Arama sonuçları: *

• Users: Goatseb
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Goatseb

Lenovo tabletler nasıldır?

Lenovo Yoga Tab ZAG60029TR nasıldır? Not alma performansı, yazılım desteği, ekranı bu fiyat için yeterli mi? Diğer seçeneklerim S10Fe ile Honor Pad v9.
  2. Goatseb

Öneri Honor pad v9 vs TAB S10 FE

Daha önceki konuma denk gelen olmuştur belki. S11'in benim için gereksiz pahalı olduğuna karar verdim. Bu iki tablet arasından hangisini almalıyım? Amacım pdf not vs için kullanmak. Honor kalem kullanımında ve uzun süre kullanım için stabilizasyon nasıldır? Bana mağazada ekranı felan çok Premium...
  3. Goatseb

Yardım Samsung Galaxy Tab s10 FE pişman eder mi?

Özellikle not almak pdfde kullanmak için almak istiyorum. Asıl amaç üniversite için kullanmak. Tft ekran olması herhangi bir arıza yaşatır pişman eder mi? Yoksa üzerine 10K fazla verip S11 almak gerekli mi? Not tutma işi ve yazılım desteğinin uzun olması nedeniyle marka olarak şimdilik sadece...
  4. Goatseb

Paylaşımlı hesap almak güvenli mi?

İnternette 20-30 TL ye satılan paylaşımlı hesapları kullanmak ne kadar güvenli? Hikayeli oyun (cyberpunk rdr2 gibi) alıp bitirip salacağım. Tekrar açmayacağım oyuna fazla para vermek yerine tercih etmeli miyim? Bir sıkıntı olur mu?
  5. Goatseb

Moonlight ve Sunshine güvenilir mi?

Türkçe forumlarda araştırma yaptım ama tam emin olamadım. Sadece evimde kendi ağımda bilgisayarım ve televizyonum arasında kullanacağım. Herhangi bir güvenlik problemi yaşarmıyım?
  6. Goatseb

Öneri Kablosuz PC kulaklık önerisi?

Ekipman olarak razer blackwidow v2 ve razer da v2 kullanıyorum. Kulaklık içinde razer düşündüm ama sürekli kronik problemlerden şikayet edenler var. Ne öneririsiniz? Bütçe 5K ama 6k zorlarım çok değecek bir fark olursa.
  7. Goatseb

Yurtdışından flydigi vader 4 pro vs Türkiye'den bir model?

Bir tanıdığım benim için yaklaşık 2300-2400 TL'ye vader 4 pro getirecek. Satıcısı aliexpressde Game digital Technology Store (ispanya). Sizce bu ürünü mü almalıyım yoksa Türkiyeden o fiyata bir ürün mü bakmalıyım?
  8. Goatseb

Bilgisayarım ne kadar eder?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-gigabyte-rtx3050eagle-8gb-prime-h610m-k-kioxia-500gbssd-16gb-ram.html Linkteki bilgisayara sahibim, ek olarak Id cooling se 224 xt var. Evde iki kasa olmasından ötürü bunu kullanmıyorum hala sıfır kondisyonunda dolayısıyla satacağım. Sizce ne kadar...
  9. Goatseb

Çözüldü✓ Bilgisayarımda 2 Windows bulundurmak sıkıntı çıkarır mı?

1TB hdd'min yanına 1TB ssd aldım. Daha sonra bu ssdyi başka pc de kullanacağım için sonrasında da harddiskli pcyi kullanabilmek için harddiskin içindeki Windowsu formatlamadan ssd'ye Windows kurdum. Bunun bi zararı olur mu?
  10. Goatseb

Çözüldü✓ SATA SSD önerisi 1TB

Hem H110M de hemde H610M de kullanmak istediğim için dönüştürücü +M2 alamıyorum. Aklımda samsung evo 870 var ama fiyatından ötürü alamıyorum. Oyun ve depolama amaçlı f/p önerilerinizi bekliyorum.
  11. Goatseb

Yardım USB Ses kartı ile ses sekmesi önlenir mi?

Arkadaşım G335 ile ses sekmesi yaşıyor, dinlediği müzik vs doğrudan discordda karşıya gidiyor. Usb ses kartı ile bu önlenebilir mi?
  12. Goatseb

Yardım CS2'de çökme sorunu.

Oyunu 70-110 fps aralığında oynuyorum ama anlamsız bir şekilde çat diye çöküyor. Yapabileceğim bir şey var mı güncelleme mi bekleyim? sistem: i3 6098p, R9 380 4GB, 8GB ram
  13. Goatseb

Yardım M2 SSD için dönüştürücü önerisi

H610M-K D4 anakartım var, ikinci ssd takmak istiyorum. F/P m2 ve dönüştürücü önerilerinizi bekliyorum (1TB)
  14. Goatseb

Uygun fiyatlı sata ssd önerisi 1TB

1 tb sata ssd tavsiyenizi bekliyorum, m2 ssd dönüştürücü ile ucuza gelirse değerlendiririm. Anakartım Asus Prime H610M-K D4.
  15. Goatseb

DGS yerleştirme sonuçları açıklandı.

Hayırlı olsun herkese.
  16. Goatseb

Yurt ücretleri hakkında.

Üniversite için şehir dışında okumayı düşünüyorum ama maliyeti çok fazla gibi görünüyor. Yurt ücretleri aylık yada yıllık ortalama ne kadar?
  17. Goatseb

Havuzda kullanmak için akıllı saat önerisi

Havuzda kullanmak için uygun fiyatlı akıllı saat arıyorum. Tam bütçe belirlemedim. Öneri yapabilecek var mı?
  18. Goatseb

2023 DGS SINAVI PUANLARI AÇIKLANDI.

Hayırlı olsun herkese.
  19. Goatseb

2023 DGS deneme önerileri

Deneme kitabı için önerilerinizi bekliyorum.
  20. Goatseb

Öneri Anker soundcore life dot3i 899TL alınır mı?

Kulaklık arayışındayım. Kullananlar tecrübesini paylaşırsa yada bu fiyatta öneri yapabilecek olan varsa sevinirim.
Geri