Arama sonuçları: *

• Users: YsnYalc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. YsnYalc

Yardım HOGWART LEGACY SAVE 12 LEVEL İHTİYACI

Merhaba bilgisayarımı sattım ufak çaplı bi bilgisayar kurdum en son o yeraltı görevlerini geçtim Süpürge falan aldım başlangıçtan sonra 6 7 saat oynadım oralarda olup save atabilecek var mıdır
  2. YsnYalc

Öneri Turksat Kablonet Nasıldır ?

şu anda kampanyaları var ilk 3 ay 300 kusür sonra 469 tl geçen var mı memnun olan fikir tavsiye alabilirm iyim
  3. YsnYalc

🔥İndirim Hellmanns Ketçap-Mayonez 4 Adet 194,95 TL (Tanesi 49 a Geliyor)

https://www.hepsiburada.com/hellmann-s-mayonez-385g-hellmann-s-ketcap-460g-p-HBCV000075J128?magaza=Unilever 2 al 1 öde kampanyasından faydalanınca set olarak ucuza geliyor internette ketçap en ucuz 50 mayonez 75 tl totalde 50 tl karı var
  4. YsnYalc

Philips Airfryer HD9880 İndirime Girer mi

Philips Airfryer HD9880 İndirime Girer mi 7000 altında düşmesini bekliyorum
  5. YsnYalc

Gta 6 Resmi Olarak Duyuruldu! 🔥🔥🔥

ROCKSTAR GAMES GTA 6 FRAGMANININ ARALIK AYININ BAŞINDA YAYINLANACAĞINI DUYURDU https://www.rockstargames.com/newswire/article/4kok877a13aa32/a-message-from-rockstar-games Rockstar Games'ten Bir Mesaj 8 Kasım 2023 Önümüzdeki ay Rockstar Games'in 25. yıl dönümü. Dünya çapındaki oyuncularımızın...
  6. YsnYalc

Yardım Hogwarts Legacy Sisli ve Soluk Görünüm Nasıl Kapatılır ?

Hogwarts Legacy Sisli ve Soluk Görünüm Nasıl Kapatılır ? oyunda renklilik ve canlılık yok çok silik puslu bi görünüm var bunun herhangi bi ayarı var mı renklerin daha iyi görülebileceği
  7. YsnYalc

Yardım MSI MAG FORCE 100R 6. ARGB UYGUN MU

MSI 100R ARGB KASAM VAR ORİJİNALİNDE ÖNDE 2 ADET ARGB FAN VAR 1 NORMAL ARKA EGZOS VAR BENDE ÖNÜ 3 LEDİM ÇOĞALTICI ALARAK ÜSTE 2 ADET DAHA ARGB FAN TAKARAK TOPLAM 5 ADET ARGB FAN ELDE ETTİM SORUM ŞU ; 6. ARG FANI ALIP EGZOS FANIYLA DEĞİŞTİRSEM ÇALIŞIR MI HEPSİ MSI ÇIKMA FAN BULDUM TOPLAM 6 ADET...
  8. YsnYalc

Muadil Playstation 4 Kolu Alınır mı? Nasıldır ?

Muadil Playstation 4 Kolu Alınır mı? Nasıldır ? 400 ve 500 e falan var tavsiye link varsa alabilirim
  9. YsnYalc

Yardım 7/24 HARDDİSK MOR OLANLARDAN

7/24 HARDDİSKLER NORMAL OYUN VE BİLGİ DEPOLAMA AMAÇLI KULLANILIR MI ZARARI OLUR MU ? DEĞİŞİM YAPTIRABİLECEĞİM Bİ MECRA VARMIDIR 4TB VE 2TB MEVCUT ELİMİZDE
  10. YsnYalc

Öneri Oyun Kolu Tavsiyesi 4 Seçenek Arasından

Hangisini Tavsiye Edersiniz düşük bütçeli en az fiyat performans Pusat Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz MSI FORCE GC20 V2 LOGİTECH F710 en son ihtimal Xbox Robot White Controller Beyaz 9.nesil
  11. YsnYalc

Öneri Migros Gold Üyelik Avantajları

Bu üyelik çeşidini daha önce kullanan var mı gerçekten avantajlı mı ?
  12. YsnYalc

Yardım ARGB FAN BAĞLANTI NASIL YAPILIR

Merhaba msı 100r kasa var argb fan aldım 3 adet ek 1 adet de pwm 4 lü çoklayıcı aldım sorunum çoklayıcı çıkıcı 4 lü fanların girişi 3 lü olduğu için bağlantı yapamıyorum ne yapılması ve nasıl bağlanması gerekir
  13. YsnYalc

SİSTEM İLK AÇILIŞTA USB SORUNU

i5 eski nesil bi toplama sistem var Sorun formatlamadan önce daha azdı ama Şuan her açılışta USB’ler çalışmıyor klavye fare Wi-Fi aparatı gibi Ama sisteme reset atınca çalışmaya başlıyorlar Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  14. YsnYalc

İ3 12100f ve 3070 ti uyumu

Merhaba i3 12100f işlemci Asus h610 anakart 16 ram Mevcut 6500 e 4 ay mining 3070ti Asus tuf denk geldi sizce çok sorun yaşar mıyım
  15. YsnYalc

Yardım Kasa Harddisk Takma Rampage Reaction

Merhaba görseldeki kısma harddisk takmak istiyorum fakat kızak vs yok harddisk nasıl takacağım yardımcı olur musunuz
  16. YsnYalc

İtopya Ayin Si̇stemi̇ 3050 Alinir Mi

3050 SİSTEM ALINIR MI SİZCE HAVALE SON GÜNÜ BUGÜN KARAR VERMEM GEREKİYOR SİSTEM BİLGİLERİ EKTE
  17. YsnYalc

Çözüldü✓ İ5 11400 - B650M PRO VDH TOPLAMDA 4200 TL ALINIR MI

İ5 11400 - B650M PRO VDH 4200 TL ALINIR MI SİSTEM 3060 VEYA İDARETEN 2060 İLE KULLANILACAK
  18. YsnYalc

Çözüldü✓ Donanım Arşivi V6 Al Satçılardan 10.000 TL'ye Alınır mı?

DONANIM ARŞİVİ V6 KARABORSA SATICILARDAN 10.000 E ALINIR MI ?
Geri