Arama sonuçları: *

• Users: akncan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Z790d anakarta 5+1 ses sistemi nasıl bağlanır?

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim anakartıma 5+1 ev sinema sistemini nasıl bağlayabiliriz. Şuan 2 li rca kablosu ile stereo ses alabiliyorum sadece 2 kolon aktif çalışıyor diğerlerini algılamıyor. Sis sisteminin ve anakartın girişlerini resim olarak ekliyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  2. A

Aula F75 PC klavyeyi algılıyor ancak tuşlar çalışmıyor.

Arkadaşlar bilgisayardan uygulaması üzerinden renk değişimi falan yapılıyor ancak tuşlar çalışmıyor. Bağlantıyı kablo ile de yapıp denedim olmadı ne yapmam lazım. Normalde üstteki tekerlek renk yada ses olarak 2 fonksiyonlu üzerine basılı tutunca fonksiyon değişimi olması lazım ama olmuyor...
  3. A

GIGABYTE Z790 D Ddr5 Anakart'a Wifi eklemek için ne almam gerekiyor?

Arkadaşlar konudaki anakartıma wifi nasıl ekleyebilirim? Adaptör yada direkt wifi kart olarak ne almam gerekiyor?
  4. A

FP 27'' Monitör Önerisi

Arkadaşlar merhaba 27 inç oyun için monitör tavsiye edebilir misiniz? Birkaç model buldum bunlardan olur mu ? Teşekkürler https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g4-ls27bg400euxuf-27-inc-240hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor-p-HBCV00004S9LLR?magaza=karbiltrabzon...
  5. A

Yardım Excalibur Monitör 200hz Keskinlik Kaybı

Arkadaşlar merhaba Excalibur monitörümde 200 Hz ayarlayınca aşırı bir keskinlik düşmesi oluyor. 165hzde de oluyor ama daha az o şekilde kullanılıyor ama 200 Hz de kullanılmıyor . Bir ayarı mı var acaba bilgisi olan var mı ?
  6. A

Logitech Z906 Mi Box S Bağlama

Arkadaşlar merhaba Mi box s 4k ve Logitech z906 ses sistemimi yeni aldım bunları birbirine bağlamak istedim ancak olmadı. Optik kablo gerekiyormuş onu da aldım bağladım ancak yine olmadı. Araştırdım ettim videolarda mi boxun ayarlarında seçim yapmamı söylüyorlar ama bende o ayar çıkmıyor. Böyle...
Geri