörü satarak en az 1650 super ve 144 hz li bir sistem toplayabilirmiyim? Önerilerinizi...
  13. NanoSuit

3.5-5 K hazır sistem tavsiyesi

Oyun için, sadece kasa. Önerilerinizi bekliyorum.
  14. NanoSuit

Yeni PC Topladım Yanık Kokusu Geldi

Yeni bilgisayar topladım parçalar 2. el. Windows kurulumuna geçtim kurulumun yarısında falan monitor de görüntü gitti. Bende monitörü açtım kapadım görüntü geldi windows kurulmuştu masaüstü normal çalışıyordu. Ama 10 saniye sonra yine gitti. Kablo falan değiştim yine aynı sorun vardı. Sistem...
  15. NanoSuit

Yardım Mouse u 800 DPI yapamıyorum

Dostlar mouse modelim: Rampage SMX R9 PLUS Makro yazılımı var. Ve max 4000 DPI destekliyor, sorun şu yazılım üzerinden kaydırma çubuğu var ordan ya 750 oluyor yada 1000. 800 diye bir ayar yok. Ben 800 DPI a çok alışkınım. DPI ı 800 yapmanın bir yolu varmıdır?
  16. NanoSuit

Yardım Gigabyte RX570 Gaming Bios performance modu?

Dostlar başlıkta belirttiğim ekran kartına sahibim. Geçen aylarda Sahibinden den 2. el olarak aldım. Merak ettiğim bir şey var. Bir kaç video da gördüm kartın üzerinde bir switch oluyor ve ordan sessiz yada performans moduna alabiliryorsunuz kartı. Bende Benim kartım Performans tamı yoksa...
  17. NanoSuit

Yardım Yeni Mouse Pad im kırışık ve düzelmiyor :/

Merhaba dostlar, yeni mouse pad aldım 70x30 ve sarılı olarak geldiği için kırışmıştı. 1.5 gün evdeki en ağır halının altına koydum düzelmedi, bir gece boyunca evdeki tüm kitapları falan ne bulduysam üstüne koydum yine düzelmedi. Dedim üstüne bez koyup ütülüyeyim, anneme sordum dedi ki yanar...
  18. NanoSuit

Öneri 30 TL Bütçe ile Gaming Mousepad Önerisi

Dostlar merhabalar, 30 TL bütçem var en az 70*30 büyüklüğünde olmalı. Önerilerinize açığım :)
  19. NanoSuit

Öneri 100-150 TL oyuncu kulaklığı

Dostlar merhaba, 100-150 tl arası bütçem var. F/p bir Gaming kulaklık lazım. Uzun kullanımda kulağımı ağrıtmayacak, terletmeyecek, mikrofonu ve ses kalitesi ortalama bir kulaklık olması yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
  20. NanoSuit

Yardım Yeni Aldığım Anakartı Kırdım

Arkadaşlar ince hesaptan aldığım msi h410 m-a pro anakartı uzay montaj olarak denedim. Çalıştığı kanısına vardıktan sonrada kasaya montaj için güç pinlerini çıkardım. Anakartın 24 pin bağlantısını bilen bilir çok zor çıkar. Ne yaptıysam çıkmadı bende düz bir tornavida alıp araya sokmaya çalıştım...
Geri